מחזור חמישי בליגת האלופות: מכבי חיפה ואלפי אוהדיה בפריז

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/10/22.

1. קשר שמאלי Member

השופרות של המופקרים מהכרמל קיבלו את דף המסרים. לק לק לק לק לק

אין מה לעשות מול השחקנים הטובים בעולם וכו'
    כאילו שאתם לא נראים ככה כמעט בכל משחק ליגה העונה
    לפני 5 ימים בק''ש נראיתם בידיוק אותו דבר
    רק שלק''ש יש את שבירו קהת ושכר ולפריז את מסי אמבפה וניימאר
    מהפועל ירושלים קיבלתם 3 והייתם יכולים לקבל 6

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  2. Love Is Red Member

מסכים, אם שבירו היה מאפס את הכוונת הוא היה מסיים עם רביעייה, היו לו שני מצבים שהוא החמיץ כמו טירון, ואז זה היה נגמר 4-3 ולא 3-2.

3. קשר שמאלי Member

גם שחקנים אחרים של ק''ש הגיעו למצבים נוחים. היכולת מול פריז היתה המשך ישיר ליכולת מול ק''ש
    כל התקפה של היריבה = חצי גול. סגנון מופקר ולא ברור. ''כדורגל התקפי'' קוראים לזה השופרות שלנו. בדיחה

4. Raulito Madridista

@קשר שמאלי, תעשה לקבוצה שלך נסיבות מקלות בליגה, לפחות קצת. קודם כל באמת עומס משחקים. שון גולדברג לא עומד על הרגליים. דבר שני, זה לא משהו שייחודי למכבי חיפה. קשה לעשות מעברים בין פ.ס.ז' לבני ריינה\הפועל ירושלים. אם הכדורגל ימשיך להיות בינוני אחרי המונדיאל אז התלונות יהיו במקום. במשחקים הגדולים - מכבי נתניה (לפני שידענו שהיא תתדרדר), הפועל באר שבע (בחוץ, נראה את מכבי תל אביב מתמודדת מולה בשני) ומכבי - חיפה ניצחה, ולעתים שיחקה מצוין.

5. קשר שמאלי Member

הייתי עושה הנחות אם אוהדים שלנו לא היו משתפים פעולה עם התעמולה של השופרות.
    אנחנו לא נשתפר אם נשקר את עצמנו. נראינו זוועה מול פריז ואנחנו נראים זוועה העונה בליגה למעט 2 משחקים( מכבי תל אביב ומכבי נתניה)

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/22
    Love Is Red אוהב/ת את זה.
  6. Love Is Red Member

זה תירוץ, היה להם לנוח עד ק"ש ועדיין הגנתית הם נראו לא טוב, אם שבירו לא מחמיץ את המצבים שהיו לו הוא גומר עם רביעייה.
    ההשתפכות על המשחק ההתקפי מול פסז' מוגזמת וחסרת כל היגיון.

Morientes ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

קודם כל אני לא חלק מהתעמולה ומחיאות הכפיים אחרי ה-7:2, תעשה את ההפרדה. זה לא משנה אם היה למכבי חיפה עוד יום או יומיים לנוח ואפילו שבוע, יש עייפות מצטברת של 21 משחקים העונה. ק"ש זה עונה להגדרה, לרוב, של משחק חוץ קשה ומצד שני זו לא יריבה שאתה מגיע אליה בטירוף. את שתי המועמדות האחרות לכתר - מכבי חיפה ניצחה. והם שיחקו רע נגד ק"ש, זה נכון. חוץ ממנצ'סטר סיטי, מפריז סן ז'רמן ומנאפולי יש עוד קבוצות שהטירוף הזה לא משפיע עליהן? אני לא חושב. אפילו ריאל מדריד נראתה משחק-שניים בלי אנרגיות, תראה את ליברפול. שוב, אם הכדורגל יישאר חרבנא אני המונדיאל זה סיפור אחר וכדי להיאבק על האליפות עד הסוף מכבי חיפה כן צריכה חיזוק בינואר. באותה המידה, מכבי תל אביב הייתה צריכה להפסיד לסכנין. לאו דווקא עניין שיפוט, פשוט הכדורגל שלה היה רע מאוד לדעתי.

8. Love Is Red Member

מול מכבי תל אביב הם נתנו משחק מעולה, מולנו אם כל הכבוד בזכות אדום מטופש של רמזי ספורי ושער מזליקי של פיירו הם ניצחו, אלמלא הדחיקה של פיירו עד היום הם היו מחפשים את השער השני מולנו.
    לא שאנחנו נראים יותר טוב אבל התקפית לצורך העניין כבשנו יותר ואנחנו גם עם עומס גדול

Morientes ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  9. wings Member

זה לא תירוץ. שחקנים לא נותנים את המקסימום במשחק ליגה מול ק"ש כשיש להם משחק מול פריז שלושה ימים אחרי.

10. oranfu Member

אני מכיר לפחות קשר אחד כזה שמשחק במועדון דיי גדול באנגליה (הוא אפילו קפטן).

אבל בגדול אני מסכים איתך.
    אני חושב שנטע שחקן מצוין וביחס לכדורגל הישראלי הוא הקשר הכי טוב בליגה (גם היה השחקן הכי טוב שלנו בעונת האליפות הראשונה לטעמי).
    ואני כן חושב שהוא יכול לשחק בהצלחה יחסית בהולנד\בלגיה בקבוצות אמצע טבלה כי יש לו איכויות שהן טובות גם בקנה מידה כזה וראינו את זה במשחקים באלופות (היכולת להשתחרר מלחץ עם הכדור, למשל).
    יחד עם זאת, הוא שחקן איטי וגם אין לו איזה כושר יוצא דופן לעבוד כמו מטורף על הדשא וזה מה שראינו בגול השלישי שהזכרת.
    לכן אני חושב שהכי טוב לו זה להישאר בחיפה ולא להסתנוור מפנטזיות על אירופה (אבל ברור שאני לא אובייקטיבי ומעדיף שיישאר).

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. wings Member

הלוואי ויחתום אבל הוא שחקן חופשי בינואר. יש לו הזדמנות פז לצאת שלא תחזור כי הוא לא כזה צעיר. הוא ועלי מוחמד בהחלט שחקנים שיכולים להצליח בליגה יותר טובה. אני לא מאמין שהם יהיו פה בעונה הבאה. הכושר גופני של נטע לא יהווה בעיה. הוא בסדר גמור ואני בטוח שגם יעבוד קשה יותר בליגה יותר טובה. זה לא אבו פאני. מסכים שהמהירות ללא כדור זו הבעיה העיקרית שלו שתמנע ממנו לשחק בקבוצות חזקות אבל כמו שאמרת, הוא בהחלט יכול להצליח בליגות בלבל שני.

12. קשר שמאלי Member

הכושר הגופני שלו בינוני מאוד
    אין לו כושר ל2 משחקים בשבוע
    לדעתי בליגה נורמלית כמות המשחקים החלשים שלו תוכפל.

13. הפוליטיקאי מרקוס. Member

סק>מגוויר

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.