מחזור רביעי בליגת האלופות: כחולמים - מכבי חיפה מנצחת 0-2 את יובנטוס !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/10/22.

1. italiano Member

יובנטוס גרועים וזה לא ממעיט בכלום מהניצחון של חיפה. לא מבין מה הקשר.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הישג זה להפעיל שלב. לא ראיתי את זלצבורג יוצאת מגדרה על 0 נק 0 שערים. או על נקודה מסריחה. על עצם הימצאות באותו מגרש עפ מסי וניימאר. דןוקא כן ראיתי אותם עושים בטירוף שמינית גמר והולכים ומנצחים את באיירן מינכן במשחק הראשון. כנל אפואל ניקוסיה. אבל בסדר אני מבין שפה בישראל אם אני אוהד מכבי או חיפה או עירוני חבצלת השרון אני צריך לשאוף לזה שבכלל נגיד תודה שמרשים לי לשחק כדורגל. הרי ההישג זה עצם העפלה לאלופות. לא חלילה להיות חלק אינטגרלי כל הזמן ולעלות שלב. פלא שלא העפלנו מעולם לטורניר עם הנבחרת? אוהדים גומרים מניצחו7ףן של פעם ב30 שנה על יובנטוס כאילו יא
    אני לא בא בטענות לחיפה. חיפה עשתה את המקסימום שלה. אם עוד לא הבנת אני צוחק על יובנטוס. יובנטוס לא ראויה לשחק במפעל הזה לא כי היא לא פירקה את מכבי חיפה, אלא כי היא אפילו לא מכבדת את עצמה בלנסות לשחק כדורגל. מכבי חיפה ניצחה אתמול כי יובנטוס היתה עלובה. לא כי היא היתה מצוינת. עכשוו זה בסדר. זה הנצחונות של הכדורגל הישאלי בליגת האלופות ב95% מהמקרים. רק אל תגנבו לי פה דעת שמדובר בקמפיין היסטורי. ושמדוסר בהצגה שלא נראתה מקבוצה ישראלית ושמדובר פה בקבוצה היסטןרית. אם זה היה נגד נאפולי או מילאן עם מניאן בשער אז הייתי אומר וואלה כן זה נכון. אבל כל מה שיש ביןבה זה בערך כלום. כל קשר בין השם יובה ליכולת על הדשא מקרי. אגב אם אינטר היתה פה הייתי אומר אותו דבר ויש מצב שאינטר היתה חוטפת יותר. שתי קבוצות שלצערי מביישות את עצמן. לא צריך להיות גאון גדול פשוט צריך להסתכל על המשחק 90 דקות ולראות שיובנטוס פשוט לא נראית כמו קבוצת כדורגל. אז נכון חיפה ניצחה. וזה נהדר. אבל זה קרה קודם כל בגלל יובה. לא בגלל חיפה. להבדיל אלפי הבדלות אם חיפה היתה מנצחת את פאריז!!! זה היה בגלל איך שחיפה שיחקה ולא בגלל פאריז. פאריז אולי מה סה אולי בטוח זלזלה במכבי חיפה אבל מכבי חיפה שיחקה מצוין שם. אתמול לא ראיתי ממכבי חיפה משחק גדול. ראיתי אימפריה מאיטליה שביישה את עצמה עם איך שהיא נראתה.

3. Butragueño מנהלים

@עומר
    מכבי חיפה לא יכולה כל שנה להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, ולא בגלל היכולת שלה באירופה, אלא בגלל שלקחת פה אליפות זו משימה לא פשוטה, ואנחנו שולחים רק נציגה אחת. אם היה למכבי חיפה רנסאנס ונניח 5-6 אליפויות ברצף (כמו שנתת את ניקוסיה לדוגמה, זכתה ב-7 אליפויות ברצף), אני מאמין שגם היית רואה אותה באופן די רציף בשלב הבתים, מאחר שעצם העלייה לשלב מחזק את הדירוג של הקבוצה ועם השנים תקבל בהגרלות קבוצות יותר ויותר חלשות.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה? מכבי חיפה כנראה תיקח פה אליפות 3 בקציפות. הפועל בש לקחב 3 אליפויות רצוף. מכבי לקחה פה 3 אליפויות רצוף. אף אחת מהן לא ידעה לתעל את זה לצמפיונס רצוף. אולי חיפה הנוכחית תצליח. לקחת פה אליפות זה לא משימה פשוטה אבל אני מצפה ממכבי חיפה הנוכחית עם 100 מיליון בכיס לקחת ולעלות שוב בשנה הבאה לליגת האלופות. זה מה שאני הייתי מצפה אם הייתי אוהד חיפה. הבעיה היא לא זו. הבעיה היא שבשביל חצאת מדרג 4 במוקדמות אלופות אתה צריך להיות עם 45 נק דירוג. אני לא רואה את זה קורה מבלי לרשום קמפיים מטורף באירופאית / קונפרנס.

