מחזור שלישי: רגע לפני ליגת האלופות - ניצחון סוער ודרמטי לאלופה בב"ש, הפועל ובית"ר צריכות נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/9/22.

1. Butragueño מנהלים

כפר כאסם. נתן עונה יפה שנה שעברה. אני אישית מחזיק ממנו.

2. Raulito Madridista

- קראתי פה את התגובות, אני חושב שמכבי נתניה מן הסתם הייתה טובה יותר - וכמה זה כבר חוכמה מול קבוצה במשבר עם ביטחון עצמי בקרקעית ובמשחק בית שלה? אבל אפשר לחשוב שהיא הייתה צריכה להבקיע שלישייה במחצית, חד-משמעית לא. הפועל קיבלה מתנה עם הפנדל ומאז עמדה די יפה על המגרש. מקבל את ההתנהגות 'הבזויה' של דן איינבינדר אבל אני חושב שמה שקרה עם הקרוז הוא לא שגרתי, אני לא זוכר מצב כזה הפוך במשחקים של הפועל. דן הוחלף כבר בשלב מאוחר ועם איך שנתניה נראתה היא לא הייתה יכולה להשוות.
    צריך לזכור שנתניה חלמה על שלב בתים אירופי או משהו ועם הסגל הנוכחי שלה היא הייתה קורסת בליגה והיה לה קשה מאוד לעשות פלייאוף עליון בקלות.

- בין 2008 ל-2010 היה לנו שחקן נפלא בסגל - מהראן לאלה, שהגיע גם הוא מהליגות הנמוכות, אמנם בגיל מבוגר מאוד אבל אני מקווה שלאיוס יהיה גם כן סיפור הצלחה כזה, מה שלא קרה עם מוטי ברשצקי. חבל שזה לא הוא בצד אחד ואושר דוידה של חצי העונה הראשון אשתקד - בצד השני. לדעתי אגב אחרי המשחק הזה קבוצות יתחילו לשים עליו שמירה כפולה וכן הלאה גם כי אין עוד שחקנים בהפועל שמצריכים תשומת לב.
    הוא מזכיר לי את גילי ורמוט כבר כתבתי כמה פעמים ואולי גם את בן לוז הצעיר. הוא מבחינתו גם לקח החלטה נכונה, לא שרפואה מאמן דגול אבל אצלנו הוא ישחק הרבה (לא זוכר אם היו עוד קבוצות שרצו בו).

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/22
  3. abcd Member

הפועל עקצו יפה את ה-1-0 ואז בני לם נתן להם את המשחק.
    במחצית הראשונה היינו אולי קצת טובים יותר אבל לא הרגיש לי שהגול באויר בשום שלב.

קצת דברים מעבר לכדורגל:
    1. עוד לא במודעות שאפשר לבזבז זמן מול קבוצות שהן לא חיפה או מכבי תל אביב כנראה כי באמת אין הסבר למה הארטהרץ קיבל צהוב על חוץ בדקה 30 בסמי עופר והפועל שהעבירו זמן מהחימום לא.
    2. הכרוז אוהד וקצת הוציא תסכול על אייבינדר, לא היה קורה כלום אם היה מקבל צהוב שני בחילוף הזה (גם לתוצאה לא). אירוע הרבה פחות מעניין מכמות ההודעות עליו.
    3. עדיף להיות בשבי הסורי מאשר בפיגור מול הפועל.
    4. בניצחון האחרון שלנו עליהם 4-0 אחרי הגול הרביעי הכרוז (המחליף) אמר ״זה מתחיל להיות לא נעים״. לא אהבתי את זה גם אז ויש לי הרגשה שבאותו רגע קוללנו לכמה שנים טובות בלי ניצחון עליהם.

4. Raulito Madridista

זה באמת קצת להתעסק בזוטות אם כי כל אחד יכול כמובן להעלות את הנקודות שמפריעות לו. דן איינבינדר הוחלף בדקה ה-65, היו דברים מעולם, אבל לא יודע, זה עדיין נראה לי מוגזם. וכרוז הוא כרוז. זה אמור להחמיא למכבי נתניה שמעבירים זמן מולה וצריך להבין גם את איינבינדר עצמו כשהקבוצה אחרי פתיחת עונה קשה ולמרות השער השני לא הרגשתי שאנחנו ממש בטוחים בעצמנו. שוב זה אולי קצת מוזר המאזן העגום נגד הפועל כשהיא בטח רחוקה מלהיות קבוצה טובה ויציבה, לא נורא. בשנים הגדולות שלנו ידעתם להוציא נקודות כמו השלישייה עם איציק זוהר והשער מהקרן (2002) ואפילו ב-2002/03 הפועל לקחה רק 4 נקודות נגד נתניה כולל הפסד בסיבוב השלישי במשחק מכריע. והיה עוד 3:3 מרגש שכמעט ניצחתם. מעבר לכך חניכת המגרש החדש המרגש הייתה נגד אותה הפועל אם אני לא טועה ב-2013 ונתניה ניצחה 1:2.
    המשחק אתמול לא היה כזה חשוב. בעונה שעברה בקרב על המקום הרביעי - הפועל הייתה צריכה מאוד את הניצחון, זה נגמר בתיקו ששירת את נתניה. ולא שהנקודה לא הגיעה לנתניה, היא הייתה ראויה לניצחון.

5. עידן444 Member

בסוף בסוף לאור המחצית השניה הפועל היתה טובה יותר וניצחה בצדק.
    כפי שנכתב- בני הגיש לה את הניצחון על מגש של כסף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abcd אוהב/ת את זה.
  6. עידן444 Member

@Raulito ,
    אגב,
    נעים מאוד לנהל פה דיון מתורבות לפעמים בלי הקנטות בין משתמשים גם כשהמשחק עצמו היה מאוד מסתכל(באמת אחד המשחקים המתסכלים שהייתי בו).
    יש לי תחושה שאם היה כאן אותו משתמש שנעלם- זה לא היה כך.

yakov_y, EsheD ו-abcd אוהבים את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלתי כי זאת הייתה ההרגשה שלי.
    בדיוק כמו שאני מרגיש לגבי המשחקים של הפועל תל אביב מול הפועל חיפה (רק שם זה הפוך כמובן לטובת חיפה).

8. עידן444 Member

אני לא אגיד נגד מי זה במקרה שלנו...
    בעיקר לא השבוע...

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לאיוס היה פנטסטי בכפר קאסם. כמובן שיש עולה הספקות של לא כל מה שמתאים ללאומית מתאים לעל אבל במקרה שלו זה די ברור כשמש שהיכולת האישית שלו מספיק טובה גם לליגת העל. הדריבל שלו נהדר, היכולת מסירה שלו טובה. הוא צריך להיות טוב בליגת העל עם קצת סבלנות.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.