היה מלא מזל במחצית השנייה. מדקה 55 שרוני לוי הכניס את ספורי ויוספי לא היה שום משחק הגנה וברדק שלם. המאמן הזה איכשהו מצליח להוציא את עצמו טוב מכל סיטואציה (עכשיו זה חילופים מנצחים), כמו עם ההישג האדיר של "הגעה לאירופה" שנה שעברה
לא הבנתי מה אתם מנסים למדוד עם כל ה-"נגיחה מזליקית" , "היה קרן" , "החטאה של גדיר". הפועל באר-שבע בסופו של דבר שיחקו בצורה לא מנוהלת בכלל. מצד אחד הגיעה להזדמנויות ומצד שני הייתה מאוד מבולבלת מהחלק האחורה ועד הבלמים. הפועל חדרה ניצלה את ההזדמנויות שהיא קיבלה, זה לא אומר שהיא הייתה צריכה לנצח וזה לא אומר שהיא הייתה צריכה להפסיד. גם מולנו חדרה הגיעה ל-3 הזדמנויות אדירות, ורק בזכות זה שהם שיחקו עם מוחמד גדיר ולא עם חלוץ שמתאים לליגת העל, הם לא כבשו. זה לא אומר שמכבי חיפה יצאה מרוצה ממשחק ההגנה -- להפך.
הוא מתפרנס מכדורגל רק כי גדל במכבי ת"א. הוא כלום, שחקן מזעזע. אפילו ברמה הנמוכה של הליגה שלנו הוא נראה עלוב, אפילו זלקה עולה עליו. לא יודע מה הטענות ללבקוביץ', אני לא חושב שיש שוער טוב ממנו פה בליגה.
במבחן התוצאה קורצקי בתקופה יותר טובה מתומס טוכל. מאז שהגיע, איזה 20 משחקים לדעתי, הפסיד רק פעמיים (לשתי התל אביביות) וצבר נקודות שלמימר היה לוקח עוד 5 שנים לצבור. אבל הקבוצה היא סבל אחד גדול. כרגע אני לא רוצה לשפוט אותו על המערך בו בחר לעלות מול מכבי חיפה ובש כי באמת בלי מקסים, פדידה ובלי חלוץ אמיתי או אופציה של פלומה בהתקפה, אין לנו הרבה מה למכור. אבל אם אני הולך לראות את המערך הזה מול ביתר, מול הפועל תל אביב, מול הפועל חיפה, מול מכבי נתניה, אני לא אלך למשחקים יותר. במצב כזה זה אתה לא מבין אם בא לך לעקוץ מוקדם, כי אז מה שתראה על הדשא זה חרא על העיניים, תיכנס לפיגור, תראה קצת תעוזה, זו חרב פיפיות לאוהד כדורגל. לא באתי לסבול.
בגדול - אין לי ממש טענות לקורצקי. התוצאות שלו מדהימות. לצפות לכדורגל יותר טוב? אפשר, אבל אני לא חושב שזה אפשרי לשחק הרבה יותר טוב עם הסגל שלנו. יש לחדרה שוער מצוין, בלם אחד מצוין (כל השאר עלובים) ואת מרמנטיני. עוסמן ופלקושצ'נקו שחקנים טובים למועדונים קטנים והלוואי שיהיה גם פלומיין. אבל חוץ מזה אין באמת כלום. אפשר אולי להעז יותר בחלק מהמשחקים, אבל בטח כל עוד התוצאות הן כאלה אז אני לא חושב שאפשר ממש לבוא בטענות.
עוד בישול מטורף של מרמטיני. לא מבין איך אף גדולה לא מתנפלת עליו. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
הביקורת על אתמול היא שבמחצית השנייה קורצקי שיחק לידיים של לוי. המערך והעקיצות עבדו מחצית ראשונה אוקיי, מחצית שנייה תאלץ את לוי להוריד שחקנים אחורה במקום לרקוד לפי החליל שלו. אפס יכולות של אדפטציה. *מרמרטיני ענק, אבל כמו 90 אחוז מהגולים במחזור הזה, הייתה שבירת נבדל בגלל הבנה טקטית של שחקן הגנה של נערים א
באר שבע הייתה תוקפת בחצי השני בחמת זעם גם אם חדרה הייתה משחקת עם 5 שחקני התקפה אין קשר לניהול המשחק של קורצקי. לחדרה היו מספיק כלים לעקוץ במתפרצות, לרוע מזלו של קורצקי הקשרים שלו לא הצליחו להוציא לפועל מתפרצת אחת נורמלית, הם הפסידו בכל המאבקים הפיזיים על הכדור
ראינו את אותו המשחק? סיסה ולוי כן לקחו מאבדים ואין לנו התקפה למתפרצות, להוציא אוסמן שמקשר מהר בין הגנה להתקפה. מעבר לרביעיית הגנה, עיבוי קישור ושלישייה התקפית לא היה מונע בליץ של באר שבע במאה אחוז, אבל היה מקל הרבה יותר על הפוזשן שלהם בכדור ועל כמות השחקנים שזרקו למעלה.
