אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחרי הדיון. יש שורה של צעדים שברגע שתתבצע אפשר יהיה להגדיל את מכסת הזרים ואפילו להסיר. טענתי את זה מהיום הראשון של הדיון הזה. במצב הנוכחי הגדלת המכסה ובטח הסרה יכולה רק להזיק. Sent from my iPhone using Tapatalk
אין סדר עדיפויות, כל הבעיות חשובות וצריכות טיפול. הסיבה שהדיון הזה קיים הוא בגלל שרק בנושא הזרים יש תזוזה כלשהיא ואפילו הצליחו לשנות את המצב. מה בדיוק אתה רואה קורה בנושאי מחלקות הנוער והילדים בארץ? ברמת הנבחרות? אז אתה רוצה לתקוע נושא אחד שבו כן מטפלים, בגלל שבנושא אחר לא מטפלים. הזוי.
עוד דוגמה לניתוק המדהים שלך... אתה בטוח שאתה חי בארץ? ברוב הקבוצות רוב הכסף הוא ציבורי... Sent from my iPhone using Tapatalk
ואני אגיד שזה בגלל שג׳ורדי הביא גולם עם שכר של מעל חצי מיליון דולר. Sent from my iPhone using Tapatalk
תעבור לקפריסין ותשתדל להתאהב באפואל ניקוסיה. הרי ביננו- זו השאיפה שלך... יש לי הרגשה שאתה מעריץ של ההתנהלות בקפריסין אחרת קשה לי להסביר את הרצון הגדול שלך להעתיק את זה לכאן. Sent from my iPhone using Tapatalk
תן דוגמאות מליגת העל. ובלי שום קשר, עיריות שבוחרות להשקיע כספים בקבוצות מקומיות לא צריכות להשפיע על התנהלות של מדינה שלמה. יש ציבור באותן ערים שבוחר את נציגיו. הבעיה שאני מציג ככספי ציבור הן הכספים של הטוטו שאגב גם הוא נהנה מפירסום בתמורה העוזר בהגדלת נכסיו. גם תל אביב מזרימה כספים לבני יהודה, אבל רק למחלקת הנוער שם וזאת מתוך אינטרס ציבורי. הכספים האלו לא מממנים את המועדון ומשפיעים על התנהלותו. הכספים האלו ימשיכו להיתרם בלי קשר לכמות הזרים בליגה.
לא. זו המדינה שלי, הכדורגל שלי הוא כאן בניגוד לכמה מכם שנוסעים לראות משחקים בקאמפ נוא או אוהדים נבחרות זרות במונדיאל, ואני לא רוצה לשמוע גופי תקשורת שמטנפים על הכדורגל כאן ותוכניות ספורט שה"מומחים" שלהם הם אנשים בעלי ניגוד אינטרסים. רק במדינה שלנו כל הדברים האלה נראים נורמלים.
משהו קטן בנוגע לזה - בפעם הראשונה שדנינו שיחק בבוגרים זה לא היה מערך 5-3-2 אלא הוא פתח איתו בקו ההגנה בין דימוב וארצג (הבלמים) לבין גרזצ'יץ' (הקשר ההורס) בשביל ליצור "עוד קו". דנינו בהתחלה שמר אישית ומשם ברגע שרב"ש ראה כי טוב אז הוא ייצק את "התבנית" אל תוך מערך. לראייה משחק אחד לאחר מכן דנינו תופקד כבלם שמאלי בעוד דניאל דימוב עבר לשחק בלם קדמי במערך 3 בלמים שם הוא הצטיין. במהלך אותה עונה דימוב ספג מס' אדומים (לזכרוני מעל 3) ולא היה לנו בלם מחליף לכן אילתרנו רבות (באותה עונה הבינו את גדולתו של חגי גולדנברג בתור קשר אחורי/בלם קידמי. רב"ש הראשון ששיחק עם מגן שמאלי - דדי - כבלם שמאלי ומשם כפ"ס אימצו את זה עם עמיר נוסבאום ודושאן מאטוביץ' העונה). רב"ש מאמן הגנה מס'1 בארץ כבר אמרתי את זה לא פעם, למרות שבכר עם מערך זהה באירופה עושה עבודה מעולה גם כן. נגיד ששניהם "מובילים" בפער. ------- דר"א בנוגע לזרים ומקצוענות, זה מזכיר לי לפני 3 שנים כשישבתי עם כדורגלן זר לאכול בציפורה. הוא סירב ללאפות ופיתות, אבל אכל קולסלו אנטריקוט וגזר מרוקאי. ממש ליאור מני ג'וניור. ספרו לי עוד כמה הוא עוד משפר את הרמה. לא מדבר איתכם על השיכור ההוא מהפועל חיפה או כדורגלן זר שמשחק כיום בליגת העל ודופק המבורגרים על בסיס קבוע או כאלו שראיתי מרימים צ'ייסרים כמו סנוקי מג'רזי שור.
עד היום באמת שתקנו והשלמנו עם המצב הרעוע. אבל כיום אנחנו במצב שהגיעו משקיעים נורמליים ורצינים (גולדהאר ואלונה) שבאמת רוצים להזיז פה דברים ויגיעו עוד משקיעים טובים לליגה, ואני מוכן לצאת ולהילחם בשבילם נגד כל הגורמים האינטרסנטים שחיים על חשבוננו: ארגון שחקנים, התאחדות בכדורגל, סוכני שחקנים, גוזרי הקופונים שגם אתה מדבר עליהם והתקשורת.
לפי דעתי, מה שראינו בשנה האחרונה בתקשורת זה שילוב ידיים של רוב הגורמים האלה נגד הגדלת מכסת הזרים, כל אחד מהסיבות שלו.
ההודעות שהגבתי לדעתי זה יותר בגלל ישראלי מפונק שלא רצה להילחם על המקום שלו באיטליה ב 200 אלף דולר אבל שיהיה... בראיה שלך כמובן שהזר היה החיזוק המשמעותי. לא מפתיע כמובן....