לא מבים בקטע הזה של נקודות, אז אני אהמר סתם כך. לאציו - דינמו בוקרשט 1-2 ריינג'רס - הכוכב האדום בלגרד 0-3 בנפיקה - פ.צ קופנהאגן 2-2 ולנסיה - אלפסבורג 0-2 טוטנהאם - אברטון 2-1 טולוז - ליברפול 0-1 פנרבחצ'ה - אנדרלכט 1-3 איאקס - סלביה פראג 1-2 ורדר ברמן - דינמו זאגרב 0-2 סביליה - א.א.ק אתונה 0-1 ספרטה פראג - ארסנל 2-2 פולהאם - בולטון 1-2 פורטסמות - מנצ'סטר יונייטד 0-2 מנצ'סטר סיטי - דרבי קאונטי 1-3 רדינג - צ'לסי 2-0 ואלנסיין - מארסיי 0-1 מונאקו - מץ 0-2 פאריס סן ז'רמן - לוריין 1-2 שטרסבורג - אוקזר 2-2
שכחתי לרשום תוצאה בשני המשחקים שהימרתי עליהם ומתקיימים היום בערב בליגה האנגלית אז: פורטסמות - מנצ'סטר יונייטד 2-1 מנצ'סטר סיטי - דרבי קאונטי 0-3
המחזור הראשון נגמר והמחזור השני יגיע מחר! - שינוי חדש בתור לקח שלמדתי:: כשמהמרים בשיטת הסיכון מעכשיו תוכלו להרוויח רק אם תיקלעו לתוצאה המדויקת, במידה וזה אכן קרה הסכום שעליו הימרתם יוכפל, במידה ובהקהוצה שעליהם הימרת באמת ניצחה/סיימה בתיקו אבל לא בתוצאה שעליה הימרת לא תקבל ולא תפסיד נקודות, במידה וטעית הסכום עליו הימרת ירד. לך מהנקודות. - אי אפשר בשיטת הסיכון במידה והימרת בשיטת 12X של הטוטו. - כתבתי שאפשר להמר על 4 משחקים בשיטת הסיכון, הפעם מי שהימר על יותר קיבלתי רק את 4 הראשונים, בפעם הבאה אני לא יקבל אף אחד מהמשחקים ויחשיב את כולם בתור הימור רגיל. התוצאות: number 1 - 42 itzik zohar #20 - 41 ירוק את המוות - 40 Bruchian8 - 35 Gilberto Silva - 34 VaN - 32 SeRgInHo - 30 Chievo - 30 duck kc samara - 29 Alexander Ubarov - 25 משוגע בירוק - 23 ACBenb - 18 *במידה ומישהו שם לב לטעות אפשר לפנות אלי בפרטי ואני אבדוק את העניין ** משתמשים חדשים שרוצים להשתתף מוזמנים להמר במחזור הקרוב