מחזור הסיום בליגת האלופות: מכבי חיפה תשיג את הכרטיס לליגה האירופית מול בנפיקה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/22.

1. wings Member

מי שמביך זה אתה שמתעסק מה כתוב בכל אתר ספורט קיקיוני וקורא כל פיפס שכתוב על מאור לוי...

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  2. קשר שמאלי Member

קיקיוני, ברור. המועדון הזה השתלט על אתרי הספורט במדינה, לא השאירו כתבי חצר לתל אביביות.
    מאור לוי במועדון מסיבות לא מקצועיות והוא היה ממשיך לקבל דקות אם הקהל לא היה שורק לו בוז במשחק מול חדרה
    זה מועדון תעמולה על מלא. אפס ביקורת עצמית ואפס מקצוענות. תהנה לתמוך ברמאים רק כי הם נתנו לך לשמוע את המנגינה של ליגת האלופות

אוי אוי אוי אוי אוי שישיות ושביעיות

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/22
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם כולכם מביכים אם אתם חושבים שזה הכל מכונות יח״צ ותעמולה. האתרים יעלו כל מה שמייצר טראפיק וכרגע זו חיפה.

oranfu ו-יאן קולר אוהבים את זה.
  4. wings Member

מבחינת משחקים זה הסיכום שלי:

בנפיקה חוץ. משחק חסר סיכוי, עלינו עם שני בלמים שרק נחתו. עלי מוחמד נפצע דקה 20. סוף נכנס וישר נפצע. קורנו אם אני לא טועה היה פצוע. בנפיקה לחצו אותנו ולא שיחקנו כדורגל. אין לי מושג איך יצאנו משם עם 2-0. כנראה בנפיקה עדיין לא נכנסה לכושר כמו היום.

פריז בית. היתרון של שרי. איזה גול ואיזה שחרור לחץ. מחצית אלוהית. את המחצית השניה כבר שכחתי.

יובה חוץ. הייתי בטורינו אז מבחינתי היתה חוויה וזה משחק שאני לא אשכח. הרכב חסר בגלל כיפור אז לא היו ציפיות. איכשהו הפכנו את זה בחצי השני למשחק תחרותי למרות שעפו יותר מדי על אצילי במשחק הזה. הוא לא היה כזה קרוב לכבוש. אני אזכור את העשר דקות של טירוף אחרי הגול של דוד.

יובה בית. אין צורך להרחיב. המשחק של הקמפיין. מחצית ראשונה מדהימה ואז מחצית שנייה אחראית. שמרנו על תוצאה מחצית שלמה במשחק שהיריבה היתה חייבת לנצח.

פריז חוץ. המשחק הכי מיותר בקמפיין. הגענו בלי מנוחה אחרי משחק קשה בק"ש. אבל גם מהמשחק הזה נזכור את הצמד המדהים של סק.

בנפיקה בית. שוב פציעות ועולים עם הגנה מאולתרת. לא היו לי ציפיות. חצי שעה ראשונה סבירה ואז בנפיקה התחילה להשתלט על העניינים. המשחק היחיד שאולי אפשר לבוא בטענות לבכר. בדיעבד אולי היה עדיף להתבנקר במחצית השנייה ולנסות לגנוב תיקו. לחשוב שתנצח את בנפיקה זה קצת הזוי. בסוף חטפנו תבוסה בגלל שילוב של שני דברים - בנפיקה פתאום מבינה שיש סיכוי למקום ראשון ובכר מבין שהמשחק גמור ומתחיל להכניס שחקנים שחיפשו את התהילה של לכבוש גול בליגת האלופות ובכלל לא מעניין אותם התוצאה.

היה כיף. אני מת על אירופה. מבחינתי כל בתים בעונה הבאה אני אשמח. הליגה האירופית זה נראה לי המקום הכי טוב לקבוצות ישראליות. פחות קשוח מהאלופות ויותר מעניין מהקונפרנס.

יאן קולר אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

ספר את זה לכל הליצנים שאומרים שברק "לא יודע לשחק על התוצאה" כשהוא רוצה הוא יודע טוב מאד

6. cheddar Member

ברק חושב שבנפיקה שווים חצי גמר, הם הראו משהו שמצדיק את זה עד כדי כך?

7. cheddar Member

זה לא יהיה כיף לראות את ה TOP 4 פה עולים למשחקים בלי שום ישראלים בהרכב

8. DRORIKO Member

לא יודע אחי, אני רואה כמה אוהדי חיפה עפים על זה שאזרחו את מוחמד ולעומת זאת כמה אוהדי מכבי עצבניים שלא אזרחו את סאבוריט. אני לא יודע כמה באמת חשוב להם שישחקו צברים בקבוצה, יותר חשוב להם שיהיו שחקנים טובים, אם הם גם יהיה צברים זה בונוס. לא ראיתי שלאוהדי מכבי בכדורסל מפריע שהם משחקים עם 5 אמריקאים על המגרש.

9. Butragueño מנהלים

עלו פה כל כך הרבה קיטורים ועקיצות על זה שמכבי חיפה מחזיקה בסגל 11 זרים. מצד שני מכבי חיפה הביאה הישג שקרה רק 6 פעמים.
    כלומר עם יותר זרים בהרכב, מגיעים לתוצאות. נכון שזה תלוי תקציב, רק עם תקציב גבוה מביאים זרים ברמה גבוהה.

