מחזור שני בליגת העל: הפועל כבר עם 0 מ-6, האלופה פותחת עם רביעייה מול נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/8/22.

1. cheddar Member

זה לא לגמרי חוסר הבנה, למשל המשחק הזה מה יותר מדי ההבדל בינו לבין זה היום? משחק בית בעונה של אליפות מולם. 0-0
    MAC 0-0 KFA | M. Tel Aviv - Hapoel Hadera

2. Morientes Member

בסוף גם משחק מתפתח בצורה מסוימת.
    הרצף גולים שהם קיבלו תוך כמה דקות, ריסק אותם מנטלית.
    רואים שהם לא באו ערוכים למשחק(וזה לא רק הכלים, כי אפשר להעמיד קבוצות שעושות חיים קשים גם עם נגרים).
    בכל מקרה הנקודה שלי היא שלא כל משחק יתפתח ככה, ולא משנה כמה כוכבים יהיה לנו בקבוצה בסוף יהיו את המשחקים שאנחנו לא נכניס, ואז מכבי ינסו ללחוץ יותר ויהיו יותר שטחים וליריבה יהיו יותר התקפות מעבר.

3. קשר שמאלי Member

מה רלוונטי מה היה בעבר? מי שראה העונה את שתי הקבוצות, ידע שמכבי תל אביב תשייט היום לניצחון קליל. דפדף אחורה תראה מה כתבתי לפני המשחק. אוהד של חדרה כתב פה לפני המשחק שזה ייגמר בתבוסה היסטורית

4. Morientes Member

אז לטענתך מכבי לא תאבד נקודות בליגה בכלל, פרט למכבי חיפה ובש?
    הלוואי, חלום.

5. Mahranlala Member

שחזור של 02/03 והפועל ב"ש במקום הפועל תל אביב?

6. קשר שמאלי Member

יש העונה בליגה 3 קבוצות שיכולות להקשות על מכבי תל אביב, אבל זה גם רק בתנאי שאותן קבוצות יופיעו מול מכבי תל אביב בלי חיסורים משמעותיים

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. cheddar Member

זה רלוונטי , כי גם בדיון המחזור ההוא כתבו שחדרה הולכת להיות מסכנה, והיא לקחה נקודה בסוף, אז בקיצור מה שחושבים שיודעים ונראה על הנייר זה לא בהכרח מה שקורה.

8. Love Is Red Member

ומכבי תל אביב עוד רוצים חיזוק בהתקפה

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  9. Raulito Madridista

הפועל באר שבע דומה להפועל תל אביב שלנו של אז, שהתקשתה מאוד להבקיע גולים אלא אם כן מדובר בדרבי הראשון וכל בעיטה בצבע. ובלי שני הבלמים הבכירים שסיימו את העונה - שמעון גרשון ואסי דומב - עדיין ספגנו רק 22 שערים. האמת שלהיזכר באותה עונה גורם לי לדיכאון, אחרי זה כולם עזבו.

בוא נשתמש במילה 'נניח' – אם הפועל תל אביב הייתה מנצחת את הפועל פתח תקווה 0:1 במחזור ה-32 ההוא.

1. מכבי תל אביב – 66 נקודות| 32 משחקים| 21-3-8| יחס שערים 31:63 - >32+
    2. מכבי חיפה – 66 נקודות| 32 משחקים| 20-6-6| יחס שערים 41:70 - > 29+
    3. הפועל תל אביב – 66 נקודות| 32 משחקים| יחס שערים 21:47 -> 26+

מחזור הסיום: הפועל פתח תקווה - מכבי תל אביב (אצטדיון רמת גן)| מ.ס אשדוד - מכבי חיפה (אצטדיון הי"א)| הפועל כפר סבא - הפועל תל אביב (אצטדיון לויטה).

האמת שלהפועל לא היה סיכוי ובמחזור האחרון כביכול טחנו את כפ"ס החלשה שכבר ירדה ליגה אז הפרש השערים שלנו היה כאילו קצת יותר קרוב.

