מחזור חמישי בצ'מפיונס, חלק א': צ'אבי במשחק חייב, יונייטד תשרוד בספרד? וגם צ'לסי-יובה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/11/21.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. Ajax Amsterdam Member

אחלה אייאקס. הבטחנו מקום ראשון גם אם לא בבית רצחני זה עדיין הישג גדול מבחינתי.
    כל ניצחון גם שווה לנו בסוף הרבה כסף

itzik.miro ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האלר פשוט מתאים כמו כפפה לשיטה של טן האח. כל כך חבל על השער השלישי שלא נספר. בעוד שבועיים אייאקס יכולה לעשות היסטוריה קטנה. ניצחון על ספורטינג בבית (לצערי ללא קהל) ואנחנו מצטרפים לרשימה מכובדת של קבוצות שהשיגו 18 נק' בשלב הבתים. בשידור הזכירו כמדומני רק 7 קבוצות. אגב, שני שערים במשחק האחרון וסבסטיאן ישווה את שיאו של רונאלדו. 11 שערים בשלב הבתים. גם לבנדובסקי עוד יכול לשבור את השיא עם שלושער. לדעתי שני השחקנים לא יצליחו במשימתם, אבל לך תדעו.

itzik.miro ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

מסתבר ששנתיים מהקריירה שלו פדרו גונסלבש בזבז במילואים של וולבס.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

5. Lebron Member

שחקן מעולה,אבל עם הסגל שדורטמונד הגיע למשחק הזה, התוצאה לא מפתיעה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  6. סיונרה Member

אני מודה שגם החזקתי תקופה מפוצ'טינו, אבל אני לא יודע איך הוא מצליח באופן די עקבי לייצר קבוצות שלא מצליחות לעבור את החצי מול קבוצות שקצת יודעות ללחוץ

7. סיונרה Member

אני באמת לא מצליח להבין את ההבדל בין אלי גוטמן ובין מישהו שיושב בבית עם חברים ונותן הערות סתמיות על מה שהוא רואה. מה בדיוק הערך המוסף?

8. VAR Member

כבר אין חשק לענף הזה יותר. שחקן שלהם נכנס בצ'אן בכוונה, צ'אן מקבל אדום.

Lebron אוהב/ת את זה.
  9. Scouser Member

סיטי זה רמה מעל פריז. כרגע הם וצ׳לסי הכי טובות באירופה (אולי גם באיירן, לא ראיתי מספיק). אנחנו קצת מתחת, כמובן שבנוקאאוט בהחלט יכולים על שניהם.
    פריז מוכשרת מאוד אבל לאורך 90 דקות ההבדלים ברמת האימון ניכרים מאוד. סיטי משחקת כמו מכונה, כמעט אין שם אלתורים בעוד שהכדורגל של פריז זה אלתור אחד גדול.

Sent from my LE2113 using Tapatalk

10. DRORIKO Member

ומה ליברפול עז?

11. Scouser Member

רשמתי שאנחנו קצת מתחת.
    סיטי הייתה עדיפה עלינו באנפילד, גם צ׳לסי עד שקיבלה אדום. לטעמי הן יציבות יותר ועמוקות יותר.

Sent from my LE2113 using Tapatalk

12. סיונרה Member

הייתם יותר טובים ממה שזכור לי, האדום פשוט הביא את צ'לסי להסתגר ולא הצלחתם למצוא פתרונות.

Gianzola01, Ever Banega ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

באיירן מועמדת מאוד בכירה לזכיה. עם יותר מזל עם פציעות, הם יכלו גם לקחת יותר מצ'מפיונס אחת ב -3 עונות אחרונות.

14. Raulito Madridista

https://images.realmadrid.co.il/images/posts/0_1637789982673.Xxx

טיול במולדובה| ככה זה היה צריך להיות כבר בברנבאו - ניצחון קל ברוורס, בלי מאמץ, לשיפור הביטחון של הקבוצה. הערב זה קרה, עם גארבץ’-טיים טהור מהדקה ה-55. “נקמנו” בקבוצה החביבה על הסנסצייה ההיא מספרד (לקחתי את ההפסד הזה בפחות שלוות נפש מאחרים, בעיקר כי הסטטיסטיקה הייתה בלוף וחששתי שההתקפה שלנו גם העונה תהיה איומה) אבל בעיקר - הכרטיס לשמינית הגמר בתקווה שנשלים את המשימה עם הבטחת המקום הראשון נגד אינטר. יכולנו גם להגיע ל-0:7 וליצור אולי כוח הרתעה אבל זה לא נורא.
    אנחנו כמובן בעד מהלכים כאלה כמו השער של טוני קרוס - הכל מהיר, על מטר, מדויק, וסיומת אדירה מה שלא אופייני לו או לקשרים שלנו בכלל. כאלה מהלכים המדרידיסימו אוהב. אני חושב שרודריגו לא ממש ניצל את הצ’אנס שלו, רשם בעיטה די חלשה ממצב נוח בפתיחה ולמעט דריבל אחד שובה עין - לא היה מעורב. אין לי בעיה עם זה שהוא פתח כי אנצ’לוטי רצה להחזיר אותו לעניינים.

יש דקות שמנדי פשוט קשה לצפייה. מתנחם בזה שלא ספגנו איזה שער שטותי. בכל מקרה, בנזמה, אולי בגלל ‘היום המורכב’ שעבר עליו, אולי עייפות - גם היום היה ממש לא טוב, לפחות כל עוד שריף לא ויתרה על המשחק לגמרי. סחטיין על השער אבל היה מסורבל ולדעתי הוא מהר מדי יוצא מהרחבה לעזור לניהול המשחק. אין אפילו את בייל שיינגח לרחבה אם מישהו ירים. גם ויניסיוס מאופק מאוד, אצלו זה בדרך כלל שבוע-שבוע מה שנקרא.

המספר הנוסף: זו הפעם הראשונה בהיסטוריה של ריאל מדריד שהיא כובשת שלושה שערים מחוץ לרחבה בליגת האלופות במשחק בודד| מרסלו השתווה לכריסטיאנו רונאלדו חברו הטוב עם 101 משחקים במפעל.

אגב, אנצ’לוטי אסר על קאסמירו לקבל בכוונה את הכרטיס הצהוב כדי “להתנקות” לנוקאאוט. בטח שמתם לב לתמונה הזו, במארקה מיישרים קו. כמובן שהוא לא יוריד את מודריץ’ לנוח וזה מיותר.

15. VAR Member

סך הכל אין טענות. הרבה זמן לא ראיתי כזאת תוצאה משקרת, וזה למרות שאני לא חושב שיש יותר מ6 שחקנים שהיו עולים בהרכב עם סגל מלא, חלקם לא היו עולים אפילו אם הייתה להם איזושהי אלטרנטיבה זמינה. אהבתי את הגישה במחצית השנייה, שער מצמק היה באוויר, ואז שופט שוב מכר אותנו.

אין לי איך לשפוט את רוזה בינתיים. לא קיבל כמעט כלום בקיץ, הכוכב שלו פצוע רוב הזמן. בליגה הוא עומד בכבוד במבחן התוצאה למרות יכולת לא מרשימה, בליגת האלופות הודח בגלל שפשוט מכרו אותו, אין דרך אחרת להסתכל על זה.