7. רוזמרין. אחלה דוחה חרקים למיניהם. 8. בקבוק פלסטיק שקוף, מלא מים ( או וודקה ). 9. כילה אישית. 10. חתולה צעירה.
נדיר לראות תמונות כאלה בישראל: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/315737_115899175190096_100003100434141_113057_580253370_n.Xxx
אשכרה הייתי מיום ראשון עד לפני כשעה בב"ש, הגעתי לת"א - ולמען האמת - בב"ש קפאתי למוות ברוב השעות של היום ופה אני עם מכנס קצר וגופייה. העולם הפוך, הפוך העולם.
אחרי היומיים האחרונים אני רוצה לראות מישהו שאומר שהחורף עדיף על הקיץ... אני מוכן להזיע כל השנה, רק לא לעבור את הגיהנום הזה.
חורף עדיף על הקיץ. ואני עובד במשהו שאני צריך לצאת החוצה כל שעתיים בערך, ועדיין אני מוכן לקבל את זה מאשר להזיע כמו חמור בקיץ ולהרגיש שהלחות הורגת אותי מבפנים.
אני לא סובל את רוחות הפרצים, לא יכול להתעורר בבוקר מקור, שונא את שכבות הבגדים, שונא את החושך שיש מ-17:00 עד 06:00, שונא שאין מים חמים, שונא את ויכוחי הסוודר, שונא את ההצפות, שונא את הבגדים הרטובים ובכלל מעצבן שאיך שמתחיל טיפה גשם בארץ כולם בפאניקה, הרבה יותר מאשר יום של 35 מעלות. כך שאני מעדיף קיץ, וזה מרוסי שקצת שמש והוא נהייה לובסטר.
לפני כמה ימים הלכתי פה מהעבודה לרכב ואמרתי לעצמי "בונא איזה יום יפה בטח 20 מעלות" לבשתי חולצה ארוכה דקה ומתחתיה טישרט קצרה. בדקתי באייפון וזה היה 12 מעלות. באותו היום חברה שלי בארץ התלוננה איך היא לובשת מעיל ובלאגנים ומתה מקור. בארץ היה 12 מעלות. גם פה בטורונטו בקיץ יש שבועות שבהן 30+ מעלות ו90% לחות, ועבדתי שלוש קיצים בחוץ בהתקנת ממטרות וזה היה הגהנות של החיים שלי, אני מוכן לחזור לטירונות בצוקי עובדה כל יום על פני זה.
עבדתי בטורונטו שלושה חודשים בחורף, עד מינוס 20 הגעתי, ונהנתי מכל רגע! מוכן להגר לשם בדקה שאני אוכל. מקווה שזה ייצא לפועל.
אני בדרך כלל אוהב את החורף את הלבוש החם ולהיות בשמיכות בקור, אבל נראה לי שהייתי מוותר עליו רק בגלל הרגעים שמגלים שנגמר לך החלב או ביצים או משהו חשוב אחר ואתה צריך לחשוב מה תלבש כדי להגיע לסופר ולא לקפוא/להיראות מטומטם.
חרף זה כיף כשאתה בבית מתחת לפוך, שותה משהו חם או רואה איזה סרט טוב ומסתכל מהחלון על המבול בחוץ. מהרגע שאתה צריך לצאת מהבית לעבודה, סידורים, צבא או כל דבר אחר- חורף וגשם זה סתם מטרד.
אני מוכן להגיד לך בדיוק את זה. כמה אני שמח שהחורף השנה הגיע מוקדם, עד לפני שבועיים עוד הייתי בטוח שכמו כל השנים האחרונות נובמבר יהיה עוד שלוחה מעיקה של הקיץ הישראלי המאוס והבלתי נגמר. אבל הנובמבר הזה פשוט תענוג, גשום וקר לא פחות מינואר טיפוסי. התחלה מעולה לחורף הזה, שרק ימשיך ככה. ומטרד בדרך לעבודה\סידורים\צבא? תאמין לי, תמיד כשבא לי להיזכר כמה כיף לי שאני משוחרר, הדבר הראשון שאני נזכר בו זה הנסיעות לבסיס\הביתה עם בשיא הקיץ.. עם 35 מעלות ו90% לחות+מדי א', גיהנום עלי אדמות זה מילים קטנות מידי..
גרתי בסכנין, ירושלים ועכשיו בבאר שבע, נחשפתי למזג האוויר בהמון מקומות בישראל, ואני יכול להגיד שהקיץ עדיף על החורף. חורף זה טוב ויפה כל עוד אתה מתחת לשמיכה וליד תנור החימום, ברגע שתרצה לצאת מהבית כשיש גשם וקור בחוץ, אתה צריך להתלבש בשלוש שכבות מינימום, לדאוג לא להתרטב מהגשם, לדאוג לא ללכלך את הבגדים, לדאוג לא להחליק על הרצפה, לדאוג לא להצטנן ועוד הרבה כאבי ראש. בקיץ, חולצה קצרה + ג'ינס/ברמודה וגמרנו.
כאחד שגר באיזור הדרום אני יכול להגיד לך שבחורפים האחרונים אני לובש מעיל חורף מקסימום פעמיים-שלוש בשנה.
איך? אני נסעתי ביום שכתבת את הפוסט מב"ש והמזג אוויר היה קיצי, הייתי עם מדי א' וגופיה לבנה קצרה מתחת. הגעתי לת"א הגשם פשוט לא הפסיק לרדת! קפאתי מקור! בב"ש אנחנו רגילים לגשם חזק שנמשך גג 5 דקות. אבל הוא פשוט לא הפסיק כל הנסיעה, והמשיך לסירוגין גם אחר כך. כמו שכתבו כאן - נדיר לראות בישראל.
אנשים בישראל כאלה בכיינים. שום דבר לא טוב להם. החורף בישראל הוא קל במיוחד ואפשר לספור אולי על חודש אחד את ימי הגשם. גשם עדיף על החום הישראלי, על ההרגשה הזאת שאתה מקבל שאתה חוזר הביתה שהחולצה דבוקה לגב שלך בגלל הלחות הפסיכית הזאת.