מחזור הפתיחה: צ'לסי שוברת את וויגאן רק בתוספת הזמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏12/8/05.

1. giggsi Member

שיפוט חלש של סטיב בנאט..חבל אחלה שופט...איזה תלבושת פצצה יש לארסנל..גם הביתית וגם החוץ שלהם מגניבה..
    אדום לא היה זה בטוח
    פנדל גם לא היה אבל כל מי שראה את הנפילה של ליונברג היה בטוח שבאמת הייתה עבירה , באותו רגע כמובן ולא בהילוך החוזר שם רואים כי לא היה פנדל..

2. ניוקאסל בדם. Member

תמונות פצצה רודס.איצטדיון מושקע ונראה יפה מאוד.
    אבל אם כל הכבוד אין כמו לבקר אצלנו בסט ג'יימס פארק.

3. orend84 Member

אחלה תמונות ,ואם כבר לבקר אז רק באנפילד!.

4. ניוקאסל בדם. Member

אלמוני.
    עונה שעברה עשו סקר של אוהדי פרמיירליג מאנגליה וניוקאסל זכתה במקום הראשון במגרש שהכי טוב לבקר בו. אנפילד שלך זכה במקום השני ככה שאין טעם עכשיו שכולם יתחילו להתווכח על זה.

5. Rudess Member

דרך אגב, האוהדים של ניוקאסל היום היו מצוינים, יותר מהשחקנים שאותם הם עודדו על המגרש.

6. ניוקאסל בדם. Member

תודה על הפירגון רודס וכן זה ידוע.
    האוהדים שלנו לאן שמגיעים לא מאכזבים,אני כל כך גאה!

7. Rudess Member

שכחתי לציין שלפני המשחק היה הפנינג גדול:
    טיירי הנרי קיבל את נעל הזהב על היותו החלוץ שכבש הכי הרבה שערים באירופה בעונה האחרונה.
    וארסנל במסגרת העונה האחרונה בהייבורי עשתה מצעד ראווה של כוכביה מכל השנים, הכרוז קרא בשם והשחקן עלה למגרש בתשואות רמות של כל הקהל, דבר כמובן שאפשר לראות רק בקבוצות בליגה האנגלית.
    אז מי היה לנו שם? כל מיני שחקנים שאפילו שיחקו בשנות ה-40,50 וה-60, וגם ב-30 שנים האחרונות, אציין לחיוב את צ'רלי ג'ורג', פרנק מקלינטוק,לי דיקסון,אלן סמית',פול דיוויס, ריי פארלור, ואפילו עמנואל פטי!!! לפי מה שהבנתי המסורת הזאת תימשך העונה במשחקי הבית של ארסנל. ראויה לציון העובדה גם שכל הקהל של ניוקאסל עמד על הרגליים ומחא כפיים יחד עם הקהל של ארסנל לכל כוכבי העבר של ארסנל, יפה מאד.

ובתחילת המחצית השנייה (למי שראה את השידור), נכנס למגרש גבר עירום עם כובע לבן על הראש, הסתובב במגרש איזה 2 דקות ,הצחיק את כולם, ואז ירד מן המגרש מלווה בשוטרים.

8. נדב מיכאלי Member

שמתי לב היום במשחק שהיה קטע בו אוהדי ניוקאסל הרימו נעליים והצדיעו איתם
    מה זה אומר?לא הבנתי

9. Robin Member

נכון הוא הכי טוב בארץ. זה אומר יותר על הרמה של הארץ מאשר על הרמה שלו. טוב הוא לא אידיוט אבל בכל זאת...

