השנים האחרונות מוכיחות אחרת אפילו שיונייטד וארסנל לא במיטבן. לא חושב שקבוצה איטלקית כלשהי תעשה טופ 4 באנגליה. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
לא זוכר את המפגש נגדכם, דיברתי על המפגש נגד ארסנל שנתנו להם בראש, נראה לי אמרי עוד אימן שם. בכל מקרה משחק רנדומלי לא אומר כלום. זה כמו שאני אגיד שהליגה האיטלקית היא 2 רמות מעל הליגה האנגלית כי נאפולי מפרקת את ליברפול, אבל אני כמובן לא אגיד את זה.
אני חושב שחלק מהסיבה לפורם של ליברפול וצ'לסי בשני המשחקים האחרונים בליגת האלופות דווקא כן נובע מהקושי של הליגה האנגלית, מחוסר הביטחון שההפסדים והאתגרים שם החילו על הקבוצות ועל הפציעות שהאינטנסיביות שם הניבה. עם כסף אי אפשר להתווכח - פער של מה זה, מיליארד שלם בבזבוזים על שחקנים?
סתם ביזבזנו 90 דקות. אבל אירוע מעניין, הרחקה על צלילה ברחבה. החלוץ של פורטו היה בטוח שנעשתה עבירה עליו והחליט ליפול יפה. על היופה הזה הוא קיבל צהוב שני.
נאפולי השתיקה אותי. את האמת, זה מסבך לדעתי את הבית אלא אם כן ליברפול תמשיך לזייף ככה. אני באמת מתקשה להאמין שהם לא יגיעו בשבוע הבא במטרה לאכול אותנו לארוחת ערב. בכל מקרה אני מעריך שבאמסטרדם עוקבים בעניין ויגיעו לאנפילד בשביל להשיג תוצאה טובה. יהיה משחק מעניין. גם בגלזגו כי הריינג'רס היו היום מאד חלשים, אבל בביתם אולי ירגישו יותר טוב.
היות שהפרש שערים יהיה בסוף קובע נאפולי באמת עשו לעצמם אתמול שירות טוב. הדבר שאותי מדאיג זה קרב משולש. בשבילי קבוצות איטלקיות תמיד נאחס. לפני כמה שנים זו היתה אטלנטה שבסוף העיפה אותנו. בגלל המונדיאל תכננו את שלב הבתים בזמן מאד קצוב. הרבה יהיה תלוי אם קבוצה תהיה בכושר. בשבוע הבא זה משחק שעל הנייר יכול להיות קריטי בשביל ליברפול. כן או לא במומנטום טוב, הסגל שלהם יותר טוב משלנו ומזה אני חושש. עד אז אני רק יכול להיות מרוצה מהקבוצה שלי, שיחקנו אתמול טוב והראנו עליונות ברורה על פינאליסטית הליגה האירופאית מלפני עונה. בשבוע הבא משחק חדש...
כמובן שזה היה בשוליים כי היו דברים קצת יותר חשובים לדבר עליהם, אבל הגול השלישי של ספורטינג זה הצגת יחיד של שחקן שאתה לא רואה כל יום. אני מדבר על פדרו פורו, הבן אדם גם עם חטיפת כדור אדירה, גם משכיב 2 שומרים וגם נותן מסירת אומן לשחקן שהבקיע, הכל באותו מהלך. וואו.