מחזור רביעי בליגת האלופות: סמי עופר לובש חג לקראת יובנטוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/10/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

יובנטוס ניצחה בקלות, זה נראה בערך כמו כל פעם שקבוצה גדולה באלופות פוגשת קבוצה מאיזה ליגה חלשה. הצלחנו להלחיץ אותם למשך 8 דקות, לא מעבר. יובה עשתה את המוטל עלייה, לא ניסתה לעשות יותר

2. alexshw Member

בסדר מה הטענה אלינו?

3. DRORIKO Member

השאלה מה יהיה בסמי עופר. נכון שהיום שמעו בעיקר את אוהדי חיפה, אבל בסמי זה כמובן יהיה הרבה יותר ביתי. אני עדיין לא פוסל שביום נתון חיפה יכולה לחלץ נקודות. אבל ברוב הימים זה יראה כמו היום.

4. EuropeGuy Member

אוהב מאוד את הגישה ההתקפית של חיפה עד עכשיו בקמפיין. בגישה כזו גם אם היא סופגת יש עדיין תחושה שהמשחק לא אבוד.
    צ'יבוטה עם קבלת החלטות מזעזעת. עלי מוחמד באחד המשחקים החלשים שאני זוכר ממנו. זה שחקן שאחד היתרונות שלו זה היכולת לשבור לחץ ולדחוף את הכדור קדימה. היום חיפה לא קיבלה כמעט שום דבר מזה אצלו. תמיד הלך על המסירה הבטוחה לרוחב. רואים שהוא עדיין לא חד אחרי הפציעה. סק חלש מאוד בקבלת החלטות. יצאת לדי מריה? תלחץ אותו באמת או שאל תעלה בכלל ללחוץ אותו ותפקיר את הרחבה. נתן לו יותר מדי חופש לזהות את התנועה של ראביו ולמסור לו. גם היציאה שלו לנבדל בגול של ולאחוביץ' תמוהה לי. אתה רואה שהבנאדם רץ לבד, מה אתה עומד לפניו ומאפשר לו לשבור קו נבדל. היו שם עוד כמה פעמים שיובה היתה רחוקה כמה סנטימטר מלהעמיד שחקן מול שוער בגלל עמידה לא טובה בקו אחד. בכר צריך לסדר את העניין הזה. בניגוד למשחקים מול בנפיקה ופסז' היום זה הרגיש יותר הפסד של טעויות מטומטמות של חיפה מאשר איכויות גבוהות של יובנטוס. עם החזרה להרכב של הצמים פלוס מוחמד שיהיה קצת יותר חד, חיפה חייבת לטרוף את ההזדמנות להוציא ניצחון בסמי במשחק הבא. מתחיל להימאס לי להחמיא לקבוצות ישראליות על הפסדים מכובדים.

zivmay אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

בסמי עופר מכבי חיפה אולי תצליח לתת פייט יותר ראוי., רק אולי. על נקודות אני לא בונה

6. קשר שמאלי Member

הגבתי למי שביטל את יובנטוס. הם היום באו לקחת 3 נקודות, לא חיפשו לתת הצגה. יש להם ביום שבת משחק קריטי. לא עוקב אחריהם, יכול להיות שהם קבוצה רעה, אבל ברור שהם יכולים להיראות הרבה יותר טוב מאיך שהם נראו היום

7. oranfu Member

אי אפשר לשחק על נבדל כשאין לחץ על המוסר.

zivmay אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

החיסורים הם לא תירוץ. נטע לביא ודולב חזיזה לא היו עושים היום את ההבדל נגד יובה. אני רוצה להתמקד בעלי מוחמד, שזה השחקן היחיד בחיפה שאולי יש לו סיכוי לשחק ברמות הגבוהות. אני מזהה אצלו הרבה חוסר יציבות, ולא רק בצ׳מפיונס, יש אצלו משחקים שהוא נהדר ויש משחקים שהוא לא קיים.

