מגן הקהילה 2023 - מנצ'סטר סיטי VS. ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏6/8/23.

1. one united Member

ארטטה מנסה לחכות את סיטי, קודם רוכשים שחקנים אחר כך חושבים מה באמת לעשות איתם,רק שסיטי מביאים להתקפה והקישור שחקנים באמת מעולים ומגוונים, נראה אם ארסנל תגיע לשם.

2. k_700 Member

חושב שזה קצת מוקדם לחשוב שהוא בהכרח אופציה חלופית ראשונה בשבילו לעמדת החלוץ.
    מאוד יכול להיות שמכל האופציות שהיו לו אתמול הוא חשב שלפחות פיזית הוא השחקן שיתמודד הכי טוב עם ההגנה של סיטי.
    מחשבה לא הזויה כמובן.

טרוסארד טכני, מרטינלי טכני ומהיר מאוד אבל הוא מן הסתם העדיף את מרטינלי שיבוא מהאגף כי הוא הרבה יותר מסוכן שם.
    הוא העדיף אותו על אנקטיה שזה פחות או יותר הבחירה המעניינת כי אנקטיה כן היה גבוה אצלו ברוטציה בשנה שעברה.
    אולי רצה להפתיע אולי היו עניינים של כושר בשלב הזה בעונה(בכל זאת האברץ שיחק בכל הקיץ האחרון וגם נתן מספרים).
    אני נוטה להאמין שזה שילוב של התאמה למשחק הספציפי מול סיטי כתלות בכושר.

ההעברה שלו מספיק הזויה בלי שנחשוב שהוא הביא שחקן ב70 מליון כמעט ומשלם לו הכי הרבה בסגל שלהם כדי שיהיה שחקן רוטציה או חלוץ.
    הוא משחק איתו קשר מרכזי 8 נוסף בשמאל, כנראה מישהו. על הנייר זו אמורה להיות העמדה היותר מחמיאה עבורו. כמובן רכש רע עם פוטנציאל רע ופוטנציאל השמדת ערך גבוה.

3. Footballover Member

לא הביא אותו לשחק פולס ניין? נראה לי שכולם יבינו מהר מאוד שזו העמדה היחידה שבה הוא יכול לשחק כי מהקישור הוא נטל שהורס לך את המשחק. כחלוץ הוא סתם מחמיץ כרוני, לפחות לא סופגים מזה גולים.
    אתה רוצה להגיד שהוא הביא אותו להיות מחליף? לא הצלחתי להבין מה אתה אומר.

לא הבנתי מה יקרה ב-22 לאוקטובר. נבין שהוא שחקן טוב? או שאולי תוכלו קצת להתלהב שאחרי 20 שנה סוף סוף יחסי הכוחות בעיר קצת השתנו? נדבר אחרי שתקחו מתישהו תואר אמיתי עם סופר מיק והשאריות שאנחנו זורקים לכם בדמות פולס פולס ניין שנכנסים ישירות להרכב הפותח שלכם.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שאני אומר.

האברץ הגיע בסכומים מטורפים כדי להיות סותם חורים.

כל עוד ה-11 שלנו כשירים, לא רואה אותו פותח בשום קונסטלציה.

אין לו מקום להזיז אף אחד מ-

פארטיי -רייס -מרטין
    מרטינלי - ז׳סוס - סאקה

מעבר לזה, גם מהספסל, על שתי העמדות שהוא אמור לסתום יש לנו שחקנים מוכשרים יותר (אמיל וטרוסאר).

כמו ששמת לב אני נגד העסקה המטומטמת הזאת. מזכירה בטיפשותה את הבאת וייט (כבלם ימין) ב-50 מיליון והשאלת סאליבה, או הבאת ראמסדייל בהמון כסף כדי להחליף שוער יותר טוב.

לא יודע, עם כל המחמאות שארטטה מקבל, הוא עשה הרבה מהלכים תמוהים בחלונות, והאברץ הוא עוד אחד כזה.

ואת המשפט האחרון שלך אפשר להקביל לאובה לא? לא מבין את הביף הזה של אוהדי צ׳לסי כלפינו בשנה האחרונה. זרקתם לנו שאריות ושילמנו אובר פרייס? תהנו מזה, מה הדחף לבוא ולעקוץ כל יומיים?

golding אוהב/ת את זה.
  5. Footballover Member

הכל בצחוק, נו. מה זה שווה בלי זה.

אין מצב שארטטה הביא אותו להיות סותם חורים. הוא רואה שם שחקן ורסטילי שהוא מאמין שהוא יכול להשתמש בו, בעיקר כפרופיל שונה מאודגור בעמדת הקשר השמאלי בשלישייה, אבל גם כמחליף לז'סוס במקרה הצורך (כמו אתמול).
    האברץ נותן פעם בתקופה ניצוצות של שחקן על, אבל חוזר מהר מאוד למחוזות המוכרים. בגדול, הוא לא טכני מספיק וזאת הבעיה העיקרית. לא יצירתי מספיק כדי להיות קשר ופינישר גרוע מדי כדי לשחק חלוץ. הוא לא פה ולא שם, והמחסור בטכניקה הופך אותו לשחקן לא רלוונטי לרמות האלה. אני לא יודע מה ארטטה חשב, אבל לא משלמים סכומים כאלה על שחקנים שיהיו מחליפים.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Footballover

יש סיבה אחת שאולי הייתי חושב עליה, ואם כן זה די חובבני, זו פרשת פארטיי.

לאורך החודש הראשון לחלון, כל הדיווחים היו שאנחנו רק מחפשים להיפטר ממנו. קשר אמצע שהיה טופ 3 בפרמייר ליג בעמדתו אשתקד, מחפשים להיפטר ממנו בסכומים של שקל וחצי עם פריסה ל17 שנה (יובנטוס) או בהצעה מאיזו סעודית.

יום בהיר אחד כל הדיווחים התחלפו בהצהרות של אנשי הסגל וארטטה, שהוא כאן להישאר והוא חלק מהמועדון ובלה בלה בלה.

לא יודע מה קרה מאחרי הקלעים בתביעה, לא יודע מה הם יודעים שלא יצא החוצה. אבל אני חושב שהאברץ הגיע כדי לתפוס את המקום לצד אודגאר (לפני רייס שיחליף את פארטיי) וראינו את זה גם בפרי סיזן לפני שפארטיי הצטרף.

או זה, או שארטטה רואה בו כסותם חורים בהווה ומחליף לפארטיי /ז׳סוס בלונג ראן, או שהוא פשוט לא יודע להתנהל בחלונות וכל חלון נקבל ממנו העברה תמוהה.

בכל אחת מהאופציות בכל אופן, המועדון הזה יצא אדיוט.