מדד האיכות של הליגה - קבוצות הביניים בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י skyday20, ‏17/8/12.

1. Mellow29 Kopite

לפי הדיווחים אנדי קארול בחוץ ל-6 שבועות עם פציעת האמסטרינג. איזה חוסר מזל בשבילו אחרי התחלה מעודדת, אבל לפחות זה נופל על פגרה ארוכה החודש ובחודש הבא.

2. skyday20 Member

עם מייקל אואן וצ'רלי אדם, זה כנראה הסגל הכי חזק שהיה לסטוק סיטי עד עכשיו בפריימיר ליג.

Matthew Etherington: Competition for places is great now. No one is guaranteed their place, which is always good. It is a big season for us this year.
    יש להם סגל רחב עכשיו עם תחרות רבה על המקום בהרכב,, זה עונה חשובה לראות אם אפשר לעשות קפיצת מדרגה נוספת, בינתיים הם התחילו לא רע, בלי הפסד עד עכשיו,
    בהמשחק הקרוב מול סיטי כנראה שהם לא ינסו ליזום יותר מדי, אבל במידה והם יקחו משהוא,
    גם אם זה יהיה באותה דרך כמו המשחק האחרון מול ארסנל, זה יהיה הישג גדול, זה קשה לשמור על רקורד מוצלח מול הקבוצות האלה לאורך הרבה זמן.

מייקל אמור לקחת חלק במשחק, ואצל האורחים אגוארו כבר חזר להתאמן אבל הוא בספק למשחק,
    אולי זה לא הרעיון הכי מבריק לחזור ישר מפציעה למשחק בבריטניה סטדיום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Mellow29 Kopite

אני לא יודע עד כמה ההגעה של אואן תשפיע על סטוק. הוא מגיע כסימן שאלה גדול אחרי הרבה פציעות וספסל בשנים האחרונות. אין ספק שבשיאו הוא גדול בכמה רמות מכל מי ששיחק בסטוק אי פעם, כרגע אני לא יודע האם הוא מסוגל לסיים 90 דקות. לפעמים מה שהיה לך ברגליים לא מספיק, אם אתה כבר לא בכושר - ע"ע ג'ו קול. בכל מקרה, מבחינתם עיקר המעמסה תהיה על קראוץ' ווולטרס, שני שחקנים טובים שהשיטה של פוליס מתאימה להם כמו כפפה ליד. אם אואן יצליח - מצוין, אם לא אז לא נורא...

צ'ארלי אדם זה סיפור אחר לגמרי. הוא ברמה אחרת לגמרי מכל שאר הקשרים המרכזיים של סטוק, שלא מסוגלים לעבור קונוס בלי לתקל אותו קודם. הוא יוסיף להם הרבה מבחינת ניהול משחק, מסירות ארוכות ואיום מבעיטות מרחוק - וכמובן במצבים נייחים. זה ברור שקבוצה כמו סטוק בדיוק בסדר הגודל שלו, אני רק חושש שבסוף העונה מה שקיבלנו עליו יראה כמו גרושים...

לקראת המשחק, נתון מעניין מOpta - יאיא טורה השלים 99 מסירות במשחק בכל אחד משלושת המחזורים. אף שחקן של סטוק לא מסר 99 מסירות בכל שלושת המשחקים ביחד...

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/12
  4. skyday20 Member

Michael Owen: I should have left Manchester United earlier
    http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19593030
    עכשיו בהסתכלות על הזמן ביונייטד, יכול להיות שהיה עדיף לו ללכת מוקדם יותר.
    ---------

הוא תמיד רצה להיות סביב Top players ומעורב בהצלחות, בנוסף סר אלכס אמר לו שהוא מעריך אותו,
    ויש לו חשיבות בקבוצה, לכן כנראה היה לו קשה לבצע קודם את ההחלטה לעזוב.
    עד שפשוט הודיעו לו שהוא לא ממשיך..

5. Mellow29 Kopite

michael owen ‏@themichaelowen
    Don't like the way some media saying I wished I had left United a year earlier. Never said that. Loved every minute of my time there.

כנראה שהדברים שלו קצת עוותו, אני גם נוטה להאמין לכך. לא נראה לי שהוא סבל כ"כ במנ' יונייטד, וכל הדיבורים על חוסר מוטיבציה סביבו גם תומכים בהשערה הזו. זה די נוח לבוא להתאמן במקום כמו מנ' יונייטד, הרבה יותר קשה לקום ולעבור למקום חדש עם ציפיות גבוהות ולהוכיח את עצמך מחדש.

6. skyday20 Member

אודווינגי מווסט ברום, קיבל במשחק מול פולהאם כרטיס אדום, סטייל רוני לפני המונדיאל, עבירה כל כך מיותרת.
    פשוט בעט בשחקן קרוב לחצי.

7. Mellow29 Kopite

http://www.eplindex.co.uk/19124/tactics-lo...e-man-city.html

מאמר מעניין על סגנון הכדורגל של סטוק סיטי והרציונלים והעקרונות שעומדים מאחוריו. נראה לי מעניין לקרוא קצת על הילד האלים שכולם אוהבים לשנוא. אני אישית גם מחבב את הקבוצה הזאת (עד כמה שיכול צופה נייטרלי). לא ממש נהנה לראות אותה משחקת, אבל אני יודע שזו קבוצה שתמיד תיתן את כל מה שיש לה נגד כל אחת. כל עוד לא פוגשים אותה יותר מפעמיים בשנה, זה נסבל, וכשאתה יודע שהיריבות שלך הולכות לאכול שם הרבה חצץ זה די כיף, לא אכחיש.