כל אלה שמיהרו להריץ את הפועל ב"ש ככזו שתרוץ עם מכבי חיפה כתף אל כתף - בין אם אלה אוהדים פסימיים בירוק או העיתונאים - התבדו קצת אתמול. לא ראיתי את טרנר בטירוף או משהו כזה ואפילו אלחמיד בפוסט די לא שגרתי. ב"ש עדיין לא התרגלה למעמד החדש שלה, צריכה להכתיב את הקצב, לא מסוגלת לתת גול בליגה במשחק רגיל. הפסד אתמול היה יכול להיות מזעזע בהתאם ללו"ז שלה - סכנין מעבר לפינה, אוטוטו מכבי חיפה גם נראה לי אני דווקא לא הייתי מבקר את הפועל חדרה, אמנם רק 180 דקות של העונה הזו אבל מבחינת 'חלוקה גסה' - היא באיזור של הקבוצות הטובות. יחד עם הפועל ת"א בינתיים, יחד עם בני סכנין. בצד 'הגרוע': מ.ס אשדוד, מכבי נתניה - קבוצה בלי הגנה, גם הפועל ק"ש. לדעתי במצב של 1:2 היה למרמנטיני מצב לסובב לחיבור מצד ימין כפי שעשה כבר איזה פעמיים מאז שאני זוכר אותו נוחת כאן - וזה הסתיים בבעיטה חלשה. וגאדיר גם מחמיץ מצב של גול בכל משחק נגד קבוצה גדולה וחבל.
@Raulito אענה לך בלקוניות השחקנים פה מספיק טובים להתחרות על האליפות המאמן לא. אני חושב שהיה עידוד מצוין אתמול בטרנר, הקהל דחף את הקבוצה גם בפיגור. יש אוהדים שלנו שאוהבים להעביר ביקורת על הקהל אני חושב שהוא נותן הכל כדי להצליח. צקצוקים ביציע יש וזה טבעי. סך הכל אחלה קהל יש לנו. רוני לוי לא צריך לעלות עם אבו עביד אחרת הוא יפסיד משחקים מהר מאוד
זה בכלל לא לקוני מה שכתבת, אחלה תשובה. אני חושב שמכבי חיפה פייבוריטית לאליפות ולא באחוז או שניים, ברמת הסגל העמוק שלה ומה לעשות - אין לכם אצילי ושרי. וגם כי יש לה את בכר (שם בצד לרגע שרוני לוי מהווה נקודת תורפה). וכמה שההגנה שלהם לא טובה - גם שלכם לא משהו. נותרתם עם סגל עמוק מאוד ובלי הקונפרנס ולעתים כדי לפצות שחקן כזה או אחר - זה עלול להוות בעיה. התגובות מהמחנה הירוק היו משהו בסגנון 'אין אליפות', מוגזם. לגבי עניין הקהל, בוא נשווה את זה אלינו - יש את שער 5 הנאמן שגם בפיגור 3:0 תראה 90% ממנו "לפעמים יש אכזבות והפסדים אבל קבוצה לא מחליפים". השאלה איך אצלכם היה העידוד נקודתית ולא רק 'הגוש'. חושב שהבעיות בב"ש גדולות יותר מהאם אבו עביד משחק או לא, לדעתי יש דברים שהוא עולה בהם על דדיה לדוגמא שהוא שחקן בית שעשה התקדמות מסוימת, אך אני לוקח בחשבון שהפועל ת"א בשנתיים האחרונות ובכלל היא רמת ציפיות אחרת. אנחנו כביכול קצת יותר הגנתיים וכאלה שמגיבים, ב"ש צריכה ליזום. אבו עביד יכול להיות גיבוי בב"ש אבל לא שחקן הרכב.
יש בעיות זה ברור לחלוטין. אני חושב שהבעיה הרצינית היא בקישור הוא קצת רך מידי וצריך עוד קשר אחורי להרכב. דדיה גם עם חסרונות אבל הוא טוב התקפית מאבו עביד וגם הגנתית (רוני לוי משתמש באבו עביד כמגן ועושה לו עוול). על הקהל לא נתווכח אני חושב שהקהל של הפועל תל אביב הוא אחד הטובים בארץ וגם של באר שבע, שחקנים צריכים לדעת לנטרל את הלחץ וגם לא לשים לב יותר מידי לצקצוקים. מבחינתי אם לא נאבק על האליפות זה יהיה כשלון גדול של רוני לוי שכרגע לא מסיר מעליו את עננות הספק ולפעמים זה נראה שהוא לא מנסה. הלוואי שאתבדה הצלחתו הצלחתנו
@Raulito לגבי ההגנה אני אצטרך שיעברו כמה מחזורים כדי לגבש לך דעה מוצקת. אני חושב שטיבי צריך לקבל עדיפות כרגע על חאתם