מדד האיכות של הליגה - קבוצות הביניים בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י skyday20, ‏17/8/12.

1. skyday20 Member

בובי זמורה, החלוץ של QPR אומר שהוא לא אוהב כדורגל, לא רואה משחקים, אם בטלוייזיה מדברים על
    ספורט הוא מעביר ערוץ, ונמאס לו שכולם רוצים לדבר איתו על כדורגל..

בדיילי מייל אמרו לו: Just quit
    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...-Cascarino.html

הבוס מארק היוז, אומר שהגישה השלילית הזאת למשחק, לא משפיעה על ההופעה שלו ביום של המשחקים עצמם.
    http://ph.sports.yahoo.com/news/qpr-boss-h...00802--spt.html

2. h2z Member

גם בנואה אסו-אקוטו (המגן השמאלי של טוטנהאם, כרגע מחלים מפציעה) שותף לאותה הגישה...עד כדי כך שיש אוהדים שמדיי פעם מאשימים אותו שגם בזמן משחק לא אכפת לו, אבל כמו לזמורה, זה לא באמת ניכר על המשחק שלו. לדעתי זה נורמאלי מאוד - לא כל אחד אוהב לקחת את "העבודה" שלו הביתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. skyday20 Member

סטוק סיטי, מחזיקה כרגע ברקורד הנוכחי לעונה זאת, של הכי הרבה משחקים בלי שער לחובתה. (5)
    בעבר הקבוצות הגדולות היו שולטות בתחום הזה.
    ההגנות בליגה נחלשו, ולא הרבה מנג'רים שמים דגש על כך, בסטוק שמים דגש רציני על שער נקי, ואפשר לראות שהם מצליחים בכך.

נערך לאחרונה ב: ‏11/11/12
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שהדגש של סטוק בא במחיר של יכולת אפסית מול השער של הקבוצה היריבה. זה קצת קיצוני. אני לא זוכר את הנתונים של סטוק בעונות האחרונות, אבל גם אם היתה קבוצה שלא משחקת כדורגל אטרקטיבי, היא לא היתה משעממת. עכשיו זה די משמים.

5. skyday20 Member

: QPR have sacked manager Mark Hughes

Harry Redknapp to be confirmed today as QPR's new manager.

6. Mellow29 Kopite

העיקר שהוא לא המנג'ר הראשון שפוטר העונה. :)

בסה"כ אני חושב שעם כל המגבלות של רדנאפ, הוא יכול לנצל טוב מאוד את המשאבים של QPR ולהביא אותם לאן שהם שואפים להגיע. כמובן שביינתים הוא יצטרך לנסות להשיג קצת אוויר לנשימה עד ינואר, אבל גם עם החומר הנוכחי QPR צריכה ויכולה להיות מחוץ לקו האדום די מהר.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק שאתה אומר שהקבוצה הזאת צריכה לגרור עד חלון ההעברות הבא כשבקיץ הם רכשו יותר מ10 שחקנים, זה רק מראה לנו כמה הכישלון של מארק יוז הוא גדול.

8. Mellow29 Kopite

אל תיפלו מהכסא או משהו, אבל QPR מינתה רשמית את רדנאפ עם חוזה לשנתיים וחצי.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אם עכשיו סביר להניח שQPR לא תרד ליגה, מי נשאר לנו? לא חושב שסנדרלנד ו-וויגאן מספיק רעות בשביל לרדת, לכן נוריץ' סטוק רדינג וילה וסאות'המפתון. הימור שלי כרגע יהיה על נוריץ' וילה ורדינג.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון שזה מסוכן לומר, אבל עדיין נראה לי שאסטון וילה זה שם גדול מדי מכדי לרדת. לצערי זה נראה שסאות'המפטון תרד, עם הגנה מזעזעת כמו שלהם אי אפשר לשרוד. נוריץ' מתחילה להתחבר ולהזכיר את העונה שעברה, אני אופתע אם הם ירדו.

ק.פ.ר עדיין מועמדת בכירה לרדת, עם כל הכבוד לרדנאפ הוא לא קוסם.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני לוקח בחשבון שבמשחקים הראשונים שלו הוא לא יפסיד כי זה מה שקורה אחרי שממנים מאמן חדש ואז גם מכירים בזה שרדנאפ הוא מאמן טוב שיכול להוציא מהסגל הנוכחי משהו שיותר מתקרב לפוטנציאל שיש בו, אז קשה לי לראות את QPR יורדת.
    אני לא התרשמתי מנוריץ' כמוך, אני חושב שהיא לא כובשת מספיק ואני תמיד אחשוד שהיא כן תספוג. אצל סוטון זה נכון שההגנה חייבת להשתפר, או שאולי הסגנון צריך להשתנות למבוקר יותר אבל אני עדיין הלכתי איתם לפני נוריץ' ורדינג.
    וילה...שם גדול, וזה הדבר היחיד שיש שם. נגד מנ יו זה היה המשחק הכי טוב שלהם העונה בפער אדיר והם יצאו עם 0 נקודות, אני לא חושב שהם עוד ישחזרו את היכולת הזאת, זאת קבוצה חלשה ולדעתי הסיכוי היחיד שלה להישאר הוא שלרנר יפתח את הארנק בגדול בינואר כמו שעשה עם בנט בפעם האחרונה שהם היו מועמדים לרדת.

