מוקדמות מונדיאל 2018 - איזור דרום אמריקה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏13/9/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

אקוואדור יעשו דיל עם ארגנטינה. קחו ניצחון מחר ותנו לנו בבתים/נוקאאוט בקופה ניצחון עליכם.

2. סמואל אטו Member

יש להם סגל בינוני וכולן מסתגרות נגדן בקלות כי לארגטינה אין שחקני אגף ולא חלוץ מרכזי פיזי.

3. DRORIKO Member

יש את ההוא מיובנטוס איך קוראים לו?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  4. Civil Anti Madridista

5. itay7 Member

גאלסה, בפרו הוגים שמות כמו במקור, ובמקרה הזה המקור איטלקי. אם מסצ'רנו היה פרואני אז א) הוא לא היה בברצלונה. ב) היו קוראים לו משראנו.
    גאלסה נפצע בסוף אוגוסט, פיספס את צמד המשחקים הקודם וקבוצתו המקסיקנית הסכימה שהוא יישאר בפרו לתהליך שיקום. במקור חשבו שייעדר שלושה חודשים, הצליחו להכשיר אותו למשחק הזה והרבה בזכות הצוות הרפואי לקחנו נקודה. פרו הראו הרבה אופי להצליח לא להפסיד עם הרכב חסר, למען האמת בהגנה אני מעדיף את אראוחו על ראמוס והייתי משאיר אותי בהרכב ביום שלישי, לא סביר שזה יקרה. בהתקפה כן משוועים לקואבה וקארייו (וגם להורטאדו כאופציה מהספסל).

הוא באמת הוחלף במחצית אבל...

6. Civil Anti Madridista

ידעתי שפספסתי משהו. אסור לי להיות ער בשעות האלה

7. cazzo Il Capocuoco

גאלזה אם כבר...מסקראנו וביליה...

משחקים מרתקים יתקיימו ביום רביעי, אני מתלבט במה לצפות.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

סגל בינוני ביחס למי? עם כל הכבוד לחורים, הקאדר הזה עדיף בהרבה על אורוגוואי, פרו (!!) או קולומביה שנמצאות במצב טוב יותר במוקדמות. לא ראיתי גם שכל כך הרבה נבחרות נחותות הצליחו להסתגר מול ארגנטינה בשני טורנירי הקופה האחרונים. למעט צ'ילה היא הצליחה לעבור את כל היריבות שפגשה בקלות, רק שאז היה לה מאמן אחר.

ארגנטינה נכנסה למצב קשה בקמפיין הזה והחורים שציינת בסגל אכן מורגשים, אבל הבעיות הכלליות שלה הרבה פחות רחבות ממה שנוטים לצייר. בסוף זו בגדול אותה קבוצה שהגיעה לגמר המונדיאל ושני גמרי קופה אמריקה בשלוש השנים האחרונות. עיקר הבעיות בקמפיין הזה מסתכמות בבחירת מאמן שגויה ועיכוב משמעותי בפיטוריו (לדעתי באוסה היה צריך ללכת כבר אחרי ההפסד הביתי לפרגוואי לפני שנה), ובכדור שלג של לחץ ועצבים שסמפאולי לא מצליח לעצור כרגע.

9. DRORIKO Member

וההיעדרות של מסי באמצע בטח שלא עזרה

10. Raulito Madridista

הנה הפוסט של דור הופמן בפייסבוק, אוהד ארגנטינה ידוע. ואפילו הוא חסר אונים::

משום מה, הרבה אנשים שמאוד אוהבים כדורגל, ניתוחים, פרשנויות ולהיכנס לעומק הפרטים פוטרים את עצמם מלנתח את הסיבות שהביאו את ארגנטינה למצבה העגום תחת המשפט הכל כך מעצבן - "אין מה לדאוג, ארגנטינה תהיה במונדיאל".
    במילים אחרות, הם אומרים היום בעיניים עצומות, ארגנטינה תנצח את אקוודור (אני לא נכנס לכל ענייני התיקו ומה יהיה אם וכאשר).
    אז למענם, אני זונח לרגע את הפרשנויות וההסברים ונשען אך ורק על נתונים יבשים ועובדות אל מול הטענות של אותם-בטוחים-שיהיה-בסדר-כי-אין-מונדיאל-בלי-ארגנטינה-בלה-בלה-בלה..
    - ארגנטינה תנצח, תרגע: היא לא ניצחה בארבעת משחקיה האחרונים.
    - בסדר, היא תכבוש כמה שצריך ותעלה: היא הבקיעה שער אחד בארבעת משחקיה האחרונים.
    - אוקי, אז תקשיב טוב, ארגנטינה תנצח את אקוודור, למה מי זאת אקוודור?: משחק אחרון, בבואנוס איירס, לפני שנתיים, זה נגמר עם 0:2 חלק לאקוודור.
    - אוקי, אז מה אם זה בקיטו, אקוודור איבדה סיכוי: מאז 1960 ארגנטינה ניצחה שם רק פעם אחת, ב-2001.
    - הבנווווו, אבל לאקוודור אין על מה לשחק: גם לונצואלה לא היה, והיא יצאה מבואנוס איירס עם תיקו.
    - וואלה, אז בסך הכל תבקיעו אחד יותר מאקוודור: אבל בקמפיין הנוכחי לארגנטינה 16 שערים ולאקוודור 25.
    - אבל יהיה בסדר, יש לכם את מסי: כן, יש את מסי.

טוב, עד שלישי בלילה, אני בהדממה. סתם ,עוד חצי שעה סטטוס נוסף.משום

11. DRORIKO Member

עכשיו אני מבין למה יהודה ארם היה כל כך נחרץ בשידור לגבי זה שאם פרו עושה תיקו עם ארגנטינה היא עלתה

12. סמואל אטו Member

בינוני ביחס לנבחרות בדרום אמריקה.
    יש להם את מסי ועוד שלוש חלוצים טובים שכולם משחקים על אותה משבצת.
    במה הם עדיפים על אורוגוואי או קולומביה שכל אחת מחזיקה כמה שחקנים איכותיים כמו סוארז, קבאני, פלקאו, סאנצ'ז?

כמעט כל מה שכתבת בפסקה השנייה נכון, אבל הבעיות האלה מעכבות את ארגנטינה בגלל שהסגל שלה לא מספיק טוב כדי להשיג נקודות למרות זאת.

13. סמואל אטו Member

אתה צוחק נכון?

14. DRORIKO Member

די אחי זה מביך

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

טוב שקיבצת ביחד. ותוסיף את הבלמים של אטלטיקו ועדיין מבחינת הקריירה במועדונים ארגנטינה עדיפה על שתי הנבחרות.
    אגב, השופט בוונסואלה אתמול היה שווה נשיכה.

מצב נושא:
הנושא נעול.