מחזור שלישי: רגע לפני ליגת האלופות - ניצחון סוער ודרמטי לאלופה בב"ש, הפועל ובית"ר צריכות נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/9/22.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שהיה נגמר, יש יריבות ולהט מוגזמת ומטופשת בין השחקנים, ב 2 הקבוצות תרמו רבות להתלהטות ולאלימות המיותרת הזו, כל מי שמאשים באופן בולט רק את היריבה הוא עיוור, וזה כדורגל עם המון אמוציות אז מותר גם להיות עיוורים, הכל בסדר.

אוהדי חיפה, ימים אדירים לפניכם, תהנו מכל רגע, הלוואי שתצליחו, הלוואי שבכר ייתן עוד שיעור מעלף לאירופה. בהצלחה

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

2. קשר שמאלי Member

בבית''ר יש לאספרייה הרבה יותר מרחב פעולה, יש לו יותר זמן להרים את הראש ולחשוב
    לא זכור לי שבאר שבע הוא הגיע למצבים כאלה של אחד על אחד מול השוער ובלי לחץ של שחקני הגנה עליו ברחבה

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל בבאר שבע הוא שיחק הרבה כשחקן אגף שעולה ויורד ב 3 בלמים, מה שמסרס אותו התקפית מבחינה מספרית.

דבר שני , אספרייה צריך שטחים, בבאר שבע פחות יש את זה, לביתר יש יותר שטחים והוא יכול להמשיך לתת קבלות.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

rivaldo אוהב/ת את זה.
  4. Raulito Madridista

עברתי על הסטטיסטיקה של דנילו אספרייה מהעונה שעברה ולהפתעתי הוא שיחק דווקא הרבה בכנף, חשבתי שהוא היה רק מגן. בכל מקרה, בהפועל באר שבע הוא היה עוד שחקן ובבית"ר ירושלים הוא כלי נשק עיקרי וכמעט בכל התקפה הכדור מגיע אליו, יש לו יותר ביטחון. אני חושב שהוא אחלה שחקן גם עבור קבוצת צמרת בליגה ובטח כשהגיע בחינם והשכר שלו מאוד נמוך. יכול לשחק במכבי נתניה, בהפועל תל אביב ואולי אפילו במכבי חיפה ומכבי תל אביב אבל כמובן שהוא תופס מקום של זר.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי נתניה שפה - ממה שאני רואה כרגע בלאן לא פתחו לכם בכלל את היציע המזרחי, יש מצב כזה שלמרות זאת תגבילו את כמות הכרטיסים שלנו? רוצה לדעת שיהיה אפשר בטוח לקנות בקופות ולחסוך את העמלת תרופות של לאן.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהמשך לדברים של אליניב, קח דוגמא קלאסית לשופט ישראלי, צהוב על תפיסה בחולצה וכשזה לא עוזר הפלה לריצפה כדי למנוע מתפרצת? ממש לא! צהוב למאמן שמסביר לשופט שמדובר בעבירה של צהוב? ממש כן!

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. עידן444 Member

היציע המזרחי חולק.
    בהחלטה מטומטמת לדעתי החליטו לא לפתוח את המזרחי העליון ולכן נותרו למשחק מעט כרטיסים לשני הצדדים.

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

הנה התגובה של חאתם עבד אלחמיד באינסטגרם על טענות שהיו כלפיו מצד האוהדים, כביכול, על כך שהראש שלו במכבי חיפה וכן הלאה:

https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/304856082_10158600858446651_4657909876707576158_n.Xxx?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qagIQRcuWAYAX9XUyP5&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT9hLnxcY0Qp_997Xb4Zvk5rmUCpeHLdFWVn9GT6YpMxqQ&oe=6319D7E5

מצטער מאוד אבל זו הודעה מאוד פאתטית ואידיוטית מבלי לדבר על הניסוח, אין נקודה בסוף משפט וכן הלאה. נטו 'מקצועית' או הקו שהוא מנסה להעביר. אין שום סיבה לשחקן נבחרת מנוסה לעשות כזה פאול, הוא לא לוקח שום אחריות אף פעם, סופר-שחצן, ואם תשאלו אותו הוא גם שחקן ההגנה הטוב בהיסטוריה. אפשר לחשוב שאליניב ברדה ביקש ממנו לשחק כשוער, כולה בלם שזז הצידה לעמדת המגן הימני. ז'ול קונדה בישל שני שערים בפיחואן כשחקן ברצלונה. ברור שבב"ש ינסו לכבות את 'המיני שריפה' הזו אבל אם הייתי ברדה הייתי מתעצבן. "ולא זז לתפקידים שאני שונא לשחק בהם, אבל אני חייב כי המאמן אמר וביקש וצריך לכבד את זה". לא שמישהו חייב לו הסברים אבל בלי קשר - על אחת כמה וכמה כשמיגל ויטור לא עבר מבחן כשירות ומשהו השתבש בהכנות. במקום להיות המנהיג והמבוגר האחראי הוא נופל לבור הזה. ליצן

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

למה שהראש שלו יהיה במכבי חיפה? גם אם היה מועמד מתישהו, זה ירד מהפרק. מכבי חיפה הביאה 2 בלמים זרים.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא מעניין, שיחזרו להתעסק בכדורגל.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

11. oranfu Member

"אני יודע בדיוק מה אני שווה שאני משחק בתפקיד שלי שאני אוהב ולא זז לתפקידים שאני שונא לשחק בהם".

אחר כך כמובן אומר שהוא עושה את זה כי המאמן מבקש והוא מכבד את זה, אבל עצם זה שהוא אומר את הדברים מראה את הגישה הבעייתית שלו לדעתי.

12. italiano Member

תשמע אני מבין על מה אתה מדבר אבל אני גם מבין אותו. הוא רוצה לשחק בלם, הובא כבלם והובטח לו שישחק בלם.
    סיטואציה מורכבת. אני אישית מרגיש שהוא נותן את כל כולו בכל עמדה אבל העמדה שבה הוא באמת מצטיין זה כבלם.

לא יודע מה יחליטו בצוות המקצועי אבל צריך להחליט ולחתוך את זה לכאן או לכאן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. קשר שמאלי Member

''אף עם לא התייחסתי לביקורת מקצועית כי אני יודע מה אני שווה''

הוא דובר אמת. רואים שהוא לא מקשיב לביקורת בונה. בגלל זה גם בגיל 31 הוא ממשיך לעשות טעויות של שחקן נערים. חובבן על מלא

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/22
  14. DRORIKO Member

בלכתוב מגילות הוא טוב, עוד מפרשת מונאס דאבור. יש לו פוטנציאל בתור כותב נאומים לפוליטיקאים.

15. G.B7 ירוק עולה

קראתי את זה 3 פעמים וכל פעם המוח שלי תיקן והוסיף את המילה לא אחרי המילה לביקורת.

בכל מקרה בעייני זה בסדר לכתוב את מה שיושב על הלב ולכתוב שהוא מסור לקבוצה זה נפלא, אבל מה שכתב לגבי התפקיד גם אם זה נכון צריך להישאר בינו לצוות של ב"ש, זה משפט שלא צריך להיאמר בחוץ.