מחזור הסיום בליגת האלופות: מכבי חיפה תשיג את הכרטיס לליגה האירופית מול בנפיקה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/22.

1. italiano Member

כמה פעמים הגעת לסמי עופר?מה אתה יודע על כדורגל שלא דרך הטלוויזיה?

21 שערי חובה זה מביך בכל קנה מידה. ה7 וה6 במחזורים האחרונים די הרסה את הקמפיין ובסוף זה מה שיזכרו יותר מכל.

Sir Alex Ferguson ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. G.B7 ירוק עולה

כל אחד שיזכור מה שבא לו.
    אני אזכור את הנסיעה שלי לטורינו עם דקות נהדרות שם (וכמעט שיוויון), אני אזכור את הגול הראשון של שרי נגד פריז, אני אזכור ניצחון על יובנטוס.

אני מסכים שהשני המשחקים האחרונים היו רעים, קשים, וכן מכבי חיפה לא ראויה למחמאות עליהם, התפרקנו שם, וכמו שכתבתי גם הקבוצה הגדולה של יעקובו קיבלה 5, וקבוצות בדרג ד מובסות מידי שנה.

בתקווה לחזור לבמה הזו כמה שיותר מהר ולשפר אפילו במעט את ההופעות.

wings אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

תגיע לצ'מפיונס ותספוג פחות. קודם תנצח את אוסטריה וינה. אתם רק יכולים לחלום לדגדג את הרמות בהם שיחקנו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu ו-EsheD אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

אני לא הלכתי והצהרתי ברחוב שמכבי חיפה תעפיל לליגת האלופות אבל התגובות שלי היו בסגנון של 'למה לא?' והטיעונים שלו היו: מאמן על ביחס לקנה מידה ישראלי, קבוצה הרבה יותר טובה מהעונה שעברה - צמד מגינים וחלוץ שנראה מבטיח, עוד עונה שהקאדר רץ וכן הלאה. זו גם לא סנסציית המאה. מה שיפה במכבי חיפה זו הדרך בא העפילה לשלב הבתים כולל 0:4 עצום-עצום-עצום ביוון. אתה תמיד קשה עם הקבוצה שלך וזו בעיה שלך.

לגבי הקמפיין, שני המשחקים האחרונים היו לא טובים לדעתי, זה 1/3 קמפיין. ההפסד 2:0 בבנפיקה שם מכבי חיפה כן שמרה על הזהות שלה ועדיין 'התאקלמה' מה שנקרא אבל לא השתוללה והגזימה - היה טוב יותר. זה כן מפיין שטוען למקום השני על חשבון הפועל תל אביב 2010/11. להגיד שזה מאפיל על קמפיין 2002/03 - תסלחו לי זו הגזמה פרועה. גם אם הבית הנוכחי יותר איכותי. באייר לברקוזן 2003 גם מינוס מיכאל באלאק וזה רוברטו זו פיינליסטית. חיפה ההיא כבשה 12 שערים! עשתה שבע נקודות. היא גם כמעט ניצחה את אולימפיאקוס ביוון.

5. Butragueño מנהלים

בקמפיין ה 0-0-0 סיפרו לי שעדיף להפסיד 6-1 רק לא להירשם כקבוצה שלא הוציאה נקודות ולא כבשה. אז פתאום זה כן עדיף?

נכון שהמקפיין לא היה מושלם, אבל לא להתרשם מניצחון על יובנטוס, כשחיפה נותנת משחק ענק ?

וכן, עשינו את שלנו. אני מוחמא מהציפיות שלך שנעלה מהמקום השני, אני חושב שהמקום האחרון בבית הזה הוא הכי ריאלי שיש

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. קשר שמאלי Member

השופרות הבוקר: הוכחנו שאנחנו מועדון אירופאי לכל דבר

קורע

ייא אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתנשאות של אוהדי מכבי חיפה מביכה.
    כמו גם הניסיון להכניס את העובדה שהעפילו לשלב הבתים (הישג בלי ספק בכלל, כל קבוצה ישראלית שמגיעה לליגת האלופות זה הישג) כשמתייחסים ליכולת בשלב הבתים עצמו.
    אז היה ניצחון אחד מול היובנטוס הכי חלשה שהייתה כאן כבר הרבה מאוד שנים, יפה מאוד, בשאר המשחקים חיפה נתנה משהו כמו 15 דקות טובות כל משחק, כשהיא מסיימת עם יחס ספיגות גבוה מאוד ועם שתי תבוסות גדולות.
    בגלל שהיא פגשה שתי קבוצות איכותיות (בכל זאת ליגת האלופות, אם הייתה פוגשת את נאפולי וליברפול נניח זה לא היה שונה) לא הייתי אומר שמדובר בהופעה מבישה בשלב הבתים, אבל גם לא הופעה טובה או איכותית, עוד הופעה בשלב הבתים כמו שכבר היו בעבר, לא משהו מיוחד כשמסתכלים על כלל המשחקים.

