זה ריאל מדריד קלאסי כמעט לספוג כבר אחרי דקה וחצי, לחטוף שער אחרי חומה ביזיונית ולחלק עוד מתנה שתיגמור את המשחק - מיליטאו האידיוט שלא הגיע חמצן למוח. ככה לא לוקחים אליפות. איפה הקישור המהיר והאנרגטי שהבטיחו לנו? לחץ גבוה, אגרסיביות…זה מגיע לנו כי לא באנו לשחק כדורגל, באנו להתבנקר כאילו באיירן מינכן (של פליק) ממול ולא קבוצה שהיא אלופת התיקו ב-2022. באנו להעביר את הזמן. לא הייתה שום סיבה ל-4:4:2 הזה ובלי רודריגו. קרוס לא נגע בכדור. לא להיות מקובע זה לא אומר לנסות להמציא את הכדורגל מחדש. גם האחרים גרועים (לוקה) אך לא היה צורך בו. איכסה. אין שום שינוי פנימי אצלנו אף פעם ולא משנה כמה המצב חרבנא. אם התוכנית לא עובדת אז כלום. גם במערך המוגבל הנוכחי יש מה לעשות. אין משחק התקפה חוץ מוויניסיוס מול כולם. מילא להפסיד שם אבל כלכך קל לסביליה. מרסיאל כבר שכח מה המקצוע שלו עד שפגש בנו. רץ בטוויטר: ריאל מעולם לא הצליחה לנצח את סביליה כאשר נקלעה לפיגור 2:0. יש לה תיקו אחד ועוד 21 הפסדים כשזה קרה. האליפות כן בסכנה לדעתי וכל משחק שנצטרך לתת מאה אחוז גם יהרוס לנו בליגת האלופות. ברצלונה תוכל לצמק לשש נקודות אשכרה ובינתיים היא רצה. אנחנו פשוט לא טובים במשחקי הליגה המכריעים. שישימו את ההמנון של הצ’מפיונס בחדר הלבשה.
מערכת ה var רק מחדדת את העובדה שהכדורגל חייב לעבור שינוי רציני בחוקת השיפוט . לא רק ש ה var לא גורם לפחות טעויות שיפוט, הוא גורם לחוסר אמון מצד אוהדי הכדורגל בכל מה שקשור להחלטות שיפוט רנדומליות ומקריות. והנה בנזמה עושה צדק . ריאל ממשיכה בעונה המרגשת שלה .
https://totalfootball.co.il/uploads/default/original/2X/9/942fa5cc588e71e484421c2de3f923c316741649.Xxx רמונטדה של אלופה| אחרי הצרחה בגול של בנזמה חשבתי שהכי טוב שאני אמחק פה כמה שטויות שכתבתי מתחילת המשחק אבל האמת שכל פרשנות הייתה בצבע. בכל מקרה, רק ככה הקבוצה הזו יודעת לנצח כנראה וזה הכי מרגש בעולם, רמונטדה מארץ הרמונטדות, עדיף על איזה 0:1 שקט וסולידי עם שער של בנזמה בדקה ה-25. הוא לא הפסיק להחמיץ היום אבל זו העונה שלנו ובפעם הרביעית-חמישית סוף סוף זה הצליח לו. אז הסרנו את המכשול הכמעט אחרון בדרך לתואר בתקווה שהניצחון הזה גם יוריד את האוויר לברצלונה וגם שברנו את הסטטיסטיקה - מעולם לא הפכנו פיגור כפול בפיחואן לניצחון. התגברנו על פיגור כפול, על מגרש בו אנחנו מתקשים מסורתית וגם על שיפוט בושה וחרפה, לא הורדנו את הראש אחרי שפסלו את הגול של ויני, המשכנו לשחק ולהאמין, הגיע ה-2:2 וגם ה-2:3. נשבע לכם שגם עם איך שהיו ההתפתחויות במשחק - לא הייתי מסוגל לחגוג תיקו. ההרכב שפתח וגם הגישה של הקבוצה למשחק היא ועדת חקירה ומצד שני זה היה ככה גם בקלאסיקו, פ.ס.