בחזרה לעונה הזו: אני חושב שהפועל באר שבע תתקשה להישאר שם במאבק עד הסוף פשוט משום שגם היא בשלב בתים באירופה והפערים בינה לבין מכבי חיפה עדיין גדולים מאוד. לדעתי כל אוהד כדורגל קונה בשתי ידיים שיהיה מתח אמיתי אפילו בתחילת הפלייאוף העליון ברמת המאבק המשולש. לא יכול לחזור מאבק כזה עד המחזור הלפני אחרון.

10. yedidel Member

היתרון בלוח המשחקים שלנו, שמהר מאוד נבין כמה אנחנו באמת טובים (או לא)
    אשדוד בית - מכבי חיפה בית - וינה חוץ זה בהחלט סרגל מאמצים מייצג

11. Raulito Madridista

הפועל באר שבע גם העונה לא נבנתה לאליפות כי מה לעשות גם יריבות שלה לקחו כמה צעדים קדימה. אם מכבי חיפה הייתה נשארת לצורך העניין עם ההגנה המאולתרת שלה (בדגש על הכנפיים) ועם דין דוד כחלוץ הבכיר ומכבי לא הייתה מביאה את ערן זהבי אז הייתי אומר שהפערים בסגלים קצת הצטמצמו. לגבי מה שכתבת, ונניח וב"ש מבינה שהיא לא בליגה של השתיים האחרות (אני דווקא כן מחזיק מאליניב ברדה שסופג כאן ביקורת קצת מהירה מדי מלא מעט אוהדים - אני לא באמת זוכר מהי דעתך לגביו), אז מה אפשר לעשות? הדד-ליין של חלון ההעברות אוטוטו נסגר. אגב, ב"ש כן יכולה לעשות איזה 1:2 על מכבי חיפה לאו דווקא בפרובוקציות ואנטי, אני רואה אותה נופלת במשחקים האחרים..

לדעתי המטרות 'המשניות' כן יושגו/הושגו בסופו של דבר. שלב בתים אירופי - גם חוויה (ויאריאל!), גם כסף שנכנס לקופה, בניגוד לשנה שעברה. סגל טוב יתר התקפית וכיוצא בזה כדורגל טוב יותר התקפית. אפשר להוסיף לכך את אלוף האלופים כמובן ורצוי להתייחס גם לגביע - המקום היחיד בו גם ברק בכר כשל.

12. zivmay Member

הם עוד רוצים את יוני, אלי וזר, מבלי למכור את גלוך והדחה מהקונפרנס. שמישהו יברר מה קורה עם הפיירפליי, נראה לי גולדהאר שוב מעבר את הרשויות.

13. עידן444 Member

אני לא ראיתי את המשחק אתמול אבל להבדיל מריינה שהיתה בדיחה- חדרה מסורתית קבוצה קשה עם הגנה חזקה.
    לתת לחדרה 6 זו כבר יותר אינדיקציה לחוזק של מכבי ת"א- מאוד מרשים.
    כל מה שיש לחדרה למכור זה הגנה ואני בטוח שבסוף הסיבוב, בניקוי השישייה הזו- גם יראו סטטיסטית שזו אחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה.

סתם הערת אגב, שיחק איתי אתמול כדורגל אוהד של חדרה שיש לו מנוי כי ויתר על המשחק. כנראה צפה מראש כמו אוהד חדרה כאן שזה לא הולך להיות כיף גדול להגיע למשחק הזה.

oranfu ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  14. קשר שמאלי Member

לחדרה היתה הגנה טובה כשהיה לה מאמן שיודע להעמיד הגנה. אסף נימני לא שייך לענף. למנות אותו למאמן ראשי בקבוצה מליגת העל זה זלזול מרהיב בענף. אורן גולן בז לענף

15. zivmay Member

תלוי מאמן.
    יש הבדלים בין קורקצקי, לאסף נימני או ניסו אביטן למשל.