מוק' מונדיאל 2014 דרא"מ - מחזור אחרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏30/7/11.

1. Kompany Member

יופי של מהלך מצד קולומביה ובכלל הם משחקים יפה מאוד, אני צופה הפרש 3 לכל הפחות
    ולחשוב שרודריגז לא פותח במונאקו...

חוץ מיזה אני חושב שעדיף לשים את קוארדדו במקום השחקן שם עם המס' 19 על גבו שכן הראשון נמצא בפורמה טובה כמו כל פיורנטינה ובעל כדרור יוצא דופן לעומת השחקן ההוא שם בימין (לפחות ממבט ראשון ניראה כי קוארדדו עולה עליו בכמה רמות), וגם חסרה לי הדומיננטיות הרבה שגוארין מוסיף. אני מאמין שעוד ניראה לפחות את אחד מהם משותף היום

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/13
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

משחק לא רע עד עכשיו, השליטה שלנו, אבל אקואדור עם המתפרצות של ואלנסיה ומונטרו עדיין מסוכנת, למרות שעם ההרחקה של אצ'ילאר, יהיה להם הרבה יותר קשה לחזור למשחק. חאמס במשחק טוב עד עכשיו, הבולט אצלנו ועם שער חשוב, שמוריד מאיתנו את הלחץ לקראת החצי השני.

קומפאני, השחקן מס. 19 זהו טאופילו גוטיארס, ולמרות שאתה רואה אותו כקשר ימני, הוא בכלל חלוץ. בנבחרת הוא משחק מעט לפני פאלקאו, אבל השילוב של שניהם ביחד הוכיח את עצמו עד כה בכל משחק, מה גם שהוא סקורר וכבר כבש עבורינו כמה שערים חשובים. קואדראדו, טוב ככל שיהיה, עדיף שייכנס כמחליף אם וכאשר אנחנו לא משחקים טוב, כי עם המהירות והדריבל שלו הוא יכול לשנות משחק. כך או כך, אין מקום להשוואה ביניהם שכן הם בכלל לא משחקים באותו תפקיד ובכל מקרה קואדראדו לא עולה עליו בכמה רמות.

פראה עוד יעשה לי התקף לב כמו כל משחק, אני פשוט לא רגוע איתו. היה עדיף לפתוח עם סאפאטה או אקיבאלדו ואפילו סטפאן מדינה. הוא כבר הספיק לאבד כדור מסוכן בהתחלה. במרכז השדה עדיין חסרה לנו קצת יצירתיות, מקנלי חייב לעזור לחאמס וסוניגה וארמרו צריכים להיות יותר פעילים באגפים. בינתיים לגבי התוצאה, אין תלונות.

ניצחון היום על אקואדור וניצחון פרואני על אורוגואי, יבטיח לנו לפי החישובים שלי את הכרטיס למונדיאל היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx יאללה איתי! תנו בראש לצ'ארואס!

3. cazzo Il Capocuoco

לא יכלו לקיים את המשחק במקום פחות לח? בוגוטה אולי?

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא. כמה שיותר להקשות על היריבות. לא סובל את האיצטדיון בבוגוטה. מה שכן, המשחק היום לא מגיע לסיומו. קודם עיכוב של שעה וחצי בגלל גשם, עכשיו עירכוב בפתיחת המחצית בגלל שכבו האורות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הוציאו לי את המיץ, אבל בסוף לקחנו את שלוש הנקודות הסופר חשובות, שמבטיחות לנו לכל הפחות את הפלייאוף. אני חייב להסיר את הכובע בפני אקואדור, שבמשחק חוץ ועם 10 שחקנים, לא היתה רחוקה מלהשוות, כולל הפנדל הגרוע שבעטה, למרות שמצד שני אסור לשכוח שגם לנו היתה סדרת החמצות כולל אחת לא הגיונית של טאו מקו השער. משהו לא זרם היום המשחק שלנו, אבל בסדר, אי אפשר כל משחק בית לנצח 0-4. יום שלישי במונטבידאו יהיה אש, ז'פס צפוי לחזור להרכב. נקודה שם ואנחנו סופית במונדיאל.

6. itay7 Member

מה נאמר ומה נגיד, שוב פעם אין מונדיאל, שוב פעם מארקאריאן נותן משחק במתנה לאורוגוואי עם הרכב רע - הוא כנראה כבר לא יבין שפיסארו וגררו לא מסוגלים לשחק ביחד ושבאיון הוא לא שחקן כדורגל, חילופים עוד יותר רעים - ברור שווארגאס היה צריך להיכנס אחרי ההרחקה של יוטון, אבל למה להשאיר את מרכז המגרש ריק ולא להגן יותר, יש עוד מחצית וזה כולה שער אחד, ואיך לעזאזל הוא משארי את גררו על המגרש. ומעל הכול, שוב פעם השופט הורג אותנו. ההתאחדות הפרואנית היא בדיחה, קונמבול לא שם עליה וכל פעם מציב שופטים לבקשת האורחים. גם פנדל שלא נשרק לפרו אחרי הכשלה של מוסלרה, גם הרחקה ממש מיותרת (נכון שיוטון טיפש, והאשמה היא על מארקאריאן שלא מכין את השחקנים למשחק כזה, אבל עדיין לא מרחיקים על דבר כזה - הגם שבכלל לא הייתה עבירה לפני כן), גם כל העבירות הקטנות פלוס פתיחת ראש לגררו שלא נשרקות בצד אחד ונשרקות בצד השני, וגם ההגדרה המחודשת לחוק יתרון - לעצור את המשחק שזה נוח לסלסטס ולשרוק לכדור חופשי רחוק על עבירה בהגבהה במקום על יד ברחבה.