9. EuropeGuy Member

כדורגל זה משחק קבוצתי. אם נשווה אחד מול אחד את חזיזה לביא ודומיהם הם לא ברמת האיכות כיחידים של המקבילים שלהם מיובה. אבל בכר הוא מאמן שכבר הוכיח שיודע להפוך את השלם לגדול מסך חלקיו כשיש ברשותו את השחקנים שהוא מאמין בהם, ובמצב כזה שניים שלושה חיסורים של שחקני מפתח זה משמעותי. תוסיף את הביתיות בסמי והמצב של יובה, אם זה לא סיכוי ממשי לחיפה לנצח במפגש הבא, אז אני לא יודע מה כן.
    חיפה הזו לא נופלת באיכות מהפועל תל אביב של גוטמן שהוציאה 5 נק'. לא יודע למה זה הפך פתאום לאיזו משימה מחלל אחר לקחת נקודות לקבוצות מדרג ב' וג'. זה לא שבנפיקה ויובנטוס הנוכחיות מראות משהו שליון ובנפיקה ההן לא הראו.

10. DRORIKO Member

בכר מאמן ענק שלדעתי הליגה הזאת קטנה עליו. אם סטנקוביץ' הליצן שהוא עשה לו בית ספר מקבל לאמן את סמפדוריה לא יכול להיות שבכר ממשיך לשחק כל שבת נגד ריינה וקריית שמונה(כן נכון שזה בגלל שסטנקוביץ' הוא אגדה של סריה א' אבל עדיין) עוד לפני המשחק אמרתי שהוא האקס פקטור היחיד נגד יובה, ואולי גם יהיה כזה בסמי. ואחרי כל המחמאות גם בכר הוא לא מושלם. אם תבדוק תראה שהיום לו יותר כשלונות באירופה מאשר הצלחות. אז יזכרו לו את הבק2בק על אינטר ואת הרביעיה בפיראוס, אבל רוב הזמן הוא לא עושה קסמים אלא פשוט עושה את מקסימום עם מה שיש לו, וברמות של צ'מפיונס אין לו כלום. 0 נקודות ומאזן 8:2 זה מה שהסגל הזה שווה וזה בדיוק מה שהוא הוציא ממנו.

11. riquelme1 Member

הפערים גדלו חביבי. היום כל שחקן בינוני פלוס עולה מעל 70 מיליון יורו, לפני 10 שנים שחקן כמו וולאחוביץ שווה 30 40 מיליון יורו היום הוא שווה פי 2 ואף יותר

12. EuropeGuy Member

זה שהמחירים עלו לא הופך את השחקנים היום לטובים יותר מאלו של לפני 10 שנים. זה בעיקר אומר שהשוק הפך להיות יותר משוגע.
    מקצועית נטו, לא ראיתי עד עכשיו מיובה ובנפיקה רמה גבוהה יותר ממה שליון ובנפיקה הראו בקמפיין של גוטמן. האם חיפה הזו פחות טובה מהפועל ההיא? לדעתי לא.

13. DRORIKO Member

בנפיקה שעשתה היום תיקו עם פסז'? יובה כיום היא ברמה של קבוצת אמצע טבלה באיטליה. חיפה היא קבוצה ברמה של צמרת סריה ב', טבעי שיהיו פערי רמות, גם אם נטע קאזמירו יושב על הספסל.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  14. riquelme1 Member

שוות ברמתם, למרות שלהפועל של גוטמן היה תלכיד מפחיד.

בוא נגיד שבית של פריס של היום, בנפיקה ויובה חזר בהרבה מבית של ליןן ושאלקה הבינונית.

הבית של חיפה קשה הרבה יותר, מליון של אז ושאלקה גם חיפה הנוכחית מוציאה נקודות. את בנפיקה בסמי אפשר לנצח ביום נתון.

ואני אוהד הפועל בכלל.

15. EuropeGuy Member

מזתאמרת בית מפחיד בהרבה?

הפועל ההיא היתה מרחק גול של לקאזט בדקה ה89 מלנצח את ליון בחוץ. הצרפתים הגיעו באותה עונה עד לחצי גמר הצ'מפיונס.
    היא גם עשתה תיקו מול שאלקה בבלומפילד שלולא משחק מצויין של נוייר היא מנצחת את המשחק. הגרמנים הגיעו גם הם לחצי גמר באותה עונה.
    הם לקחו נקודות מול קבוצות ברמה מאוד גבוהה ביחס לשנה ההיא.
    לא אמרתי שמכבי חיפה פייבוריטית מול הקבוצות האלה, מה שאני אומר זה שלאור מה שראיתי מבנפיקה ויובה עד עכשיו, ולאור זה שקבוצות ישראליות הראו בעבר שזה אפשרי, חיפה כן צריכה לשאוף לנצח אותן בבית ולא להסתפק רק במחמאות.

מצב נושא:
הנושא נעול.