לא סתם אומרים על יורגן קלופ שהוא מאמן מרגש. הבן אדם עזב את הנוחיות בליברפול, התנדב לאמן את שחטאר החבולה והוליך אותה ל-1:4 על לייפציג. איזה איש ענק. https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/305007398_5831134880238623_7543074152789837514_n.Xxx?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=hJivUKr59QEAX_53n2L&_nc_ht=scontent.ftlv5-1.fna&oh=03_AVKMVCkeOJZYaQVGox1-eySq85J6QHpjh5aPmRMhGGydHw&oe=633CD8A6
- ארלינג הולאנד מפלצת כדורגל. במחצית, כשקארים בנזמה המבוגר נפצע והוא וקיליאן אמבפה טחנו את היריבות שלהם - הייתה תחושה קשה מצד אוהדי ריאל מדריד. השער הראשון היה גדול. הוא עושה הכל על המגרש חוץ מלכדרר ואין צורך בכל, כל נגיעה מחושבת, הוא לא מתאמץ. הוא יכול להגיע למאה שערים במפעל הזה. 25 שערים ב-20 הופעות, אלה מספרים של כריסטיאנו רונאלדו בשיאו. כבר הרבה זמן שלא היה רכש כל כך מדויק בקבוצת כדורגל, בטח בקבוצה גדולה שקשה לשפר אותה. החלק החסר בפאזל, רק שיהיה בריא, מבחינתם - במרץ-אפריל. עצוב וקשה לראות את סביליה, גם סיטי גדולה עליה מאוד והיא גם פאתטית קצת, אני לא אתפלא אם הכיסא של ז'ולן לופטגי מתנדנד. הקהל רגיש למשחקים בפיחואן בהם היא לא מסוגלת לתת פייט אפילו כמה דקות. - אמרו הרבה באולפן ש'זו תוצאה טובה למילאן'. זו תוצאה לא רעה למילאן. אם שופטים את מילאן כקבוצה שעדיין מסתנוורת ולא רגילה להיות במקום הראשון. מילאן רוצה לטפס קדימה. גם אם המגרש בזלצבורג הוא קשה. אגב, עמידה מביכה מאוד של ההגנה בשער שהיא ספגה. זה גרוע כמו לקבל שחיל משחקן התקפה. - בשנה שעברה ריאל מדריד הפסידה לשריף בסנטיאגו ברנבאו למרות שבעטה איזה 25 פעמים לשער, היא הייתה נראית חסרת אונים מבחינת הרעיונות בהתקפה. זה הפסד שאסור שיקרה אבל דברים כאלה קורים. צ'לסי, כצפוי - מציגה משחק התקפה תקוע מאוד. אבל היא תצלח את הבית הזה ואובמיאנג ייכנס לכושר. היא עדיין לא מוכנה. - כל נבואות הזעם של אוהדי יובנטוס ובסוף זה נגמר בהפסד 2:1 שגם אם היה יכול להיות 5:0 - זה טבעי. בשנה שעברה גם מנצ'סטר סיטי הפסידה לפריז סן ז'רמן שהייתה פחות טובה מהשנה כנראה. אמבפה וניימאר עשו מה שהם רוצים על המגרש וב-ESPN נדמה לי, ראיתי בפייסבוק - הגדירו את זה כניצחון של 'מסי ופ.ס.ז'. משעשע.
ואווו. ועוד ריינג'רס יצאו בזול. שני הסוררים אלברז וקודוס עם שערים. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
שלח את השאלה הזאת לאוהדי פ.ס.וו אני כן רוצה להדגיש שללא לוק דה יונג לפ.ס.וו לא היתה יותר התקפה, אבל זה כרגע לא רלוונטי. ללא ספק שלא ציפיתי לכזה משחק. אייאקס פשוט מתעללת בריינג'רס. יש עוד חצי שני, אבל אני מרוצה.
צ'לסי יחזרו בינואר עם צ'ק של מאה מיליון אירו בשביל אדסון... טוב שלא שיחררנו אותו וטוב שגם קודוס עדיין איתנו. היה כיף לשמוע את השירה: "en psv doet niet meer mee בוא נקווה לחצי שני לא פחות טוב. מעניין אותי איך ואן ברונקהורסט יגיב. בינינו, כבר המון שנים שפיינורד לא בדיוק מצליחה באמסטרדם...
כעת על המגרש ביוהאן קרויף ארנה שני שחקני סאותהמפטון, ששיחקו במשחק המיתולוגי נגד הפועל ב"ש - טאדיץ' ודיוויס.
חצי ראשון נראה כמו בוגרים נגד ילדים. מאמין שבגלזגו זה יראה אחרת. אבל כל הכבוד לאיאקס. מראים שהם "עדיין פה בשביל להישאר".
ברור שבסקוטלנד הריינג'רס לא ייראו ככה, אבל אייאקס הראתה היום למה היא מסוגלת. היא תתמודד ביחד עם נאפולי על המקום השני כי לדעתי ליברפול לא בליגה של שאר הקבוצות בבית הזה. אני מרוצה מהערב הזה. הראינו לחברים שלנו מאיינדהובן איך עושים זאת כמו שצריך ושיחקנו כדורגל טוב. המטרה היא עלייה לשלב הבא ובתקופה הקרובה נראה אם המשחק היום היה מקרי או שמה אייאקס שוב תרשים באירופה. בשבילי כאוהד אני יודע מצוין שהקבוצות העשירות באירופה תמיד עוקבות אחרי שחקנינו. טימבר, טיילור, קודוס ובאסי לבטח שחקנים שנמצאים ברשימות של הצמרת האנגלית.