מחזור רביעי בליגת העל: דור מיכה וב"ש מארחים את מכבי ת"א. מכבי חיפה מול פ"ת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/9/21.

1. Ori8 Member

אז גולדהאר לא רואה לנכון להוציא הודעה אחרי כל משחק והוא בכך למעשה מעודד גזענות ומנהל מועדון גזען מהיסוד. על זה אפשר להסכים?

הרי לא החתמנו ערבים כי גולדהאר פחד מהקהל, וראדי שוחרר לב"ש בחינם כי מה? לגולדהאר לא היה נעים ממנו? מה בעצם הסיבה?

מכבי מיצתה את ראדי, ראדי מיצה את מכבי. אף קבוצה לא הייתה מוכנה לשלם עליו כסף. שחררו אותו בחינם כדי שב"ש תיקח את כל השכר שלו ולא יצטרכו להשאיל אותו ולהשלים לו שכר. למה גם זה לא בסדר? אני לא מעודכן כבר.

prica9 אוהב/ת את זה.
  2. Telkiyski Member

גולדהאר לא רואה לנכון להוציא הודעה אחרי כל משחק והוא בכך למעשה נותן לגזענות יד.

שתיקה כהסכמה מה שנקרא.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/21
  3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי על כך יותר מפעם אחת, אני לא רואה סיבה לכתוב זאת שוב. לא כי אין מה לספר או ערך בלספר את זה, אלא כי אני יודע בדיוק מה תעשה עם המידע הזה: כלום. אני אכתוב, ואכתוב, ואכתוב ובפעם הבאה שהנושא יעלה על סדר היום אתה תשכח או תתעלם או אלוהים יודע מה ואקרא שוב את אותן הסיסמאות. זה קרה אחרי שהוכחתי כמעט עשר פעמים שהפועל נענשה על עבירות פייר-פליי שלוש שנים לפני מכבי ("איך זה שהמיצייה זה המועדון הישראלי היחיד שנענש???") ואחרי שהפניתי אותך למקור האיטלקי בו כתבו על יונתן כהן ודור פרץ ("הכתבלבים שלכם ימשיכו לספר לנו שיוני בלתי ניתן לעצירה חחח") ואחרי שעניין שחרורו של ראדי דובר מכל כיוון ("גולדהאר שחרר את ראדי כי הוא ערבי!!") ואין לי סיבה לחשוב שזה לא יקרה שוב. מצטער.

אז אתה לא רואה טוב. אולי זה גיל, אולי זה סלקטיבית. אי אפשר להשוות את כמות השירים הגזעניים (והדוחים בכלל, כולל מה שקרוא שיר האונס) ביציע היום לעומת ארבע-חמש שנים אחורה. לא תמצא אוהד מכבי שיגיד אחרת.

4. Ori8 Member

גם יענקלה נותן יד לגזענות כשהוא לא מוציא הודעה אחרי כל משחק בו נוהמים לעבר שחקנים שחורים?

וכל הבעלים של הפועל תל אביב לדורותיהם נתנו כוח לנאצים בכך ששתקו ובכך עודדו את שירי השואה נגד מכבי?

הם גם עודדו התאבדויות כששרים למזרחי להתאבד ושרים על אשתו של אובארוב?

prica9 אוהב/ת את זה.
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

השירים על טועמה זו תופעה מעניינת.
    לפני 10 שנים הייתי סדרן במשחק של בית"ר-מכבי ת"א בטדי. היו שם משהו כמו אלף אוהדי מכבי (עבדתי ביציע שלהם) והם כולם שרו שיר עם שורה שזכורה לי "אני שונא את טועמה ואת כל הערבים", לא הבנתי אז למה נגד בית"ר הם שרים את זה.

