מחזור הפתיחה: רוסיה דורסת את צ'כיה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י cazzo, ‏7/6/12.

1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם Captain Canada, המאמן הצ'כי בחר בגישה וטקטיקה שהוציאה מנבחרת רוסיה את המיטב.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתם הכל כבר על רוסיה, אני רק ברשותכם אוסיף נק' אור קטנה בשמיי צ'כיה הקודרים.
    פילר, מס' 14 בלי קשר לגול שכבש, שחקן גדול, natural ורואים את זה בכל טאץ', מאוד נהניתי מהמשחק שלו היום.
    למעשה הוא לא בונה על היורו הקרוב שיגלו אותו, מכיוון שבינואר הקודם הוא סיכם על העברתו לוולפסבורג שתתבצע אחרי הטורניר.

3. Ricky van Wolfswinkel Member

זה הרעיון של לוזרים הם מדהימים את כולם והלכים עד הסוף ושם מפסידים.
    ב-2006 גרמניה הפסידה הפסד לא מחוייב למציאות מול איטליה וב-2010 היא לא הצליחה לחבר מסירה מול ספרד הבינונית (ויסלחו לי אוהדי נבחרת 8 השערים הזו).
    ומה בדיוק ווינרי במשחק מול ארגנטינה, כמו שראית גם נבחרות פחות טובות עושות צחוק מהנבחרת המצחיקה הזו.

נראה לך מקרי שהיא לא זכתה בשום תואר מאז יורו 1996 או זה שהיא שני מונדיאלים רצוף גומרת רק במקום השלישי?

4. שער 7 Member

אי אפשר לשייך את רצף האכזבות מאז יורו 1996 רק למיכאל באלאק.
    לא זכור לי שהוא היה אשם במשהו בכישלון שלהם במונדיאל 1998, יורו 2000 וב- 2004...
    וחוץ מזה, אני מתייחס על נבחרת גרמניה (ועל כל נבחרת) כמכלול.
    לרוב המזל היה לטובת הנבחרת הזאת. במעמדים המכריעים הוא לא היה לצידה,
    אך אין כישלון אחד במשחק נתון מעיד על "לוזריות", שכן את אותם הדברים אפשר
    היה לומר גם על ספרד שלפני 2008 וכמובן גם על אנגליה והולנד (שבה משחק אולי השחקן הכי
    לוזר שקיים).
    גרמניה היא נבחרת עם אופי, את זה אי אפשר לקחת ממנה, גם לא בשני ההפסדים לספרד ביורו
    ובמונדיאל.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

זה לא כשלון במשחק אחד לה כשלון במאני טיים.

אופי נמדד גם ברגעים המכריעים וברגע שאתה חוטף שער מפגר מאיטליה ומתפרק נגד ספרד האופי שלך הוא לא ממש ווינרי.
    באלאק מאז ומתמיד היה לוזר, זה שהוא היה קפטן והמנהיג הבלתי מעורער של הנבחרת רק גרם לנבחרת להיות בדיוק כמו כמוהו, לוזרית.

6. שער 7 Member

לא הייתי קורא לצמד המשחקים מול ספרד "התפרקות" במונחים של גרמניה.
    היא אמנם התקשתה להניע כדור, בזמן שהספרדים השלימו 8 מסירות רצוף במהלך אחת ההתקפות,
    אך גרמניה היא לא נבחרת עם סף שבירה נמוך, ובוודאי שלא "התפרקה". כך היה גם במשחק ביורו.
    לגבי המשחק מול איטליה, הוא היה צמוד ברובו, יש לציין שאיטליה קיבלה בוסט רציני מאז הפנדל
    המפוקפק בשמינית הגמר מול אוסטרליה, והשער ה"מפגר" שציינת היה בגלל גאונות של פירלו.
    גם השער השני, אגב. לא תמיד מהלך גאוני של היריב שלך מעיד על לוזריות ועל חוסר אופי.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד לא מחויב למציאות... שער מפגר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. aloneli Member

יופי בוא נשווה פרמייר ליג למשחק מול צ'כיהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Ricky van Wolfswinkel Member

אם גרמניה רוצה לזכות בתארים גדולים היא צריכה להתעלות במאני טיים, זו הבעיה גם של הולנד ואנגליה וגם הייתה אצל ספרד.
    כרגע ב-4 מתוך 5 הטורנירים שהתקיימו מאז עונת הנברקוזן היא הגיע לחצי גמר/גמר והפסידה בו.

בכל אופן דזגוייב אמר אחרי המשחק שזה היה הצעד הראשון שלהם לגמר. קצת יומרני הייתי אומר.

היום הראשון של הטורניר היה בדיוק ההפך מהמונדיאל האחרון שכבר ביום הראשון עם השעמומונים במשחקים בין דרא''פ ומקסיקו וצרפת ואורוגוואי כבר היה ברור שעומד להיות מונדיאל גרוע, המשחקים היום מבטיחים המון להמשך.

10. סדרו קייטע Member

נו, בארסנל הוא גם משחק עם שחקנים יותר טובים סביבו.

וזה מעבר לתהיות:

א. אם כדורגל הנבחרות כל כך יותר קל, למה השחקנים האנגלים (לדוגמה) לא מצליחים לבלוט שם כמו ארשבין יותר מאשר בקבוצות שלהם?

