מוקדמות מונדיאל 2018 - איזור דרום אמריקה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏13/9/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

להוציא את העבירה המכוערת של אלבארו גונזאלס על מסי במחצית השנייה - המשחק כולו עבר בהרגשה של משחק ידידות.

ברזיל-צרפת נראה קלאסי לגמר של הקיץ הבא. לפחות ברמת האיכות והסגלים.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שלושה שינויים שבוחן סאמפאולי באימונים לקראת משחק הבית נגד ונסואלה בו ארגנטינה חייבת ניצחון.
    1. השינוי הכפוי, מסצ'ראנו יחליף את מרקאדו המוצהב בשלישייה האחורית.
    2. המתבקש, באנגה במקום פיסארו במרכז השדה. מול אורוגוואי בלט החיסרון של יותר "כדורגל" במרכז השדה שכלל את פיסארו וביגליה, לא שתמיד זה נראה טוב יותר עם באנגה אבל הוא אמור לתת יותר מפיסארו (ולדעתי גם יותר טוב ממנו בלי קשר לסגנון).
    3. המאכזב, אותי באופן אישי, אקוסטה במקום אקונייה באגף ימין. אל הואבו לא הצטיין, גם לא היה רע, במונטווידאו, אבל הוא תופקד באגף ימין ולא במקומו הטבעי בשמאל ואולי באמת אקוסטה יצטיין שם יותר.

שני השינויים האחרונים אמורים להפוך את הנבחרת ליותר התקפית, לבאנגה יש יותר עומק ואיכות מפיסארו ואקוסטה הוא שחקן שיפקיר את ההגנה לטובת עוד פעולה התקפית יותר מאשר אקונייה האחראי יותר.

מי שכנראה ישמור על מקומו בהרכב, בניגוד לדעת התקשורת והרבה ארגנטינאים, אני לא אחד מהם, הוא די מריה שאכזב באורוגוואי.

3. gilad16 Member

ועכשיו הוא מנסה את פיזארו במקום ביגליה
    ואת פארחה במרכז ההגנה.

4. DRORIKO Member

אהבתי את הגירסא להימנון של ארגנטינה. הבנתי שזה היה רעיון של סמפאולי. מת על המחופף הזה.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

חילול קודש העיבוד הזה להמנון הארגנטינאי.

יש סיכוי שפרו תהיה במונדיאל אחרי הנצחון ההיסטורי בקיטו? הרי המשחקים האחרונים נגד קולומביה וארגנטינה, לא סיבוב בפארק. הרי נדמה שכולם שם באופוריה...

6. סמואל אטו Member

לא משנה כמה מסי טוב, הוא תלוי בשחקנים שמסביבו כדי לממש את היכולת שלו.

7. DRORIKO Member

@Franco לא ראיתי את צמד המשחקים האחרון שלכם(בכל זאת יש לי עבודה לקום עליה) האם אתה יכול לשים את האצבע על הבעיה של הנבחרת. כי בהתחלה אמרנו שהבעיה עם המאמן שלא יודע לנצל את הקאדר המרשים, אז העיפו אותו ובמקומו הביאו חתיכת קליבר, ובכל זאת הנבחרת מאכזבת(לפחות בתוצאות,ולפי מה ששמעתי גם ביכולת). איפה הבעיה לדעתך?

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הצחקת את רונאלדו.

9. סמואל אטו Member

אנחנו מדברים על רונאלדו שלא שיחק בגמר היורו?

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אז אולי צריך לשחק בלי מסי? בעצם גם זה היה כבר ולא עבד.

11. סמואל אטו Member

אולי זה היה עובד אם היה לארגנטינה מה למכור בלעדיו.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אמרת למכור, תעשה את החשבון כמה עולה הנבחרת. נגיד, כמה מאות מיליונים עולה ההרכב הפותח של אתמול ובכמה מונים זה יותר מזה של ונסואלה.

13. סמואל אטו Member

לא ידעתי ששטרות בועטים בכדור.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הקדנציות של סאבלה ומרטינו היו יחסית מוצלחות מבחינת תוצאות, בעיקר של הראשון כמובן, הסוף הרע של עידן מרטינו היה קשור להרבה דברים מחוץ לכדורגל שאולי השפיעו ואולי לא. לדעתי באוסה לא היה ה-בעיה של הנבחרת וראינו את זה בסיום הקדנציה של מרטינו ובתחילת דרכו של סאמפאולי, אבל הוא לא היה צריך להתמנות לתפקיד במצב אידיאלי. זה לגבי מי שאומר שהבעיה הייתה המאמן.

להגיד לך את האמת אני לא רואה כל משחק של האלביסלסטה ולא ממש יכול להתייחס ליכולת תחת סאמאפולי, שבסה"כ בחירת השחקנים שלו להרכב במערך שהוא בחר היא די הגיונית (פיסארו לא!). אולי המערך לא? לא יודע, צריך באמת לראות את המשחקים.

אז אין לי תשובה כרגע :)

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נכנסים לשבוע וחצי מכריעים שבסופם ייקבעו 3 העולות בנוסף לברזיל ועוד זו שתעפיל מהפלייאוף מול ניו זילנד. אנחנו תלויים בעצמנו, ניצחון ביתי בחמישי הקרוב על פראגוואי ואנחנו ברוסיה. עם רוב הזימונים של פקרמן אין לי בעיה, בסך הכל הוא רץ עם הבסיס שהביא אותנו עד לכאן. מה שכן, לדעתי היה אפשר לוותר על קאמילו וארגאס השוער שכבר כמה חודשים לא פעיל, קרלוס באקה שלא נמצא בכלל בכושר וגם המגן סטפאן מדינה שלא משחק סדיר.
    אני מקווה שבבראנקייה יפתח שוב ג'ימי צ'ארה בצד שמאל, אנחנו צריכים את המהירות שלו ושל קוואדראדו באגפים, כשחאמס באמצע ופלקאו בחוד. קישור שיכלול גם את חאמס וגם את קארדונה במקום צ'ארה, יחזיק יותר בכדור אבל גם ייאט את המשחק, זה לא מה שאנחנו צריכים.
    https://pbs.twimg.com/media/DK7jbecXUAEr-H8.Xxx

ההרכב שלי: אוספינה; אריאס, ספאטה, דאבינסון, פאברה; סאנצ'ס, אגילאר; קוואדראדו, חאמס, צ'ארה; פאלקאו

מצב נושא:
הנושא נעול.