8. alexshw Member

מה התנשאות? אתה מבלבל את הביצים על מה הבדל מזה ומה הבדל מזה? לא נראה לי שאתה מבין מה זה המפעל הזה לקבוצה ישראלית ומה הוא דורש.

ואתה תנצח את יובנטוס? לא ראיתי את ב"ש מנצחת את לך פוזנאן אבל מלמדת אחרים שקל לנצח את יובה. שוב אם יש קבוצות ישראליות שיודעות יותר טוב לבריאות. אני רוצה לראות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

9. קשר שמאלי Member

חוטפים שישיות ושביעיות וחוגגים. החזירו את הכדורגל הישראלי 40 שנה אחורה.
    באר שבע גם חגגה כשהיא חטפה תבוסה מברצלונה? לא זכור לי. אני זוכר שבמשחקים מולם היינו מזכירים להם את התבוסה הזאת

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/22
  10. Raulito Madridista

אף קבוצה, לפחות לא עד אותה נקודת הזמן, לא סיימה קמפיין עם 0 נקודות ו-0 שערים, אז כנראה שזה כן היה משהו ייחודי ולרעה. ובורדו הגיעו לכאן לאצטדיון רמת גן עם ההרכב השני פחות או יותר, במשחק הפרידה המרגש מאלון חרזי, זו לא הייתה הזדמנות טובה לקחת לפחות נקודה? אגב ליובנטוס דאז היו שמות מרגשים כמו ג'יאנלואיג'י בופון ובעיקר אלסנדרו דל פירו אבל הקאמבק של פאביו קנבארו לא היה משהו, זו קבוצה שסיימה במקום השביעי בליגה שלה ואמהר שיובנטוס העלובה הנוכחית לא תסיים שביעית. היא גם הודחה בליגה האירופית נגד פולהאם. לדעתי הקמפיין של מכבי חיפה היה טוב בגלל הדרך בארבעת המשחקים הראשונים.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן? זה היה טוב יותר מהקמפיין שלכם, מקמפיין 7 הנקודות של חיפה ומהקמפיין הראשון של מכבי?

italiano אוהב/ת את זה.
  12. italiano Member

אני חושב שבגלל הקמפיין האחרון של מכבי תל אביב וקמפיין ה000 של מכבי חיפה, הסטנדרט בארץ ירד משמעותית והפכו את זה למשימה בלתי אפשרית עד כדי שאם אתה מוציא 3 נקודות מול קבוצה בכושר נוראי מדובר בסנסציית המאה.

הגישה של חיפה הייתה טובה, היו לה מחציות נהדרות, אבל בסה"כ הכללי אם מסכימים את כלל שלב הבתים ולא מתעלמים מ6 ו7 שחטפו אז מדובר בשלב בתים סביר. לא רע ולא מצוין.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המפעל הזה מאוד קשה לקבוצה ישראלית, ולכן אני לא משתמש במילים כמו מביך או מביש על שתי התבוסות האחרונות.
    ועדין, לקרוא על הבוקר כותרת ״הוכחנו שחיפה מועדון אירופאי לכל דבר״ הוא לאנוס את המציאות אחרי שחיפה קיבלו 7 ו 6 בשני המשחקים האחרונים.
    עצם ההגעה לליגת האלופות זה הישג, אבל שלב הבתים הזה הוא לכל היותר סביר, עוד כמה שנים אף אחד לא יזכור כלום ממנו חוץ מהניצחון על יובנטוס ושתי התבוסות בסוף.

Morientes אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

חיפה לא מועדון אירופי עדיין גם אם הייתה מוציאה תיקו במשחקים האלה. דעות רדיו חיפה לא מעניינות.
    זה לא אומר שצריך לזלזל במאמץ שנעשה.

15. Love Is Red Member

לא צריך לזלזל, עשיתם קמפיין מוקדמות מושלם אבל שלב בתים סביר מינוס, ברק בכר היה חייב לשחק מבוקר מול פסז' ומול בנפיקה בשני המשחקים האחרונים והוא ניסה לשחק כדורגל ומה זה נתן בדיוק?
    לקבל תבוסות כאלו לא נותן כלום והוא חייב ללמוד שלא תמיד חייב לשחק התקפי ולפעמים אפשר לשחק מבוקר.