אני יודע שקלופ התחנן כי הוא עשה את זה גם בתקשורת. הוא גם אמר שהוא רוצה אבל זאת לא החלטה שלו ויש הגבלות כלכליות. גם ואן-דייק אמר שהם צריכים רכש. אם אלה דברים שהם אמרו בתקשורת אז אני מתאר לעצמי שמאחורי הקלעים היו יותר דיבורים. להגיד שהוא לא דורש חיוק והוא לא רוצה חיזוק כי נח לו לסיים שני זה הזוי וחוסר מושג, צר לי. אם הוא רק היה דורש אז הבעלים היו מוציאים כסף? מוזר שגם המאמן שלפני קלופ לא דרש רכש אם ככה... קלופ לקח קבוצת אמצע טבלה, שמוציאה פחות כסף מחצי מהליגה הזאת (כולל אברטון, ווסטהאם, וולבס וכאלה) ורץ במשך 4 שנים ראש בראש עם מאמן העל פפ. סלאח לא פתח את העונה רע. הוא כן משחק מאוד רחוק מהשער בעקבות שינוי טקטי שאני לא מסוגל להבין שקלופ עשה. מבחינה סטטיסטית הוא ייצר הכי הרבה מצבי הבקעה בליגה עד עכשיו.
פעם קודמת ליברפול פיגרה 3:0 במחצית באירופה נגד ריאל באנפילד בשלב הבתים של ליגת האלופות ב - 22.10.2014. נגמר באותה תוצאה.
הכוונה היא, שהפעולות האלו מראות חוסר אחריות אישית, הם אינן קשורות ליכולות ככדורגלן. אגיד יותר מזה, הקבוצה לא נראית תחת שליטה, וזו כן ביקורת ישירה למאמן.
אפילו גוטמן מבין מה שקלופ כנראה לא מבין - אי אפשר לשחק קו הגנה גבוה בלי להפעיל לחץ. ואי אפשר להפעיל לחץ ב-9 שחקנים.
נאפולי כאלה פרייארים בחלק הקדמי. הולכים עכשיו אחורה, איזה חוסר נסיון מובהק במשחק אלופות. יש להם מזל שליברפול כזו קבוצה מוכה
עזבו את זה שגומז נראה כמו פח אשפה במשחק הזה, ואן דייק גם שוגה לא קצת. אני לא אפילו לא אדבר על סאלח שהוא משחזר את החצי השני של העונה הקודמת.
נאפולי ב19/18 אתגרה ליברפול מפלצתית. וכמעט הדיחה אותה . אני מחזיק מהליגה שלכם ,יש הרבה אנגלופילים שיאמרו שווסטהאם לוקחת אליפות באיטליה בפער של 40 נקודות. בסוף אף קבוצת טופ 7 איטלקית לא לקחה את סאקמקה בכלל . בניגוד לקבוצת טופ 7 אנגלית כן ?
מי שיגיד שווסטהאם לוקחת פה ב-40 פור הוא אידיוט ולא מבין מהחיים שלו, אבל אני בהחלט רואה אותה עושה פה טופ 4 ואולי גם מתמודדת על אליפות. סך הכל שתי הליגות באותה רמה לדעתי, רק שלהם יש את סיטי ועד לא מזמן את ליברפול בשיאה ולנו אין. שאר הקבוצות צ׳לסי, ארסנל, יונייטד לא יותר טובות מהקבוצות האיטלקיות.