בחייך, השחקנים עדיין מתאוששים מקדם עונה מפרך שמוריד את היכולת של השחקנים בעשרות מונים. אם אתה חושב ששחקנים כמו אוסקר, הזאר, קוסטה ואפילו וויליאן לא יכולים להשתפר יותר אז אנחנו פשוט לא באותה דעה. נחיה ונראה...
אני חושב שהייתי ברור למדי. צ'לסי הפסידה אז אוהדים שלה פתאום אומרים שלא באמת אכפת להם מהמשחק הזה (שים לב, מהמשחק, לא מהתואר). אני לפחות מודה שאותו דבר בדיוק היה קורה אם ארסנל הייתה מפסידה - האוהדים שלנו ישר היו אומרים שלא באמת אכפת להם.
אני לא אוהד צ'לסי וכותב שלמשחק אין שום קשר לעונה שבפתח. ארסנל לקחה על ראש של יונייטד הרבה מגני הצדקה וסיימה כסגנית שלה בסופה
להשתפר כדי לנצח את ארסנל בוודאי שהם יכולים, ארסנל היא לא מדד לכלום. השאלה אם אנחנו שואפים לקחת אליפות עם חצי עונה רעה כמו העונה שעברה או לנסות להשיג קצת מעבר. המשחק הזה היה תעתיק מושלם של כל משחק בחצי עונה שעברה. משחק נרפה, חסר תכליתיות ותלות ביכולת אישית.
'הרמה הירודה ביותר בעשור האחרון', במקומות 2-6 אולי, וגם זו לא בדיוק עובדה מוגמרת אבל נגיד. מעבר להתחזקות פוטנציאלית של קבוצות הצמרת אני לא רואה סיבה רצינית לטעון לשינוי קיצוני ברמת הליגה. בגלל שכמה שחקנים באמת טובים כמו פאייט וקבאי הגיעו לקבוצות אמצע טבלה הסטנדרט של הליגה הולך להשתנות עד כדי כך? זה לא עובד ככה. אני גם לא רואה סיבה לחשוב שיונייטד, ארסנל או סיטי, אף אחת מהן, היא הימור בטוח לריצה לאליפות העונה. ארסנל התחזקה בשוער, על סיטי כבר דיברתי, יונייטד? הגיעו הרבה שחקנים ואי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לזה להתבשל, מה גם שלפחות בנתיים לא הבאתם בלם רציני ואתם מאבדים את הסופרסטאר ההתקפי היחיד בסגל שלכם. יפתיע אותי אם תרוצו לאליפות העונה. אני עדיין חושב שזה תלוי בצ'לסי.
אז כל עוד אתה לא רושם ברור למי אתה מתכוון תחסוך מאיתנו תגובות לא רלוונטיות. הגיבו פה 3 אוהדי צלסי שאף אחד מהם לא רשם ברוח דבריך. אז ההודעה שלך לא רלוונטית.
זאת התעצבנות כללית על אוהדי יריבה לא חכמים במיוחד (וכמובן מעצם היותו של הפורום הזה פורום לחכמים, הם לא נמצאים פה) שכבר ראיתי כותבים דברים דומים במקומות אחרים ("אם כבר להרשות לוונגר לנצח פעם אחת, אז במשחק הזה"), שבהם אין לי אפשרות להגיב מסיבות כאלה ואחרות, ורק כאן יש מקום להוציא קצת קיטור בנושא. סליחה שלא הבהרתי יותר טוב, הייתי בטוח שלא לרשום בפירוש "פה" או "אתם" תעביר את המסר .Nothing Perosonal
אין שום סיכוי שאנחנו מנצחים היום בלי צ׳ך. מסוג המשחקים שהיו מסתיימים בצורה אחרת לגמרי בלי שוער ברמה כזו. כמה שקט וקור רוח.
"אוהדי יריבה לא חכמים במיוחד" - אתה מדבר על אוהדי כל הקבוצות בעולם בערך... בכל אופן, אני מסכים עם האוהדים האלה. כלומר, הייתי מעדיף לנצח וזה אף פעם לא נעים להפסיד לארנסל, אבל זה לא משחק שיפריע לי לישון בלילה...
אפשר להתעצבן, אבל כמו שאמרתי לפני המשחק: לארסנל ובעיקר לונגר היה הרבה יותר להוכיח מאשר צ׳לסי ומוריניו. ברור שצ׳לסי ומוריניו לא רוצים להפסיד לארסנל ו-ונגר (מספיק היה לראות את הבעת הפנים של מוריניו, טרי ואחרים), אבל גם אם היו מנצחים זה באמת היה ״עוד ניצחון״ בשבילם. בשביל ארסנל המשמעות היא אחרת כי ונגר אף פעם לא ניצח את מוריניו ויהיה מעניין איך זה ישפיע על ההמשך.* אני חושב שחסר לנו איכות ברורה, אבל זה כבר משחק שני ברציפות שאנחנו מראים בגרות יחסית מול צ׳לסי, להבדיל משנים קודמות. התחושה היא שאין צורך לפחד יותר בשום משחק מול קבוצה גדולה בליגה, אבל אליפות לא לוקחים במשחק בודד - אלא לאורך עונה שלמה; הגדולה של צ׳לסי בעונה שעברה לא דווקא הייתה (רק) האיכות, אלא בעיקר היציבות, בעיקר לאורך החצי השני של העונה שלא הפגינה כדורגל טוב. * - בוא נגיד שהפתיחה שלנו לא הייתה כ״כ מוצלחת, בלשון המעטה, אחרי שהבסנו את סיטי במגן הקיהלה בעונה שעברה.