ועדיין מספיק לראןת את דינאמו זאגרב שלא כל שנה באלופות ורושמת קמפיין הרבה יותר טוב משל חיפה השנה. ואני בכוונה מציין אותם כי הם היו 6 פעמים באלופות אבל כמעט אף פעם לא עשו כלום. הבליחו ניצחון על ארסנל. הבליחו תוצאה פה ושפ. עכשיו לא תגידו שהם קבוצה מדהימה. הם ברמה של חיפה ובבית לא פחות קשה. זלצבורג מילאן וצלסי

5. Butragueño מנהלים

שלב בתים פעם ברצף של 3 אליפויות נשמע הגיוני. אבל אתה מתעלם מכל כך הרבה פרמטרים. קודם כל האליפות הראשונה, בדר"כ אתה נחשף לקבוצות החזקות כדי להעפיל לשלב הבתים, או שהקבוצה לא מכונה מספיק. אתה צריך לאט לאט לצבור נקודות דירוג כדי שתוכל לשחק נגד קבוצות עבירות. מבחינת ב"ש, לעבור את סלטיק זו לא משימה בלתי אפשרית, אבל לא משימה קלה, על אף המלחמה שהיא נתנה.

מספיק שמכבי ת"א תקח אליפות העונה (משהו שיותר ריאלי בעיניי), ומכבי חיפה כבר תמכור את נכסיה (כי יש ביקוש), ואז שוב פינגפונג של 2-3 אליפויות לכל קבוצה. אי אפשר באמת לקיים ככה מסורת בשלב הבתים של ליגת האלופות. בשביל זה נצטרך להפציץ ולזכות ב-2 עולות לליגת האלופות.

6. Scouser Member

זלצבורג קבוצה עשירה מאוד עם סקאוטינג שמביא אליה את מיטב כשרונות היבשת (ויש לה גם כוח משיכה להביא אותם), איך אפשר להשוות בכלל?
    דינמו זאגרב מחזיקה בכל רגע נתון לפחות כשרון קרואטי אחד שיגיע לרמות הגבוהות. השחקן הקרואטי הממוצע הרבה יותר טוב מהישראלי, לא אותה רמה.
    אפואל ניקוסיה עשתה קמפיין מדהים אבל צריך לזכור שאין שם הגבלת זרים. תדמיינו את חיפה עם 11 זרים, שעם קצת מזל הם ברמה של דילן/מוחמד/שרי. עבור קבוצה כזאת הרף העליון הרבה יותר גבוה.

הרצליה ו-alexshw אוהבים את זה.
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עומר תתעורר. האלופות הישראליות בשנים האחרונות הפסידו לקבוצות חצי מקצועניות על גבול הדייגות.
    אז כן, מול קבוצה בדרג של יובנטוס שיודעת שהפסד ונגמר לה הסיפור בליגת האלופות, בעונה בינונית ככל שתהיה, זה וואחד הישג לכדורגל הישראלי.
    ויותר מזה, במצב של הכדורגל הישראלי, הוכח שרק קבוצה ישראלית בשיאה, יכולה לנצח את אותה קבוצה "מוגבלת בעונה לא טובה".
    בדיוק אגב כמו שאם נבחרת ישראל היתה מנצחת את צרפת/ גרמניה/ ספרד אף אחד לא היה אומר "טוב נו זאת לא חוכמה הם בקמפיין לא מוצלח/ הם בחילופי דורות וכו'.

יצא הגורל וחיפה משחקת מול אחת הקבוצות הטובות בעולם ומול אחת שהגיעה בשנה שעברה לחצי גמר ליגת האלופות.
    לשמוע אותך אומר "אם הם באמת היו מנצחים אותם אז זה היה מרשים אותי".. נו זה די מגוחך.

oranfu ו-Captain Canada אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

חכמים גדולים כולם. עונה 14 של שיטת פלאטיני. רק עליה רביעית של אלופה ישראלית לבתים באלופות. נו אם כזה קל, למה יותר קבוצות לא לעלו?

9. hbs7 Member

גרועים ביחס למי?
    קבוצה ישראלית לא תנצח קבוצה מסדר גודל כזה אם היא לא במשבר, זה מובן מאליו.
    זה יובנטוס, לא איזה אטלנטה ובמשחק הזה הם הדיחו אותם מהאלופות. לא אירופית ולא אזורית.