ב. האם צ'כיה היא באמת פחות טובה מקבוצות קטנות בפרמיירליג? האם יותר קל לשחק במשחק מכריע באליפות אירופה מאשר במשחק ליגה אחד מתוך 38? תרשה לי להיות סקפטי בענין.

אין ויכוח לגבי הכישרון של ארשבין, גם ברמות הגבוהות של הכדורגל האנגלי. במקרה שלו זה יותר בעיית ראש / דלקת קרום החשק.

11. Raulito Madridista

לא חשבתי שהצ'כים עד כדי כך חלשים ולמרות הגול שהם גנבו במתפרצת לא היה לי ספק שרוסיה תדע לענות ולנצח את המשחק ביותר מהפרש של גול. ובאמת אם קרז'אקוב היה יותר חד(נניח כמו בימיו הראשונים בסביליה) הוא היה יכול לכבוש גם שלושער. עם איך שהצ'כים נראו הם צריכים לשקול מה לגבי המשחק הבא, רבע הגמר נראה מאוד גדול עליהם.
    עם כל הכבוד להצגה של הרוסים, שברבע הגמר היא תפגוש כנראה בהולנד\פורטוגל\גרמניה כך שלדבר על פייבוריטית לזכייה - נשמע לי מופרך, בטח אחרי הצגה אחת בלבד. וזה שהיא פירקה את הולנד ביורו הקודם לא אומר דבר במידה ויהיה שיחזור בטורניר הזה.

סגנון המשחק של ארשבין הוא בהליכה. לפעמים זה מצליח והוא נראה כמו היורש של זידאן - ולפעמים לא. לפריימרליג זה פחות התאים והוא איבד את הדרייב בארסנל בעונה האחרונה, לא ניסה להראות שמקומו ב-11 הראשונים.

הגול של פאבליוצ'נקו נהדר, גם אם אף שחקן לא הטריד אותו קרוב מידי וניסה לחסום. קור רוח מול פקעת שחקנים וסיומת קלאסית. אקורד סיום מעולה ליום משחקים ראשון שעלה על הציפיות אפילו.

12. ManUtd Fan Member

כי הרי ידוע שפורטוגל/הולנד/דנמרק ברמה של צ'כיה. בחייאת, מה זה המסקנה הזאת אחרי משחק אחד, ועוד משחק שבו הצ'כים ממש שיחקו לרגליים של הרוסים? אני פשוט לא מבין איך המאמן הצ'כי הכין אותם למשחק, מה זה כל החורים האלה בהגנה? איך אתה מרשה להם להגן גבוה עם האיטיות הזאת של השחקנים? מה זאת הטיילת הזאת ברחבה בשער של פאבליוצ'נקו? ואיך לעזאזל המגנים הצ'כים מעזים לבוא בתנועות ידיים לכיוונו של צ'ך על שלא עצר את הכדור?* לא ברור. הצ'כים קיבלו פה מהלומה קשה וספק גדול מאוד אם הם יצליחו להתעשת ממנה.

*לדעתי, לצ'ך לא היה סיכוי לעצור את השער האחרון. הכדור היה פשוט חזק מדי ורחוק מהגוף בשביל שהוא יעצור אותו כמו שצריך. השער השלישי עוד נתון לויכוח, אבל גם כאן לדעתי הוא לא יכל לעשות הרבה.

לגבי יוון-פולין, מה שהיה לי להגיד על השופט אמרתי בדיון השופטים. בהקשר של המשחק, לא יותר מדי כדורגל, אבל דרמה אדירה. אני נהניתי מאוד. הפולנים והיוונים יכולים לבוא בטענות לעצמם כי לשניהם היו מספיק הזדמנויות לקחת את הניצחון, בעיקר היוונים עם הפנדל המוחמץ.
    יהיה מעניין לראות אותם בהמשך.

סך-הכל, אני מאוד נהניתי מהיום הראשון של היורו.

13. Herrmann Member

לדעתי הצ?כים שיחקו לא רע (לפחות עד הגול שלהם).
    רוסיה מפחידה, נבחרת אדירה עם מתפרצות קטלניות... אני יותר חושש מזה שגרמניה תשחק מולם מאשר מול צרפת או הולנד, למשל.
    בהצלחה לגרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx!

14. aloneli Member

צ'כיה שיחקה גרוע.זה שהיא הצליחה להניע את הכדור קדימה זה כי רוסיה לא יודעת להחזיק בכדור ומשחקת על מתפרצות והתקפות מהירות אחרי שהצ'כים שולחים שחקנים קדימה.מבחינת הזדמנויות רוסיה פירקה את צ'כיה לחתיכות.

יוון נתנה משחק ענק.היא פשוט הצליחה לצאת מהקבר אחרי פיגור ושחקן פחות להרבה דקות,וכמעט והיא ניצחה.פולין קצת נאיבית לדעתי והייתה מאוד לחוצה בניגוד ליוונים שיש להם שחקנים שכבר רגילים לטורנירים כאלו.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה משחקים ביום הראשון, הרבה דיברו על כך שיהיה יום לא מעניין ומשעמם אבל ההיפך משחקים עם כדורגל התקפי ומרשים.. נהניתי מכל רגע משני המשחקים

יוון פשוט נבחרת מדהימה, לא משנה מה קורה הם לא נשברים, אחרי מחצית שהיו צריכים לרדת בפיגור 0:3 הם היו רחוקים פנדל מלנצח את המשחק הזה, חבל בשבילהם שהם לא כבשו את הפנדל כי זאת נבחרת באמת מרגשת