לדעתי ביטול שערי החוץ יוביל בעתיד הקרוב גם לביטול הפנדלים לכן אני בעד. מה שאני צופה שיקרה זה שמתישהו בעתיד הקרוב (אני מקווה) תהיה עונה עם ממש הרבה הכרעות בפנדלים מה שיגרום לפיפא להבין שהם חייבים לחשוב על פיתרון אחר צודק יותר. (כמו שתקופה של שיפוט ממש גרוע נתנה דחיפה משמעותית לטובת הvar).
ראפיד וינה מארחת את ספרטה פראג. מתבקש שפאננקה יגיע. אגדת ראפיד גדולה. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
כריסטוף קנאסמולנר עם צמד אחראי על מהפך בזק של ראפיד וינה מול ספרטה. זה היה השיוויון. אגב אי שם ב- 2008 הוא נרכש על ידי באיירן מינכן מאוסטריה וינה יחד עם דוד אלאבה.
יום גרוע של היווניות.אים שתי הפתעות.אריס סלוניקי מפסידה לקבוצה קזחית וכנראה תעוף מוקדם מאירופה.ואאק אתונה מפסידה לקבוצה בוסנית ויש מצב שגם תעוף.הליגה היוונית בירידה גדולה
אכשיו כולם פה יגידו שהקבוצות הקזחיות הן אימפריות ואנחנו סתם מזלזלים בהן חבל בשביל סטיאווה.ועוד יש להם איצטדיון חדש שבטח הם רצו לשחק באירופה במגרש החדש
אים אתה אומר דבר כזה אז אין לך מושג בכדורגל.ואתה לא מבין כדורגל אירופאי.אני יגיד מה שאני כבר כתבתי פה.ברגע שלקבוצות הקזחיות ולליגה הקזחית יהיה רבע מההישגים של הליגה הישראלית באירופה.אז יהיה אפשר להגיד שהם מתקרבים אלינו בכלל.גם בעונה ששלוש קבוצות ישראליות היו בעונה אחת בשלב הבתים באירופית אז גם אתם אמרתם שהליגה הישראלית היא פח.גם אים העונה חיפה הייתה מעפילה לשלב הבתים באלופות ושלוש קבוצות ישראליות היו מעפילות לבתים של הקונפרנס ליג אז גם הייתם אומרים שאנחנו פח יותר גרועים מהקזחים
הקבוצות היווניות פשוט גרועות.אאק אתונה לא מצליחה לנצח בבית קבוצה בוסנית חובבנית.הליגה היוונית פשוט מדרדרת מעונה לעונה.הבוסנים האלה הם קבוצה שחוטפת מהישראליות 5 שערים.איפה הימים שיוון הייתה מדורגת מקום 6 בדרוג אים שלוש קבוצות בשלב הבתים באלופות