לדעת לנצל רגעים לא טובים של מועדונים מסדר גודל כזה בליגת האלופות זה לא דבר מובן מאליו בכלל. זה התקרה שקבוצה ישראלית יכולה להגיע אליו כרגע, בטח שזה נעשה מתוך כדורגל ולא מתוך בונקר ועקיצה.

10. Morientes Member

דווקא אטלאנטה נתת כדוגמא? אטלאנטה מדהימים.
    אבל אתה צודק זה לא משנה איזה כושר יובה או כמה הם גרועים, זה פאקינג הישג אדיר של חיפה וברור שצריך שיובה יהיו גרועים בשביל זה אחרת זה לא ריאלי, וככה זה בכל משחק של ישראלית נגד קבוצה בכירה ממנה.
    עדיין צריך לדעת לקחת, וחיפה עשתה את זה באמצעות כדורגל ולא תגיד איזה גול במזל ובונקר.
    משחק שיזכר לדורות

11. סמואל אטו Member

איפה הייתה חיפה באירופה בשנים האחרונות שאתה "מצפה" לעוד העפלה?
    אתה בכלל קולט איזו סנסציה הם עשו בעצם המוקדמות שלהם?
    עונה לפני זה הם עפו בסיבוב הראשון, גם אז ציפית שהם יעלו?

קצת רציונאל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע מכבי חיפה ניצחה את השם יובנטוס שהיא מקום 9 בליגה האיטלקית. לא את יובנטוס אלופצ איטליה. זה בערך כמו לנצח את ויאריאל, פיורנטינה ואברטון. בסדר. הכל טוב. כמו שאמרתי גם באר שבע ניצחה את השם אינטר שהיתה מקום 10 או 8 לא זוכר כבר בליגה האיטלקית. תיצמדו לעובדות ואל תגנבו דעת. לא ניצחו פה את נאפולי או מילאן בשיא שלהן. לנצח היום את יובה ואינטר זה לא חוכמה. אני ממש לא חושב שקבוצות אחרות מדרג 4 לא ינצחו אותן. אולי לא כולן אבל בטח לא רק חיפה. יובנטוס ואינטר נכון להיום בסגלים שלהם הן קבוצות זבל.

יש בקישור של אינטר (קישור של צאלאנוגלו מחטריאן בארלה ברוזוביץ גליארדיני אסלאני) שחקן כשרוני יצירתי ברמה של חזיזה? של אצילי? של שרי? יש ביובה היום שחקנים כשרוניים שיוצרים מצבים חוץ מדי מריה? אולי לוקטאלי. קוסטיץ היה ככה בפרנקפורט. ביובה הוא צל. מניח שיש קשר לאיד על הקווים.

זה שהם עפו לקאירט זה יוצא מגדר הסטטיסטיקה וגם זה שהם עלו השנה. ועדייןגם שנה שעברנ חיפב עשתה קמפיין טוב בקונפרנס ליג בבית עם יוניון ברלין קבוצה סבבה. פיינורד שהגיעה לגמר. סלביה פראג שהיא קסוצה סבבה וישראליות מתקשות מולה. חיפה זו היתה שנה שניה שלה באירופה ברצף.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל מכבי חיפה עם 10! זרים כבר היום
    דבר שני אין שחקני נוער למכבי חיפה? דווקא אני רואה שהנוער שלהם מוציא תוצאות טוהות מאוד מול בנפיקה ויובה. שחקנים עוזבים כל מועדון בעולםמועדיין מביאים להם תחליפים. עדיין בליגה שבה 90% מהקבוצות יושבות ברחבה מכבי חיפה אמורה להיות מקומות 1-2. גג 3 סכונה לא טובה באמת. אז כן כל עונה הם אמורים להיות באירופה בשלב בתים

14. Butragueño מנהלים

@עומר בחיי שאני לא מבין את הנקודה שלך.
    מכבי חיפה ניצחה את יובנטוס. מה זה משנה אם היא מקום 9 באיטליה, שהיא לא אלופת איטליה וששנה שעברה היא הגיעה לחצי גמר ליגת האלופות.
    אם מכבי חיפה הייתה מנצחת את יובנטוס שזה עתה לקחה אליפות באיטליה, זה היה משנה משהו? הרי ברור שזו הייתה הברקה חד פעמית וסנסציונית, בדיוק כמו שאתמול זו הייתה הברקה חד פעמית וסנסציונית. אף אחד לא חושב שבעוד 5 משחקים נוספים נגדם אנחנו מוציאים 15 נק'.

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה חוזר הרבה והתקבע בזיכרון בעקבות הטראומה של הקמפיין המאופס של חיפה, אז אולי כדאי לציין שאף אחד לא חגג את הגול הזה. השחקנים רצו להביא את הכדור מהרשת.