זX2, צ’לסי בגומלין וכן הלאה. לא מבין למה הקבוצה כל הזמן עושה את זה. חוסר הריכוז, הטעויות הטיפשיות הן פרסונלית (מיליטאו, לעזאזל), הן קבוצתית. לא בכל פעם יהיה אפשר לחזור. התכוננו לסביליה כאילו זו באיירן מינכן של פליק ולא הקבוצה שהפכה למלכת התיקו של ספרד לאחרונה. אמרתי לאבא שלי לפני המשחק, עם ההרכב שפורסם - שהקבוצה באה לחרב את המשחק ולבעוט כדורים למעלה וזו לא ריאל מדריד. אנחנו לא יודעים, לא רוצים ולא צריכים להיות אתלטיקו מדריד. עם ארבעה קשרים שעלינו כל מתפרצת בכל זאת הייתה חצי גול. פדה נעלם לחלוטין באגף, קמאבינגה לא היה מעורב, קרוס בערב שחור כמו שאמרנו וגם מודריץ’. איפה הקישור המהיר והאנרגטי והרענן, האגרסיבי, הלחץ הגבוה, הרגלים הרעננות שהבטיחו לנו? צריך לחשוב. לא הייתה שום סיבה שבעולם שרודריגו לא יפתח אחרי הגול נגד צ’לסי והוא רשם פארטידזו אמיתי, בלי הגול שלו בדקה ה-50 כלום לא היה קורה ואיזה קטע שעם הרכב טוב יותר וגישה נכונה יותר אז דברים מתחילים לקרות. גם הבישול מבריק. ניהול המשחק גם מאס או מנוס, לא הייתה סיבה להשאיר את קרוס על כר הדשא. שער בכורה בליגה העונה בדיוק-בדיוק-בדיוק בזמן ובאמת ביטחון שהוא לא הפגין מאז המשחק נגד גלאטאסראיי. אבל יש דברים שאין להם הסבר כמו שער השיוויון של נאצ’ו או העובדה שקרבחאל בצד הנגדי דופק בישול כזה ומסיים משחק עם צמד בישולים בעונה הכי גרועה שלו ביחס לזה שהפעם הוא כשיר. המלחמה שלו על הכדור בתחילת המהלך של ה-2:2 מסמלת הכל. בידוק היום כתבו במארקה על המשולש הזה קרבחאל-נאצ’ו-לוקאס שהם אף פעם לא הכוכבים הגדולים או השחקנים החשובים בסגל אבל הם תמיד נותנים עבודה, עם DNA מנצח ואפשר לסמוך עליהם. האללה מדריד!
תשמע אני אגיד שני דברים על הקבוצה שלנו: 1. רק ריאל מדריד מסוגלת לחזור ככה. 2. אבל עצם זה שנקלענו לבור כזה גדול זו בושה וחרפה, של כולם, אנצ'לוטי והשחקנים. ראיתי שהחמאת לסביליה במחצית הראשונה. תראה, אני חושב שהאווירה בפיחואן נהדרת, היא קבוצה שלא פשוט לשחק נגדה וכן הלאה, אבל בתאכלס? היא לא עשתה כלום, לא לחינם זו מלכת התיקו ב-2022. זה היה טמטום טהור שלנו (וזה בסדר, כמובן, כדורגל מנצחים מטעויות) בין אם העמידה הקטסטרופלית בכדור החופשי או מיליטאו עם טעות שנייה כשוויתר שם במאבק של ה-2:0 משום מה. הרבה קבוצות עשו לנו חיים קשים השנה וחנקו אותנו ואתמול זה לא היה משהו יוצא דופן של סביליה. אפילו משחק ההגנה שלה כביכול, ההגנה הטובה בספרד, הן פרסונלית (קונדה, דייגו קרלוס) והן קבוצתית - היה חרבנא. רודריגו עשה מה שהוא רצה וגם במחצית הראשונה הגענו למצבים. הפיחואן הוא מגרש קשה מסורתית, כל שנה יורקים דם גם אם ניצחנו שם שלוש פעמים ברציפות. אני משווה למה שהיה נגד סביליה בשנים עברו? באמת נאדה. רק טקטיטו באמת היה מרשים ואולי מרסיאל בפעולה אחת-שתיים.