10. Robin Member

מסכים בקשר לזה שהיינו יכולים לנצח הרבה יותר בקלות בלי ההרחקה הזאת של ג'נאס. חבל, היה יכול להרשים את ונגר ואולי להתרשם מארסנל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Robin Member

אני מסכים איתך גיגסי בצורה מסוימת. צ'לסי היא בהחלט הרבה יותר מקבוצה בינונית אבל אתה צודק בקשר לזה שהתקשורת הפכה אותה למן קבוצה בלתי-מנוצחת כזאת. יצרו לנו אסוסיאציה כזאת בין צ'לסי למשהו ענק שאי-אפשר לגעת בו. האמת - הם לא כאלה רחוקים משאר הליגה - אם הם בכלל מקדימים אותה. נראה בסטמפורד ברידג' מי יותר טובה, כידוע לך קירק, איזשהי מבין השתיים לא ניצחה את השנייה כבר 10 שנים בליגה וזאת לא ארסנל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Julian Joachim Member

שכחתי לציין קודם שמאוד אהבתי את מה שעשו בדשא של הייבורי עם ה-1913-2006. מרגש.

13. giggsi Member

סוף סוף יש פה כמה שפויים שלא חושבים שצלסי היא קבוצה מושלמת.מושלמת?רחוק.
    מאוד רחוק מזה..
    נכון,רק משחק אחד
    אבל עדיין צלסי נשארה אותה קבוצה מלאת מזל...השנה יהיה קרב מעניין ביותר על האליפות!נראה לי יהיה קרב חזק בין יונייטד לצלסי אבל גם ארסנל בתמונה
    שמישהו יסביר לי מה כזה הופך את צלסי ל"קבוצה מפחידה"
    צ'ך פריירה טרי גאלאס דל הורנו רובן דאף למפארד מקללה דרוגבה גודיונסן
    מול
    ואן דר סאר נוויל ריו סילבסטרה היינצה רונלדו גיגס סקולס קין רוני ואן ניסטלרוי

זה כל כך לא כוחות?
    הפכתם את מוריניו למאמן גדול פי 4 מפרגוסון אחרי עונה אחת טובה מאוד באנגליה?
    תפסיקו להתלהב מהם כל כך הרבה!הם קבוצה טובה בלי שום ספק אחת הטובות באירופה אבל היא לא הכי טובה ובטח שלא בהפרש עצום כמו שכולם חושבים!

14. תונל Member

מנצ'סטר יונייטד - אברטון:
    לבסס את משחק ההתקפה על רוני, ואן-ניסטלרוי, פארק ולפעמים סקולס הספיק הפעם, אבל רונאלדו כמובן, היינצה ועוד שחקן שלא הביאו חיוניים לעונה הזאת. ואן-דר-סאר היה טוב כמו שציפיתי, עדיין חושב שהוא ו-RVN יעשו את ההבדל משנה שעברה (רק כדי לסיים מעל ארסנל).

ווסטהאם - בלקבורן:
    בניון היה לא רע ויהיה יותר טוב כשהוא יעכל שבאנגליה ברגע שהכדור בדרך אליו כבר יש לפחות שחקן אחד שמתנפל עליו, כי כשהכדור כבר אצלו הוא יודע מה לעשות איתו, או לפחות לא לאבד אותו. ריאו-קוקר טוב מאוד למרות שלא צריך להגזים בקשר לגול שהבקיע, הטעות שם היתה של השחקן שיצא אליו ולהבקיע מ16-18 מטר מול שוער בלבד זה לא כזה מסובך. מרלון הארווד היה אפס, אם כל מה שהוא יודע לעשות זה לרוץ אז שלא יהיה חלוץ. זאת פעם ראשונה שאני רואה אותו ואני מניח שהוא יותר טוב מאיך שהוא שיחק במשחק הזה כי אחרת הוא לא היה פותח על חשבון זאמורה, אבל בכל מקרה נראה שחלוץ נורמלי לא יזיק לקבוצה.