12. Mellow29 Kopite

המינוי של רדנאפ כשלעצמו לא מבטיח שום דבר ל-QPR, יקח לו קצת זמן להבין מה אפשר להוציא מחבורת האינדיבידואלים הלא רעה הזאת שלא ממש מתפקדת כקבוצה. זאמורה גם נפצע עד פברואר וזה חסרון בעייתי. הפעם האחרונה שרדנאפ קיבל קבוצה באמצע העונה במאבק הירידה הייתה סאות'המפטון ב2004 אם אני לא טועה, זה נגמר בירידה מהמקום האחרון...אמנם הוא עשה כמה דברים מאז, אבל זה לא בהכרח "כרטיס יציאה מהכלא" עבור ההופס.

רדינג ונוריץ' נראות לי חלשות יותר מסאות'המפטון, אני חושב שבסוטון יש יותר שחקנים מוכשרים שיכולים לנצח משחקים (לאלנה, למברט, רמירז). הם צריכים להתאפס בהגנה והכל יהיה בסדר.
    לא נראה לי שסטוק תגיע למקומות האלה, אבל וויגאן אולי כן. הם נמנעו מפתיחת העונה האופיינית עבורם אבל אולי הם יגיעו לתקופה הזו בהמשך, וזו לא בהכרח קבוצה שצריכה להישאר.

13. Mellow29 Kopite

חוזרים ל-QPR, אחרי שלויק רמי חתם (לפי השמועות ירוויח קרוב ל-100 אלף פאונד בשבוע) ויאן אמבילה בדרך, הם גם מעוניינים באודמווינגי:
    http://www1.skysports.com/football/news/11...ns-Park-Rangers

את האינטרס שלו אני מבין טוב מאוד, בגיל 31 העובדה שווסט ברום נמצאת במקום נוח מאוד בטבלה ויש לה עתיד טוב מאוד עם סטיב קלארק לא בהכרח מעניינת אותו כמו ההזדמנות להרוויח סכום משמעותי לפני הפרישה. אפשר להחמיא לפרננדז שממשיך להשקיע כסף כדי להציל את הקבוצה, אבל יש לי הרגשה שהחלון הזה, בנוסף להתנהלות הכושלת של יוז בקיץ, הולכים למשכן את העתיד של הקבוצה הזו חזק מאוד. מי שיסבלו מזה בסופו של דבר יהיו האוהדים, אני בספק שרדנאפ רואה ב-QPR מקום עבודה לטווח ארוך. לא מחבב את המועדון הזה, אבל אם הם ירדו לדעתי ההתנהלות שלהם השנה תעלה להם גם בהרבה מאוד שנים בצ'מפיונשיפ (במקרה הטוב).

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין באמת לדעת מה התוכניות של הבעלים. צריך לזכור שזה לא רק פרננדס - שאינו עשיר כזה ענק - אלא גם מיטאל ההודי, שהוא כבר כבד בהרבה. ייתכן שקווינס פארק ריינג'רס תשלם מחיר כבד על ההשקעות הללו, זה תלוי גם בצורה שהדבר נעשה, האם הבעלים פשוט מזרימים מיד כסף ומכסים את ההשקעות וכו'. אין שום דרך למדוד את הסבלנות של הבעלים חוץ ממבחן הזמן. ומי יודע, אולי דווקא אם הם יירדו העונה, אז הבעלים יתייאשו במהירות במקום להשקיע עוד בשנים הבאות...

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט מצחיק אותי שרדנאפ לוקח עוד קבוצה למטה. עשה את זה עם פורטסמות' עם חוזים הזויים ועכשיו גם זה יילך עם קפר.
    100 אלף בשבוע? מישהו הסתכל על השחקן הזה בשנה האחרונה? הוא נע בין מיטת הטיפולים לספסל של מארסיי שהיא קבוצה בינונית בעצמה. טירוף לא נורמלי ואני כמובן מקווה שיהיה פלופ גדול ושהקבוצה הזאת תרד במהרה.