עזבו אותכם מזריקות חוץ.....................ראיתם פעם את הרגליים של רוברטו קרלוס? כל רגל בול עץ מפוצץ בשרירים!!!! ולפי דעתי בליגה שלנו גובה וחוסן הם ממש לא מרכיבים חיוניים אצל שחקן........
שלןם שלום,חג חנוכה שמח!! בקשר לנושא- אחד אמר פה ואני לא זוכר מי(אהה בני אשדוד אימפריה) הוא אמר שכל השנה הקבוצה לא משחקת טוב חוץ משני משחקים שנתנו חמישיות והרבה משחקים היא ניצחה במזל אבל מה תגיד חכם שלי על זה שמכבי חיפה הייתה בליגת האלופות והצליחה מאד ושיחקה כדורגל נהדר,ולא רק זה אלא גם ניצחה קבוצות גדולות ממנה בהרבה ועוד במגרש רחוק מהבית,סיימה במקום השלישי לפני אלופת יוון והייתה גם די קרובה לעלות שלב! שהיא ירדה לאופא ירד המורל בקבוצה הייתה אכזבה קטנה,וטעם של עוד!! ואז באים למשחקים אחרים לגמרי ברמה אחרת,השחקנים בוא נזכיר מאד מאד עייפים וגם פצועים חלקם וזה משפיע מאד!! נכון מאד שאמרו שזוטא חסר,אבל גם באדיר ופראליה חסרים(כן כן אני יודע שהם משחקים אבל הם הרבה יותר עייפים ובלי תאבון לשחק,איגביני חסר,ג'ובאני משחק פצוע וחבל כי הוא משחק לא טוב!! בעיות די גדולות בהגנה-גם שמה עייפים מאד וגם שמה מעוצבנים מההפסד לאתונה-ושבהכל בא ביחד אז זה מה שיוצא-הפסד פה,הפסד שם,הדחה אולי מאופא ואולי גם גביע הטוטו והמדינה יחמוק! אבל את האליפות אני יכול להיות בטוח שחיפה תיקח שוב-והירוק עולה!! זהו,תגיבו לי...
לדעתי מה שחסר למכבי חיפה הוא הלאומיות, הרצון, התעוזה והרעב. היום במגזין שם המשחק, בשער ראו את השחקן המסמל את קבוצות ליגת העל, בין היתר ראו את גרשון של הפועל, נמני של מכבי, זוהר של ביתר, ומי את חיפה? יעקובו! אומר לכם משהו?
זה לא נכון לגמרי,באותה מידה הם יכלו להראות את בנאדו....... בכל מיקרה הדעה שלי היא כמוך חיפה נראת שבעה כבר עכשיו,הדוגמא הכי טובה מולנו(באר שבע)כולם ראו שרצינו יותר ולכן ניצחנו, וזה קרה לה גם ביון מול אתונה,לדעתי חיפה צריכה לאבד את המקום הראשון כדי שהרצון יחזור לה או שיקרא שינוי גדול בקבוצה...................
לא מסכים עם מה שנאמר פה.. נתחיל ממה שמלדיני אמר באותה מידה יכלו להראות את בנאדו שהוא אחד הותיקים, היציבים והטובים בליגה. פשוט מחפשים תמיד את השחקנים המבריקים, זה לא ממש קשור.. פשוט מאוד מה שקרה לחיפה, הקבוצה פשוט שבעה ועייפה. זה היה די צפוי, אחרי שאתה נותן הופעה מכובדת בליגת האלופות ומקבל כל כך הרבה שבחים, נוצרת הרגשה טבעית של אופריה. ואז בבום אחד אתה מקבל 4-0 שיכל להימנע ומפה מתחילה התפרקות. אני לא חושב שמכבי חיפה היא דוגמא נדירה, אתם יכולים ללכת רחוק ולראת את מנצ'סטר שנראת היום כמו קבוצה רעבה, שאין בה את הרעב לזכות בתארים, והכי קרוב, הפועל ת"א שנה שעברה אחרי שנתנה תצוגות נפלאות בגביע אופ"א חזרה לליגה חטפה 3-0 ממכבי חיפה ואיבדה את האליפות. צריך להיות מאמן גדול כדי למנוע את זה מהקבוצה שלך, ובראש ובראשונה להסביר להם שצריכים להשים את ליגת האלופות בצד, זה עדיין כלום מבחינתם, כי הליגה היא הלחם שלהם. ובשביל להיות במפעל הזה שנה שעברה הם צריכים לזכות באליפות. שומי הוא לא המאמן הכי מלהיב, והוא גם נכנס לאפוריה הזאת. דוגמא טוב למאמן שזה לא היה קורה אצלו, זה פיני גרשון, צריכים להחזיר את התלהבות והרעב למכבי חיפה כדי שהיא תחזור לדרוס את הליגה כי היא באמת מסוגלת. עוד משהו קטן, הייתי רוצה להוסיף את זאוטאטוס שבאמת מרגישים בחסרונו של הקשר המצוין, כל חיפה הייתה על הגב שלו, ובלעדיו הקבוצה לא מצליחה להסתדר.