דור, בוא. אתה קשוח מדי עם אנצלוטי, האיטלקי לא המאמן הטוב בעולם, אבל בינינו עם קבוצה רוצה יציבות אין מאמן טוב מאנצלוטי, הבן אדם לוקח אליפות בהליכה, הביא חצי גמר צמפיונס והיד עוד נטוייה, זידאן עונה שעברה נכשל טוטאלית בכל הגזרות ולא הבאת רבע מהבחקורת כמו לאיטלקי שלא נדבר שהקבוצה הכי אטרקטיבית של ריאל, שאני ב20 ומשהו שנה שצופה בכדורגל הייתה ריאל של אנצלוטי שהביא לכם גם זכייה מהמרשימות בצמפיונס בקיצר, אתה קשוח מדי עם מאמן שזכה באליפות בכל 3 הליגות הגדולות.
@Raulito נקלענו לבור (וכמו שאמרת לא בפעם הראשונה)זה כי ההגנה שלנו לא מספיק טובה. זה משהו שנאמר (לפחות על ידי) כבר מהקיץ. חייבם בלם,ולהסיט את אלאבה שמאלה. העונה בנזמה מציל אותנו כל פעם מחדש,זה לא משהו שאפשר לבנות עליו בעונה הבאה. לגבי הביקורות על קרלו,יש לי רק בעיה אחת איתו וזה החילופים המאוחרים או כאלה שלא באים. הוא סחט את השחקנים ולא עשה מספיק רוטציה. מקווה שזה יספיק לישורת האחרונה.
דווקא אתמול החילופים ניצחו לכם את המשחק על גלי האדום שלא נשרק לקמאבינגה. אובייסלי שלפני הspeech לשחקנים רודריגו כבר נשלח במקומו להתחמם. כמובן שלא ננקה מאשמה את לופטגי שעשה חרקירי על הקווים - פאפו גומז, כדורים ארוכים על רפא מיר? כל החילופים פגעו אנושות באינטנסיביות ומי שהצטרף מאוחר היה חותם שהרחיקו להם שחקן.
אנצ'לוטי לא הצליח בשום מקום מאז שזכה בדסימה, עם כל הכבוד לאליפות בבאיירן מינכן וקצת תמוה בעיניי שהוא קיבל פרס כמו לאמן את ריאל מדריד שוב. כנ"ל רפא בניטס שהחליף אותו בפרק א' למשל. מה ששלו - שלו. השקט, הרוגע, הוא יודע מה להגיד בתקשורת, רוב השחקנים אוהבים אותו ואכן הוא אוהב כדורגל התקפי בניגוד לזידאן. אבל רק אתמול הוא עשה צעד גדול אל עבר אליפות ספרד אותה הפסיד פעמיים ברציפות ב-2013/14 ו-2014/15, אתה מוזמן לבדוק את רקורד האליפויות שלו. היה לו את הסגל הכי טוב בהיסטוריה של המועדון אולי בעונת הדסימה בעוד אצל זידאן זה היה כבר רונאלדו שחקן שונה, בייל פציע עד למספרת וכן הלאה. מילא שקרלו הגיע לעונת מעבר, אני לא חושב שהוא ראוי להיות זה שמוביל את הקבוצה הזו באל-נואבו ברנבאו ואחרי רכש מפוצץ. מה עם חרפת הקלאסיקו? ההרכבים הדי גרועים שלו ברוב העונה? אני מתחבר יותר לזידאן ואהבתי אותו יותר אבל כמובן שמעבר לקלישאה 'הוא לא מושלם' - הוא עשה הרבה טעויות אשתקד ובעיקר היה שלילי על הקווים. הוא לחלוטין אשם בכך או שיש לו אחריות שכמעט עפנו בשלב הבתים בליגת האלופות ופתיחת עונה עלובה בליגה.