אני יודע שיש דיון לזה, ודעתי נשמעה בעבר, אבל בתקופה הזו היא חזקה יותר מתמיד. אם נוריד את מגבלת הזרים, נביא לשוק פתוח. שוק פתוח מגדיל את ההיצע וכך גם מגביר את התחרות. בלי מגבלת זרים, שחקנים כמו קארצב או כנעאן כבר לא יעלו 3M יורו, כמו שרבים פה בכו.
    חוץ מזה שזה יגביר את התחרות, ומי יודע, אולי שחקנים ישראלים אפילו יהיו קצת יותר מקצועיים ורציניים.
    אגב, זה גם יפתור את האפלה וחוסר העקביות סביב אזרוח שחקנים.

ואם נגיע למה שקורה בכדורסל, אולי זה מאותה סיבה, שפשוט הרמה פה חלשה.

10. תומר1989 Member

חייב לבטל את הזרים. בואו.. היה פה כל השנים הגבלת זרים והנבחרת הגיעה למשהו?

אבל - ההדמנות צריכה להיות שווה לכולם, אסור שיהיה כלכלי יותר להעסיק שחקן זר מישראלי.
    יש הבדלים במיסוי (חוק מדינה,לא קשור לכדורגל)
    את הפער במיסוי אפשר להפקיד בהתאחדות.
    למשל אם שחקן זר ירוויח מיליון יורו נטו (סתם לדוגמא) ברוטו יעלה 1.3 , הקבוצה צריכה להפקיד 700 אלף להתאחדות . כי אם היה מדובר בשחקן ישראלי- העלות שלו הייתה 2 מיליון ברוטו.

11. Butragueño מנהלים

במה זכתה התאחדות שמגיע לה כל הטוב הזה ולקבל סכומים כל כך גבוהים של כסף?

אגב, לאן הכסף הולך ב-NBA כשעוברים את התקרה?

12. תומר1989 Member

אז שילך לתרומות .
    או שאם הם גרידים. שיאסף בקופה כללית שבסוף תחולק באופן שווה בין הקבוצות.

הרעיון המרכזי שמי שטוב ישחק. ולא בגלל רגולציות והגבלות מפגרות יתעודף שחקן כזה על אחר

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בספורט 5 זה קודם כל כדי לקדם את המוצר שלהם (ליגת האלופות) ולנסות לא לקדם בכלל את המוצר של ספורט 1 (קונפרנס ליג).
    בנוסף לזה, לחיפה ומכבי יש יותר וכוח וייצוג בתקשורת. בגלל זה לא רק שראינו היום מאה כתבות על מכבי חיפה בספורט 5, גם אפילו ראינו כתבות על מכבי תל אביב שמשחקת רק עוד שלושה ימים בעוד שעלינו לא פירסמו כלום עד תחילת המשחק.
    זה מגיע למצב שפגשתי ישראלים במטוס לספרד שבאו לראות כדורגל ובגלל לא ידעו שיש קבוצה ישראלית שמשחקת בולנסיה.

14. Raulito Madridista

סתם תיאורטי בלבד, רציתי לתת את מכבי חיפה 2002/03 כדוגמא כשהישראלים גם כן היו שחקנים חשובים כמו אריק בנאדו ויניב קטן בקמפיין הצ'מפיונס וכן הלאה, אבל דוגמא טובה יותר היא הפועל תל אביב 2010/11 שהיו לה רק את דגלאס דה סילבה ו-וינסנט אניימה. שני שחקנים נדירים אבל רק שניים. ואם למכבי חיפה למשל היה בהרכב את אלי דסה ולא את קורנו - אני בכוונה מדבר על הישראלי כביכול הבכיר והכי טוב בכל עמדה, ואת ליאל עבדה ולא את פיירו? אני כן מצפה מהקבוצות הבכירות בארץ שכן יידעו להביא שחקן דומה לטוני וואקמה שברור שהפועל רעננה צירפה בפוקס.

משה - אני מבין היטב את התחושות שלך וכמובן שיש הרבה 'מאחורי הקלעים'. כשעבדתי בספורט1 נדיר שהיינו עושים "לייב" באתר לריאל מדריד, אלא אם כן זה גביע המלך. הפרמיירליג תמיד קיבלה עדיפות. מה שכן, אם הפועל באר שבע הייתה מקבלת את ארסנל או מנצ'סטר יונייטד באותו בית כמובן שהיחס היה אחר, מבלי לזלזל בכם כמובן. חיים זקלאי כותב על תקן אוהד הפועל באר שבע או משהו כזה באתר שם, סיקר את הקבוצה בעבר, כמו שיש את האוהד 'הצהוב' והאוהד הירוק. דוגמא יותר טוב ל'לדחוף את המוצר שלהם' זה שכל מהלך חביב ממשחק כבר מופיע ככתבת וידאו נפרדת באתר.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה הוציאה את המקסימום שלה מהבית, 3 נקודות על יובה. היא לא היתה מוציאה מבנפיקה נקודה גם עם כושר מקסימלי וגם לא מפאריז. בנפיקה בכושר של מחזור 6, במשחק הראשון, נותנת לחיפה גם 0:8. ההישג של חיפה היה להעפיל לשלב הבתים. כל מה שקרה שם זה בונוס, ועדיין, עם כל הדברים הטובים שהיו להם, הם רשמו צמד בזיונות, 7 מפאריז, 6 מבנפיקה ו-21 בתור השערי חובה.