מידלסברו - ליברפול:
    לא יודע מאיפה להתחיל, אני מרחם על אוהדי ליברפול. בניטז בהחלט מוסיף לי כל פעם מחדש עוד סיבות ללמה עדיף לא לאהוד אף קבוצה, פשוט חבל על העצבים.
    משתדל לא להיתפס על סיסוקו, אבל אני אתחיל ממנו: הוא עושה את הטעות של לשלם עליו 7 מיליון, ואז הוא אומר לעצמו שאם הוא עלה כ"כ הרבה אז זה אומר שהוא בטח שחקן טוב ושהוא צריך לפתוח? מה הוא בדיוק מצפה לקבל ממנו במרכז המגרש שג'רארד ואלונסו לא יכולים לתת? אם הוא כזה טוב אז שיפתח על חשבון אלונסו. אם היה אפשר לעלות עם 12 שחקנים אז בכיף שיריץ אותו, אבל כשהוא מעלה אותו יושבים 2 חלוצים אדירים על הספסל ומחכים למה בדיוק? לעלות בתור המושיעים של המשחק מעמדת הקשר הימני? ולמה קשר ימני- כי סיסוקו ממש חייב להישאר על המגרש, פשוט חייבים להישאר גם עם אלונסו וגם עם סיסוקו, אבל אף אחד מהם כמובן לא יכול לשחק את הקשר הימני, אז נשים שם את סיסה, למי אכפת מחלוצים, העיקר להיות כמו מוריניו, 3 קשרים באמצע. זה נראה כאילו הוא בונה את כל המשחק שלו על ג'רארד שיעשה לו ניסים, זה יילך לפעמים אבל זאת לא שיטת משחק. בסוף הם שיחקו איזה 30 דקות בלחץ של דקה 90, בלי סדר. סיסה שולח הגבהות מהאגף, וג'רארד צריך להיכנס לנגוח. למה לא הפוך? ג'רארד יודע לבשל (וגם להבקיע כמובן, אבל הנה- 3 החמצות בנגיחות במשחק הזה), סיסה יודע לכבוש- למה לא לתת לכל אחד לעשות מה שהוא יודע. ואיפה ריסה? איך שחקן עם בעיטות מרחוק נשאר בחוץ לטובת מגן צעיר שלא תורם להתקפה וקשר שמאלי שכבר לא זוכר איך משחקים שם.

ארסנל - ניוקאסל:
    יצאה לג'נאס צבת, אבל הוא באמת ניסה ללכת על הכדור, גג צהוב.

צ'לסי - וויגאן:
    היה מוזר לראות את כל השחקנים שאחראים על הבקעת גולים לא מתפקדים, רובן שתמיד עושה את הפעולה הכי פרודוקטיבית האפשרית לא עשה כמעט אף-אחת כזאת היום. על דרוגבה חבל לי, לא חושב שיפתח במשחק הבא, וזה שחקן שצריך לשחק תמיד כי גם אחרי שאיזה דה-זיוו למשל מצליח לעצור אותו בתוך הרחבה כמו היום, הוא יכול בהתקפה הבאה לעבור את כל ה-11 פעמיים בדרך לגול. אם אני לא טועה מוריניו התמכר לשיטת ה4-3-3 כשלא היתה לו ברירה כשמוטו הושעה ודרוגבה נפצע, וגודיונסן שיחק חלוץ יחיד. חבל שאין סיכוי שהוא יחזור ל4-4-2 , להושיב את קרספו או דרוגבה על הספסל זה פשע נגד האנושות ובעיקר נגד זה שישב על הספסל.

ולגבי כל אלה שאופטימיים לגבי הסיכויים של מנצ'סטר וארסנל לקחת אליפות, על מה בדיוק אתם מבססים את התקוות האלה, מה בדיוק יקרה השנה ששנה שעברה לא קרה.

15. giggsi Member

אני יגיד לך בדיוק למה
    כי ריו פרדיננד יתחיל את העונה ולא יתחיל לשחק ב20 בספטמבר(בדיוק למשחק שבו הייתי-מנצסטר נגד ליברפול באולד טראפורד.משחק ענק היה!)
    רוד ישחק יותר מ10 משחקים
    רוני ורונדלו ישתפרו ככל שיעבור הזמן
    פארק יהיה מחליף ראוי לראיין גיגס ואולי גם לפול סקולס כשהם יעדרו
    ויותר קשה להגן על התואר מאשר לזכות בו
    הפעם הלחץ הוא על צלסי.בגלל שכולם מנפחים אותם!