מחזור רביעי בליגת האלופות: סמי עופר לובש חג לקראת יובנטוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/10/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

אין למכבי חיפה שום שחקן שיכול להיות שחקן סגל לגיטימי בסרייה א. הפערים גדולים מאוד. שרי היחיד עם הכישרון להיות שחקן סגל לגטימי בסרייה א( בגילו המופלג זה כבר לא רלוונטי)

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/22
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. riquelme1 Member

שפריס של היום טובה משמעותית מליון, ויובה טובה משאלקה. אז הם הגיעו לחצי גמר דאז שהכסף פחות דיבר, היום אין צאנס שהם היו מגיעות.

אפשר וצריך לשאוף להוציא נקודות בבית. יהיה קשה, אבל הלוואי

3. DRORIKO Member

גם כשהוא היה בשיאו הוא היה שחקן דרג ג' בליגה ההולנדית. כל כך לא ספרו אותו בהולנד שהוא נאלץ לשחק בנבחרת סורינאם. בוא נגיד שאם הוא היה שווה סריה א' הוא היה מגיע לשם. היו הרבה שחקנים שהתקדמו מהליגה ההולנדית לסריה א'. שרי לא היה מספיק טוב פשוט.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. wings Member

היתה חוויה מדהימה. מודה לדין דוד שהעצים את החוויה ביציע. וגם לשרי על הבישול כמובן. הייתי ביציע אז קשה לי לנתח את המשחק. אבל דבר אחד אני יכול להגיד שלא היה אפשר לפספס את החורים של סק. אין לי מושג מה בכר מוצא בו. הייתי בשוק בגול השני. הוא אשכרה ברח מהחלוץ. איזה מזל שהוא לא הבלם היחיד שהגיע. כזה בזבוז של זר. מקווה שלא ישאירו אותו רק בגלל דילן או הקומבינות של שחר עם הישראלי בפורטוגל. רק שלא יפתח בשבוע הבא. עם הרכב טוב אפשר להוציא נקודה ראשונה. ליובה אם אני לא טועה יש גם רק יומיים מנוחה אחרי מילאן בראשון.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

לא כל שחקן מממש את הפוטנציאל שלו עד תום. שרי לא היה אמור להגיע למכבי חיפה, בטח לא בגיל שהוא הגיע. משהו התפקשש בקריירה שלו. שרי הוא הזר השני בטיבו בהיסטוריה שלנו, ומבחינת תרומה הוא הכי גדול. רק עוד כמה שנים יתחילו להבין איזה שחקן גדול הוא היה

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/22
  6. DRORIKO Member

ברמה הישראלית אין ספק. אבל הוא לא שחקן של הרמות גבוהות באירופה. כל הקריירה נע בין הליגה ההולנדית והטורקית וגם בשתיהן לא שיחק בקבוצות הצמרת. אפשר להגיד שההצלחה הכי גדולה שלו בקריירה זה במכבי חיפה, דווקא כשהוא כבר בגיל מבוגר. הדבר היחיד ששרי עושה ברמה אירופית זה יכולת מסירה(כמו שראינו בגול של דוד) אבל עם יכולת מסירה לבד אין לך מה לחפש מה לחפש בפרמייר ליג או בסריה א׳.

7. G.B7 ירוק עולה

תחושת החמצה מהמשחק הזה, במיוחד אחרי הגול של דוד באמת שהשער השני שלנו היה באוויר.
    הדקות הטובות של מכבי חיפה הן דקות מצוינות (לאורך ה3 שנים אחרונות ואולי גם יותר) הקבוצה נכנסת למעין אמוק, עושה בליץ וקשה מאוד לעצור אותה. היום דווקא בדקות האלה קיבלנו את הגול השלישי, חבל מאוד.

אוהדים טיפשים שהורסים מומנטום, בשביל מה לזרוק על די מריה כוסות, בשביל מה ולמה???? זוכר גם במהפך בעונה שעברה נגד ת"א, אחרי הגול השני שאנחנו מתפוצצים על הדשא, זרקו דברים על השוער וממש השחקנים שלנו רצו ליציע שיפסיקו, כי אין זמן.

בסופו של דבר בכר הימר בענק, כל חצי התקפה של יובנטוס הפכה לאחד על אחד, או כמעט אחד על אחד והיינו סופר חשופים מאחורה זה כמעט השתלם.

חוויה גדולה הייתה להיות פה בטורינו, בתקווה רבה שבסמי עופר נצליח להביא נקודות ראשונות.

8. Mahranlala Member

עד עכשיו חיפה מחקה במדיוק את התוצאות.
    אם כך יימשך אז את הסיבוב השני הם יסיימו בלי הפסד.

EuropeGuy ו-הרצליה אוהבים את זה.
  9. טל. Member

לונג סטורי שורט: מכבי חיפה נראית בבית הקשה הזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיראו. -אבל עדיין לא מספיק טוב כדי להוציא נקודות.

מי שרוצה יכול לעצור כאן. זה כל הסיפור בעצם.