לחיפה לא חסר כלום עוד מעט היא תחזור לעצמה וכל להיגה תאכל אותה.... זה סה"כ אחרי הלחץ של ליגת האלופות והם עכשיו כנראה נחים בדיוק מה שקרה להפועל בסוף שנה שעברה.. נקווה שזה לא ישפיע באופן קריטי כמו שזה השפיע על הפועל
מה חסר למכבי חיפה, אתם שואלים? תוכן. מכביחיפה היא ככל הנראה הקבוצה הריקנית ביותר שאי פעם דרכה על מגרשי ליגת העל (אלא אם כן אתם מחשיבים קבוצות כמו צפרירים חולון). אפשר לראות זאת בהתנהלות הקרה שלהם. כמעט אף שחקן בית לא מופיע בהרכב, וכשסוף סוף זה מופיע (יניב קטן), כבר מצמידים לו תג מחיר, קובעים דמי השבחה ומייצאים אותו לאירופה. כל שחקניה המובילים של חיפה יכולים לבגוד בה ברגע אחד שקבוצה אחרת תציע חוזה גבוה, כמו ג'ובאני רוסו, מיכאל זנדברג ואיגביני יעקובו. גם החוסר דרישה של הקהל של מכבי חיפה לנשמה, נאמנות ואהבה לכדורגל מהקבוצה שלו תורם לריקניות. נכון, לשחקנים היו את הרגעים היפים שלהם, אך כשהם רואים מול העיניים את הקבוצות בני יהודה ועירוני ראשל"צ, אין להם את החשק להתאמץ ולשחק. אילולא הפרמיות, תתארו לכם מה היה קורה. מכבי חיפה משחקת בצורה כל כך חסרת מעוף. נכון, יש עוד שער, עוד חגיגה ועוד ניצחון, אבל כבר המועדון הזה מרגיש את הריקנות, וכבר לא יודע בשביל מה הוא ממשיך לנצח. אולי חלק מהשחקנים מחפשים את הדרך לאהוב את הכדורגל שוב ולא את הכסף של הברון שחר, אולי השיעמום שמול קבוצות התחתית עושה את זה ואולי השחקנים לא מרגישים בטוחים כשז'אוטאוטס לא נמצא שם כדי לעשות את העבודה השחורה ולהזיע בשבילם - התוצאה היא ריקניות.
קשקשן. מה נראה לך, שהליגה הזאת היא תחרות ראווה? כל הקבוצות בונות את עצמן כדי לנצח לזכות בתארים ולהגיע לאירופה. זה ממש לא משנה כן שחקני בית או לא שחקני בית. קבוצות אחרות שמתפארות במחלקות הנוער שלהם מתנחמות בכך שיש להם שחקני בית כי זה לא בהכרח ביטוח להביא הישגים ותוצאות. ראה מ.ס. אשדוד, ראה מכבי פ"ת, ראה הפועל תל אביב. היום בשביל לקחת 2 אליפויות רצופות ולהגיע לליגת האלופות אתה צריך הרכב חזק של שחקנים חזקים שמנוסים בלשחק ביחד כקבוצה.
זה בא באיחור גדול לחיפה אבל עדיף לה מאוחר מאשר בכלל לא: תום אלמדון, השוער בן 19 של חיפה, יפתח במשחק נגד כפר סבא במקום דודו אוואט, השוער הכי גרוע בליגה.
זה מה שנקרא - ניתוח בלי הרדמה..... כאילו אמרו לשחקני הפועל: "בואו ותבקיעו, אבל לא תצליחו"..... מזכיר קצת את הדרבי החיפאי האחרון בו כולם ראו איך מכבי נותנת להפועל והפועל פשוט לא לוקחת.... ועל מה שהיה עם מכבי תל אביב אין מה לדבר.... בית ספר למנתחים.