אם כבר אדומים נתונים למחלוקת, גם אחרי 10 שידורים חוזרים אני עדיין לא מבין למה דיקוב קיבל אדום על הכניסה בהאטצ'ינסון, אני ממש לא בטוח שהוא בכלל פגע בו, ואם כן, זה ממש היה קצה רגל בקצה רגל שני
זה לא קשור. אופי הכניסות הרצחניות שלא לטעם הוא הקובע. בשני המקרים העבירות היו במחצית המגרש של היריב ללא סכנה לשער. זה מיותר, פראי ומסוכן לשחקנים. שחקן שהולך לרגל או לגוף בכוונה, גם אם לא פגע חזק-חייב להיות מורחק
דיקוב הוא שחקן מופרע , שמבצע את הכניסה הזאת לפחות פעם אחת בכל משחק ליגה, ובד"כ לא מקבל אפילו צהוב, טוב שקיבל אדום.
נכון-סמית', דיקוב, קין ואחרים חייבים ללמוד שאפשר וצריך לשחק את המשחק הזה בהגינות, כניסות חזקות-כן וכן, כניסות אלימות-לא
נכון שזה מכוער ואין סיבה להכנס אבל זה מהנה משום מה שבמיוחד שחקנים של הקבוצה שאתה אוהד ולא מקבלים אדום. בכל מקרה זה לא היה מגיע אדום הוא הלך לכדור נגע בכדור וגם ברגל של השחקן זה היה צהוב ולא יותר כרגע. כניסות כמו של קין או סמית' שהם משתגעים זה משהו אחר שזה אדום לרוב.
השופטים קיבלו מזמן הוראה ששחקן שהולך עם רגל קדימה בצורה מסוכנת, בלי סיכוי להגיע לכדור, חייב לקבל כרטיס אדום.
לכל הליצנים שטענו שלג'ינס הגיע אדום אני יכול להגיד לכם שאין לכם מושג ,כולל כמובן את ברק הנחרץ , למזלו של ג'ינס האדום בוטל על ידי השופט וטוב שכך , אפשר היה לראות בבירור שג'ינס הולך לכדור ללא שום כוונת פגיעה . בנט הרס את המשחק בהחלטה ולפחות הודה בכך היום. האדום שהיה כן צריך להשלף היה לעברו של סנדרוס שהיה האחרון לתפוס את דייר בדרכו לשער.
ג'נאס קיפל את הרגל עם הברך שלו בכוונה, שניות לפני שפגע בכדור. זה פאול מכוער, אל תחשוב שאם אתה כותב אין מושג אז אתה אוטומטית צודק, הפאול היה מכוער ואלים-לך חפש משקפיים
הפאול לא היה מכוער ולא נעליים ,אתה נפלת בפח בדיוק כמו השופט ,אבל כשהשופט חזר הבייתה וראה את הפאול עוד עשרות פעמים הוא הבין שטעה בגדול ,והיה מספיק כנה כדי לבטל את האדום . כך גם חושבים רוב הפרשנים ,שדר המשחק באנגליה והשדר בארץ(מלר).
הפאול אומנם היה גבולי אבל היה חשוב גם כוונת המתקל, רואים ברור שג'נאס נרתע לקראת הסוף ושסילבה החליק מה שגרם לפאול להראות יותר נורא ממה שהוא היה.. שופט הגון הוא אחד שמתוודה על טעות שנעשתה בתום לב והמחמאות לבנט..