8. skyday20 Member

העצירה הנהדרת של סיימון שוער סנדרלנד מהמשחק בשבת, מול ווסטהאם באפטון פארק.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/12
  9. ARSI Member

עד שקבוצה של סם אלרדייס משחקת כדורגל בא שוער ונותן עצירה מהסרטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

10. skyday20 Member

ליי קטרמול הקפטן בסנדרלנד חתם על חוזה חדש עד 2016.

11. skyday20 Member

אחרי ההערות של סטיבי ג'י על כך שאברטון משחקת כמו סטוק, טוניס פוליס הגיב, למרות שג'ררארד התנצל פוליס לא התרגש, בעצם זה הייתה מחמאה בשבילו לשמוע שאברטון משחקים כמו סטוק.

"I don't take the criticism to heart, if it could even be classed as criticism."

במקום i Don't give a fuck ' הוא אומר I don't give a flying.

12. skyday20 Member

סנדרלנד שלחו את סטיב ברוס, כדי להתרחק מאיזור מקום 15 המאכזב, עם המנג'ר החדש מרטין אוניל, זו הייתה הקבוצה בכושר הכי טוב בליגה,
    ואחרי התחלה סבירה השנה ללא הפסד ב5 משחקים,
    עכשיו הם השלימו סיבוב מלא, וחזרו לאותו נקודה, סנדרלנד במקום ה16.
    במשחק הביתי מול ווילה שנגמר בהפסד 1-0, היכולת של הקבוצה הייתה נמוכה מאוד, והרבה אוהדים עזבו במחאה לפני הסיום. אחרי שהקבוצה גם עפה בגביע מול קבוצת צ'מפיונשיפ,
    למרות שהוא הביא הצלחה, והעמיד את הקבוצה יפה בתקופה שהוא מאמן שם, חלק מהם מעלים תהיות על עמדתו של אוניל כמנג'ר.

כמו שפירס מורגן אומר: 'One day you're the cock of the walk, the next a feather duster.'
    בתרגום מאוד חופשי: יום אחד כולם מעריכים אותך, יום אחר להפך.
    לדעתי כמובן הוא צריך להמשיך, הוא מנג'ר איכותי שידע להרים את הקבוצה שלו, למרות כמה תוצאות חלשות.

Angry Cats: O'Neill faces Sunderland backlash after another clawless display
    http://www.mirror.co.uk/sport/football/new...-martin-1417134

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/12
  13. ARSI Member

אוניל מאמן טוב, לא פחות מברוס ולדעתי זה הכי טוב שסנדרלנד הייתה יכולה למצוא. הוא מנוסה, קר רוח ונראה שגם יסודי. מהמקום ה-16 הם רק יעלו. זאת קבוצה מאוד אגריסיבית, שיודעת לנצל את מעט ההזדמנויות שהיא מקבלת להבקיע וקשה מאוד לנצח אותה. האוהדים שמוחים הם מפונקים. שכחו שעד לפני כמה שנים הקבוצה שלהם הייתה בשר התותחים של הליגה.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שבשביל להיות כל עונה במקומות האלה לא צריך לבזבז כל כך הרבה כסף, אבל בסנדרלנד כן מבזבזים סכומים גבוהים מתוך כוונה להפוך לקבוצת חצי עליון רק שזה אף פעם לא מתממש.
    האם אוניל הוא האיש המתאים? אני נגד הכדורגל שהוא מנחיל לקבוצות שלו וגם כשהיה לו כסף משמעותי באסטון וילה ראינו את אותו הכדורגל אבל זאת באמת סך הכל סנדרלנד ואולי קשה להביא מאמן טוב ממנו, הימורים נוסח לאודרופ יכולים גם להיגמר רע מאוד, אני חושב שאוניל זה ללכת על בטוח וקשה לי להאשים אותם כשהם עושים את זה.

עוד קצת על סנדרלנד ועל אוניל: מקום 2 העונה במלכות השערים בסנדרלנד בליגה זה דמבה בה עם שער עצמי. וזה לא שהם החמיצו מצבים מי יודע מה. על הרכש שהביא לוילה סתם לרענון הזיכרון: Marlon Harewood - £4 million, Nigel Reo-Coker - £8 million, Luke Young - £5 million, Stephen Warnock - £7 million, Curtis Davies - £8 million, Stewart Downing - £12 million, Carlos Cuellar - £8 million

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/12
  15. ARSI Member

הכסף העיקרי שנשפך שם העונה זה על פלטשר ובינתיים הוא שווה כל פרוטה. גם השיחרור של בנדטנר אחרי ההשאלה מארסנל זה צעד נבון. גם אני לא אוהב את הסגנון של אוניל, אבל הרזומה שלו טוב. להביא לקבוצת תחתית-אמצע טבלה מאמן שדוגל בהתקפה זה מאוד מסוכן כי אז ההגנה חשופה יותר וברמות האלו לא קל למצוא מגינים ובלמים איכותיים. בסנדרלנד של היום גם הקיצונים יורדים להגנה וזה מקשה על היריבה לכבוש. לארסון ומקליין תורמים התקפית ועוזרים למגינים באגף איתם.