נגמר הגולל של המונדיאל הזה, אני אשמח מאוד עם סוארס וחבריו לא יהיו שם, אבל אורוגוואי יודעים לשחק גמרים, יודעים לעשות את הפרובקציות ויודעים להרוג את המשחק שצריך, משהו שפרו כנראה אף-פעם לא יידעו.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רציתי לראות את המשחק שלכם, אבל הדיליי במשחק שלנו הרג אותי. אני אנסה לתפוס את המשחק אחכ ולראות למרות שמאוד הצטערתי על ההפסד של פרו, רציתי קצת מלחמה לקראת המחזורים האחרונים. אבל הסיפור אכן נגמר לפרו, אני לא רואה אותה מוציאה נקודות בונסואלה. אורוגואי במומנטום ואקואדור בלה פאס, יש מצב לא רע שהטבלה תתהפך ביום שלישי. אנחנו מצידנו צריכים נקודה כדי להבטיח כרטיס סופי ונעשה את זה במונטבידאו.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכה לנבחרת אורוגואי לקראת המשחק מולנו מחר. מלבד גודין ולוגאנו שלא יוכלו ליטול חלק במשחק עקב השעיות, באורוגואי אישרו כי גם דיאגו פורלאן, שנפצע במשחק מול פרוף לא כשיר ולא ישחק מול הקפטרוס. את גודין ולוגאנו יחליפו אנדרס סקוטי וחוסה חימנס.

במחנה הקולומביאני, כולם כשירים לשחק למעט פאבלו ארמרו, שאף הוא מוצהב ולא ייטול חלק במשחק. אני מקווה שפקרמן ימשיך עם שני חלוצים, מה שעובד מצויין בנבחרת ולא יחזור לחלוץ אחד כפי ששיחק בונסואלה והפסיד את המשחק. 4-2-2-2 הרגיל או אפילו מערך של 3 בלמים עם קואדראדו מימין וסוניגה משמאל שתומכים בהתקפה ומתפקדים יותר כקשרים, יכול להיות מאוד אפקטיבי במשחק הקשה הזה.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עכשיו ראיתי את התקציר של אורוגוואי. הצהוב של גודין היה בגלל שעבירה מכוערת על סוארס חיממה אותו. ופורלאן זה לא שחקן שנפצע בקלות. צריך היה להתאמץ בשביל לפצוע אותו. גועל נפש.
    סקוטי נראה כבד. הילד שלנו יהיה לבד מול פלקאו ושאר התותחים.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

דני, אני נייטרלי פה, אבל פרו למשל ביקשה מהקונמבול לפרוש מאיגוד השופטים של הקונפדרציה בגלל שלטענתה השופט הארגנטינאי קיפח אותה מאוד והאמת גם לאורוגואים לא היה חסר בשבירת הרגליים. למעשה, אצלנו בפורום הקולומביאני, אנחנו הרבה יותר חוששים לבריאות השחקנים יותר מאשר התוצאה בסנטנאריו.

11. itay7 Member

אויש באמת, עבירה מכוערת? לא הייתה שום עבירה, סוארס פשוט נפל בלי שפגעו בו. אח"כ יוטון ניסה להרים אותו וקיבל אדום, בעוד גודין שבא לתקוף אותו קיבלת רק צהוב. הוא בכלל היה צריך לקבל אדום כבר לפני זה עם כל המרפקים שהוא נתן שם.
    שלא לדבר על לוגאנו פוצץ לפארפאן את הראש כדי להרוס מתפרצת (שאגב לא נהרסה והכדור היה אצל גררו ברחבה של אורוגוואי אבל השופט עצר את המשחק). קבאני כמעט הוריד את הראש לרמירס ולא קיבל כלום (אח"כ גם נתן מרפק לאדווינקולה וגם לא קיבל כלום, ושוב הכדור היה ברחבה אצל פיסארו והשופט שרק לפאול בלי לתת למשחק להמשיך), גארגאנו פתח לגררו את הראש וגם לא קיבל כלום. כל בנאדם נורמלי שראה את המשחק יגיד שהשופט גנב לפרו את המשחק, אין מה לעשות. זה מתחיל בכל השריקות ה"קטנות" שתמיד הלכו לטובתם - לא נשרקו בצד אחד וכן בצד אחר, המשיך בכך שהוא נתן להם להרביץ, כמו שאפילו סוארס אמר, והסתיים בהרחקה השטותית ובפנדל שלא נשרק לפרו וזה שנשרק לאורוגוואי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/13
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אקואדור שולטת במשחק בחצי הראשון ולא כובשת ו-2 דקות מפתיחת החצי השני, בוליביה מפתיעה אותה עם שער. המצב של אקואדור בכי רע עכשיו.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הרכב רשמי של קולומביה למשחק עם הגארה צ'ארואה: אוספינה; קואדראדו, סאפאטה, ז'פס, סוניגה; מחייה, אגילאר, סאנצ'ס, חאמס; טאו, פאלקאו

אני מנחש שקואדראדו וסוניגה יעלו הרבה מהעמדות שלהם להתקפה, ולכן השלושה קשרים דיפנסיביים שמעלה פקרמן, למרות שאגילאר הוא יותר 50\50. נוכחות של שני חלוצים - חובה. שיהיה בהצלחה ותביאו נקודה כדי לחגוג סוף סוף.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ואקואדור חוזרת למשחק מפנדל של קאיסדו, יש להם עוד חצי שעה להפוך את התוצאה.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

סעמק... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

נו, לפחות התוצאה של אקואדור בבוליביה נותנת לנו את הכרטיס האוטומטי למונדיאל.