מעבר ליריבות הקשות, למכבי חיפה יש בעיות יסוד:
    למכבי חיפה יש מחליפים בעייתיים וחלשים.
    ושחקני הרכב ראשון תשושים בגלל הסיבה הזו בדיוק.
    ומרכז הגנה איטי וחדש, שמסוגל להתמודד עם התקפה מסודרת וכדורים אל הרגל... אבל בגלל איטיותו, מרכז ההגנה לא מסוגל להתמודד עם מסירות לשטח ריק. וכל המאמנים היריבים קלטו שאפשר לפרק את ההגנה החיפאית בכדורים ארוכים והשארת חלוץ "אחד על אחד" מול שוער חיפאי מוגבל מאוד (דווקא אתמול היה טוב מהרגיל).

יריבות באות נגד חיפה בחצי קלאץ' - ומלקטות 3 נקודות.
    אחת אחרי השנייה.
    -אם בעתיד יריבה תבוא לסמי עופר לא רק בחצי קלאץ' אלא אף בזילזול וחוסר ריכוז: יהיה אפשר להפתיע אותה בבית ולחלץ תיקו.
    אני מקווה שזה יקרה נגד יובה ו/או בנפיקה במחזור האחרון.

אבל בהחלט קיים סיכויי סביר שהקמפיין הזה ייגמר עם 0 נקודות. צריך להודות על האמת.

oranfu ו-wings אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

היא נראית יותר טוב מאיך שמכבי נראתה ב-2015

11. Raulito Madridista

- השער השני של יובנטוס אתמול וגם שער וחצי של פריז סן ז'רמן נבע מכך שמכבי חיפה עם קו הגנה די גבוה יחסית ואולי חושבת אובר-התקפה. לא זוכר את כל השערים במדויק, ה-0:2 של בנפיקה היה בבעיטה אדירה לחיבורים למשל. במשחק חוץ נגד יובה, עם כמה שברק בכר רוצה לשחק התקפי - זה קצת מוגזם לדעתי, גם לא היה מספיק חיפוי.
    - אפשר כבר להשתחרר 'מהתווית' של עומר אצילי שליגת האלופות גדולה עליו? הוא עלה מהספסל פנטסטי, על אחת כמה וכמה בהתחשב לצום. בעט בזמן איזה שלוש פעמים וכל בעיטה מסוכנת - סמוך לקורה, שטוח, חד, כל הכבוד לו.
    - אני מניח שברחבי אירופה רואים את היכולת של צ'רון שרי, מתחילים להתעניין ואז רואים בין כמה הוא (לא נראה מבחינת הכדורגל אבל הלוק החיצוני שלו כן 'מסגיר' שהוא זקן), בודקים בוויקיפדיה ואז - תודה אבל לא תודה.

- אני לא צופה באדיקות אחרי בנפיקה מעבר לתקצירים בליגת האלופות, אני עדיין חושב שהסיכוי אולי להוציא משהו זה דווקא במשחק הבית נגדה ולא נגד יובנטוס במשחק הבא. פשוט כי ליובה יש את אנחל די מאריה ודושאן ולאחוביץ' שלא צריכים הרבה כדי להבקיע.

12. Milevskiy Member

אם ימשיך ככה, נצטרך לשיר לדין דוד:
    David is on fire, your defense is terrified :)
    אחלה של משחק אתמול, עוד הפעם מחמאות וכל זה, מאמין ששבוע הבא עם כל האטרף והאנרגיות של הקהל אפשר יהיה להוציא נקודות.
    אבל לפני - ריינה בשבת, מעניין יהיה לראות אם הפעם החזרה לליגה תהיה חלקה או לא.

13. yedidel Member

אז אתה לא מעודכן. תקרא בכל האתרים, יובה גירדה ניצחון ואצילי נראה כמו מסי

italiano ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. Raulito Madridista

לא רואה פסול בלפרגן לקבוצה ישראלית, אני כאוהד הפועל תל אביב כשמכבי תל אביב עלו לליגת האלופות כמובן שלא שמחתי אבל אמרתי 'בואנה איזה ווינר הוא' - ערן זהבי. מכבי חיפה לא הייתה בעניינים במשחק הראשון אבל לאחר מכן שיחקה מעולה נגד פריז סן ז'רמן והייתה בסדר גמור אתמול, אין מה לעשות. כל קבוצה ישראלית שמשחקת בליגת האלופות הופכת אולי לא ל'מאמי הלאומי' אבל כן הופכת לשיח היום ברחוב ובתקשורת.

אגב דיברו פה על קמפיינים קודמים, לדעתי הפועל הייתה מצוינת במשחק החוץ בבנפיקה, באמת, לא רוצה לבכות על שיפוט אבל הגיע לנו פנדל ברור. ורמוט נתן הצגה וגם שכטר כשהיה בריא. לא הגיע לנו להפסדים. השער שספגה מכבי חיפה אתמול מול ולאחוביץ' אגב דומה לשער של ראול נגד הפועל בגרמניה ואז גוטמן על הקווים השתולל 'לא יוצאים לנבדל כשאין לחץ על השחקן המוסר', שזה היה אז חוראדו.

15. קשר שמאלי Member

עומר הסיר כל ספק. יאללה, איזה מועדון מביך.

מצב נושא:
הנושא נעול.