לגבי אוהדי מכבי, יש להם גרעין לא קטן של גזענים (למען האמת כמו הרבה אולטראס אחרים), אבל לצד אלה, אני מכיר הרבה שמאלנים רדיקלים שאוהדים את מכבי תל אביב, לא כולם שם שונאי ערבים, ולפני עידן מיץ' היו יחסים טובים עם סכנין ולא היו בעיות עם הקהל.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/21
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, לעובדה שמדובר בארגון האוהדים של מכבי יש משקל.
    בדברים רבים הוא מייצג את הקהל והוא כוח משפיע בו.
    כשבוחרים לקלל את טועמה למשל, אז אם זה אדם שהוא לא גזען, הוא יקלל אותו כמו שמקללים כל שחקן רנדומלי. אם זה אדם גזען, הוא יבחר לקלל באמצעות התייחסות להיותו ערבי. עכשיו אם אותו אדם הוא חבר ארגון, אז הוא יוביל לזה שבגמר גביע 8,000 איש ישירו שיר גזעני לטועמה ולמגזר הערבי, כי גם האנשי גדר והמתופפים הם חברי ארגון.
    לא לדבר על זה שהרבה מחברי הארגון נוסעים לכל משחק, כולל משחקי חוץ עם כמויות יותר קטנות של קהל, ואז הכוח שלהם (שגם ככה הוא משמעותי כי הם קובעים בכל משחק איזה שיר ישירו ביציע) הוא אפילו גדול יותר.
    העובדה שהארגון של מכבי תוקף לא פעם אנשים מהמגזר הערבי היא לא משהו שצריך לזלזל בו,
    בדיוק כמו שלארגון לה פמיליה יש כוח והשפעה למרות שהם לא הרוב באוהדי בית״ר שמונים עשרות אלפי ואולי אפילו יותר אנשים.

7. oranfu Member

עמית גלזר זומן לנבחרת הצעירה????
    שמעו, אני רגיל שהזימונים לנבחרות זאת פארטייה, אבל זה ביזיון.

אם הוא לא גדל במכבי ת"א הוא לא משחק בליגה הבכירה וספק גדול אם אפילו בלאומית.
    הוא באמת שחקן פשוט מזעזע. יש עליו פוזה כאילו הוא איזה בולדוג באמצע המגרש, אבל הוא פשוט עלוב.
    איטי, טיפש, אפס טכניקה אבל גם מתעקש לנסות לחלק מסירות כמו אלונסו. בפועל הוא פשוט סתם משגר בעיטות לעבר הכיוון הכללי של החלוצים.

8. Telkiyski Member

אתה מופתע?

9. קשר שמאלי Member

ולמה מאור לוי זומן?

10. alexshw Member

כולה נבחרת צעירה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

11. Ori8 Member

אחלה שחקן ואתם כרגיל מזיינים בשכל כי זו מכבי. כאלה פאתטים, בחיי.
    אני בטוח שישבת לראות משחקים שלמים של בני יהודה בלאומית.. נכון?
    אתה מוזמן לשמוע את איציק שאשו מדבר עליו. שחקן טוב.

אבל ברור. הוא בנבחרת כי הוא שחקן מושאל ממכבי.
    בכלל, מכבי מחזיקה שחקנים פחי אשפה שאין להם שום קשר למקצוע רק כי הם גלזר....? כן אה.

12. Telkiyski Member

כולם פאטתים חוץ מאורי8.

13. Ori8 Member

לא, רק אלה ש"אוהדים" קבוצה אחת אבל מתעסקים 24/7 באחרת וחושבים שאם קר או חם זה בגלל שמכבי רשעים.

14. oranfu Member

לא הבנתי, איזה גלזר זומן לנבחרת הצעירה? זה של בני יהודה או זה של חדרה?
    אני דיברתי על זה של חדרה. את של בני יהודה אני לא מכיר.

אם מדובר על זה של בני יהודה אז סליחה, טעות שלי.

אני לחלוטין עומד מאחורי מה שרשמתי על זה של חדרה.
    לא שמאור לוי שחקן מרשים, אבל הוא 200 דרגות מעל הגלזר הזה. אני חושב שמי שלא רואה את חדרה משחקים לא מבין בכלל על מה מדובר פה.

15. Ori8 Member

אז דיברת על תמיר גלזר, שחדרה האריכה את ההשאלה שלו. לא ראיתי אותו העונה אבל בעונה שעברה הוא היה טוב שם והם גם רצו לקנות אותו ומכבי הייתה מוכנה רק להשאיל.