היום אני אוהד ארסנל! איזה פתיחה רצחנית למשחק, מריח כמו משחק ענק! ההגנה של צ'לסי כבר בצרות מול חלב הנפלא!
כנראה שהאף שלך סתום לירן. משחק חלש ומשעמם שמזכיר משחקי עונה רעים באיטליה, שתי הקבוצות משחקות בפחדנות, ולמעט פריירה שעלה לתקוף ב-5 דקות האחרונות והטריד קצת את הגנת ארסנל המגנים מתמקדים בעיקר בעבודתם ההגנתית. מארסנל אני לא ממש מצפה למשהו אחר, אבל מצ'לסי הביתית בהחלט כן. אצלנו טוב במידה מסוימת שפרדי נפצע ורובין עלה, אולי ככה נקבל את החלוץ שכל-כך חסר לנו בדקות הראשונות כפי שכל תינוק ראה. יאללה מחצית שנייה, אני מבחינתי סוגר את המשחק כבר עכשיו...
ה 5 דקות הראשונות היו באמת טובות... צ'לסי שולטת אבל ארסנל תמיד מסוכנת. אני נהנה מחלב, המשחק שלו מאד התבגר, אם יבוא גול לתותחנים זה יבוא דרכו. חבל לי על ג'ו קול, הביאה של שון רייט פילפס סותמת לו את האוופציה לשחק, אני מאד מקווה שצ'לסי תיתן לו ללכת, כי באמת חבל עליו!
אדון רודס הנכבד, העגלה שסגרה את תיירי הנרי הרמטית פעם נוספת - נקראת ווילי גאלאס, תחפש במילון את ההגדרה למונח מגן אולטימטיבי, מן הסתם התמונה שלו מופיעה שם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מזל הולך עם אלופים! משחק יחסית חלש,שקול עם יתרון קל לארסנל עד השער, שתי הקבוצות היו יותר עסוקות בלמנוע מהשנייה להבקיע מאשר לשחק יותר התקפי, צ'לסי, דל הורנו שיחק טוב היום,לקרספו לא היה סיכוי לבד מול טורה,לאמפארד חלש יחסית ולא מעורב מספיק, ארסנל, חסר מישהו ליד הנרי,התמיכה של פירס,ואן פרסי וחלב(אחלה שחקן)לא מספיקה מול הגנה חזקה. העדפתי שארסנל תנצח,אבל אני ממש לא בוכה על ההפסד שלהם, ארוכה הדרך אל האושר והמשחק היום לא סוגר ולא פותח שום דבר,מוקדם מדי.
צ'לסי מזליסטים. סנדרוס אסון לא יודע מה הוא עושה בארסנל,ארסנל תחטוף המון המון בגללו ליימן פשוט אומלל העורף של ארסנל פשוט בושה גול אומלל ומזילסטי חלב שחקן נפלא,הוסיף המון פלפל לארסנל,חבל שהוא נעלם לעיתים מהמשחק... בסוף המזל שיחק לצ'לסי..
פוקס מגעיל של צ'לסי. מסכנים ארסנל,מגיע להם לפחות תיקו... ד"א,עוד מישהו שם לב לזה שאסיין לא עשה כלום מאז שנכנס למשחק?
ויש עוד כמה תמונות במילון: שוער אולטימטיבי-צ'ך בלם אולטימטיבי-טרי קשר אולטימטיבי-למפארד מאמן אולטימטיבי-מוריניו קבוצה אולטימטיבית-צ'לסי
נמאס מצ'לסי האלה כבר ,כל מה שהם שווים זה מזל ועוד מזל ועוד מזל. אם הם הקבוצה הכי טובה בפריימר ליג למה אף פעם אי אפשר לראות אותם מנצחים משחק בסטייל? או נותנים איזה הצגה עם כל הכוכבים באלה? כל השיטה שלהם מגיעלה ואם כמות המזל שלהם תרד קצת כל הליגה תתן להם יותר פייט. אני ממש לא חושב שהם יותר טובים מארסנל אחרי שתי הנצחונות שלהם הם לא הרשימו וזה אומר הכל.