מחזור חמישי בליגת העל: האלופה מושפלת ע"י הפועל ירושלים. מכבי מביסה את בית"ר. הפועל ממשיכה בקריסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/9/22.

1. Raulito Madridista

שיהיה גם 4:4, אני לא יודע מי נהנה, אוהדי הפועל תל אביב יודעים מה הקבוצה שווה, אני בטוח שלא הרבה מהם נהנים ביציע למרות שציפו ל-0:0 כי הפועל קבוצה משעממת בלי יכולות.

הדבר הטוב היחיד מבחינתי זה שקובי רפואה נתן לעומר סניור לפתוח, זה עדיף על זר לכדורגל או שחקן שמעבר לשיא והוא כבש אחלה גול. אין בלופים בכדורגל. הפנדל, במזל, פנדל שלא היה - בוטל, נס ציונה חזרה למשחק. קבוצה שלא נתנה גול עד היום כובשת נגדנו שלושה והייתה יכולה לכבוש עוד. זה פשוט מביך. בכל המחצית הראשונה הם הגיעו ביתרון מספרי התקפה אחר התקפה, כל פעם שעברו את החצי - זה היה חצי גול. עולים למחצית שנייה וזו אותה הרכות. אפילו שהיה מכניס, כמה עצוב - מישהו אחר ולא את שלומי אזולאי במקום גונזאלס. הפועל חייבת קשר אחורי, אין כלום. שי אייזן - בפעם המאה, אני מחכה לך.
    ובכל זאת מביך לראות את אורי מגבו והחבר'ה מסתובבים שוב ושוב ושוב על שחקני ההגנה שלנו, דור אלו ואדי גוטליב. שחקני ה-אין הגנה שלנו. מי אמר פה פעם שגוטליב בלם טוב? סתם טרמפיסט ליצן שרכב על הסוס אוראל דגני. אנחנו פאתטיים.

דן איינבינדר קיבל כדור טוב בצד ימין משלומי, היה די חופשי, יש לו בעיטה טובה והיה צריך לנסות להבקיע. אבל הוא חסר ביטחון, ניסה הקפצה די מגוחכת ועוד יותר מגוחך היה הגליץ' חסר האונים שלו. כל האמצע היה פרוץ ותוך שנייה נס ציונה סיכנה. סתם דוגמא.

זו באמת כנראה הפעם הראשונה שאני אומר את זה: קובי רפואה צריך ללכת, ואני יודע שיגיע מאמן ליצן אחר. אבל לא בושה להזיז מאמן גם אם הקבוצה איכשהו תנצח בטעות או אם לא נפסיד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/22
  2. קשר שמאלי Member

די למורים לספורט, די לרמאות, די לחובבנות. גם ניר ברקוביץ עדיף על רפואה

3. EuropeGuy Member

האמת, כל עוד רפואה יתן לילדים לשחק אהיה בעדו גם אם הוא מורה לספורט.
    הסיבה המרכזית שאני צופה בליגה הזו היא בגלל התקווה הזו שיצא מהצעירים בליגה הרבה יותר מהאייבינדרים שקדמו להם.
    אגב אם זו הרמה של גוטליב וקונטה כבלמים, שהיה מריץ כבר את למקין וישראלוב.

4. קשר שמאלי Member

אתה נהנה לראות אותו הורס שחקנים צעירים מוכשרים?

5. EuropeGuy Member

לא, אבל לצערי בליגה שלנו זה לא מובן מאליו שמאמנים בכלל מביאים לילדים לשחק, אז לפחות זה.

אם הם משחקים כי זו הוראה מלמעלה ולא בגללו, מצידי שיחליפו אותו במישהו טוב יותר.

6. קשר שמאלי Member

הצעירים האלה לא יכולים להשתפר תחת מורה לספורט, במקרה הכי טוב הם יעמדו במקום, כמו דוידה. מה דוידה שיפר בעונה וחצי שלו תחת רפואה?

7. italiano Member

נראה כמו שער חוקי

8. קשר שמאלי Member

בוזגלו עם צמד ובישול. ביי ביי רפואה

9. Raulito Madridista

גול מוצדק, לא היה נבדל בשתי המסירות, זה ברור, נעשה צדק. גם מבחינת קוטליה, הם פשוט שיחקו טוב יותר גם בלי 'שמות גדולים' על כר הדשא או קהל של אלפים מאחוריהם. בשקט ובצניעות. היה יותר כיף לראות את נס זמיר משחק מאשר את אלן אוז'בולט וכן הלאה. את הכדורגל של נס ציונה והמסירות מאשר הפועל. הנעת כדור בכדורגל לא שווה כלום היום, החזקת כדור איומה. הובלנו פעמיים היום ועדיין חטפנו. אין לנו הגנה ואין לנו מוטיבציה. כל שחקן שעצר וקיווה שהשופט ישרוק זו בושה וחרפה וזריקת זין. קובי רפואה צריך ללכת בכל מקרה, אני מכבה את הטלוויזיה וטוב שיש פגרת נבחרות לעשות חושבים גם אם זה לא יום כיפור. אבל ההנהלה לא תזיז אותו כי צריך לשלם, מה שלא אוהבים לעשות.

אגב, נזכרתי, איזה צחוקים, אוהד מכבי חיפה אמר שהוא מפסיק עם הכדורגל בינתיים וזה גדול עליו הכדורגל הישראלי כשהוא בליגת האלופות. אפשר להתחלף איתך?

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דראפיץ כבר עושה מתיחות על הקווים.

11. EuropeGuy Member

לא מתווכח עם מה שאתה אומר, רק טוען שמעדיף את זה מאשר שלא יקבלו דקות בכלל.
    דעתי היא בכלל לזרוק את כל המאמנים פה החוצה למעט איזה 3-4 ולהחליף את כולם במאמנים חדשים שהם לא חלק ממעגל השמות של המאמנים שממוחזרים פה.

שרון ניסים בלתי נסבל עם הנחרצות שלו. קצת צניעות בנאדם, הזווית חרא וממש לא ברורה והוא מחליט מצפייה של שניה וחצי אם היה נבדל או לא. גם בפרשנות שלו על הפנדל הוא היה נחרץ למרות שלדעתי טעה. זה מרגיש שהשופטים עם אוזן על השידור וקובעים מה היה לפי זה כדי להימנע מביקורת.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  12. italiano Member

הרבה זמן לא ראיתי הגנה כל כך שערורייתית כמו של הפועל תל אביב היום.

אני אגב לא מאשים את רפואה. פירקו לו את הקבוצה והביאו לו שאריות כתחליפים.

13. wings Member

ההחמצה עכשיו של בוזגלו. לא מספיק עברו את סולליך כאילו הוא אוויר, הוא יורד להגנה ושובר את הנבדל.

14. Butragueño מנהלים

מופע שוערות חלש משני הצדדים

15. DRORIKO Member

אי אפשר להגיד שלא התרעתי על בוקסנבוים :)