מחזור תשיעי בליגת העל: חלוקת נקודות בדרבי (כרגיל) סוער. האלופה רומסת את ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/11/21.

1. DRORIKO Member

עכשיו קלינגר גם יצעק על השדר קווים שישאל אותו למה הוא הלך אחורה?

2. oranfu Member

משחק לא רע שלנו היום, אבל היריבה חלשה מאוד.
    היו מלא שטחים באמצע המגרש והם לא ידעו לנצל.

כרגיל, תחילת\אמצע מחצית שניה ואנחנו בשפיכת מנוע.

מוחמד חוויה, אבו פאני כשיר זה בוסט רציני עבורנו והילד נתן יופי של בישול כשנכנס (רז מאיר בחיים לא מוציא כדור כזה).

עוד מילה טובה גם לגולדברג עם עוד משחק טוב בעמדת הבלם. שוב, לא יריבה רצינית, אבל שיחק טוב.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלינגר הגיע עם משפט מהבית. איזה דרמה קווין.

4. DRORIKO Member

למחוק

5. HHFC1924 Member

הפועל תל אביב הפכה למתחרה רצינית עם הפועל חדרה על תואר הבונקריסטית של הליגה

6. G.B7 ירוק עולה

לא הבנתי את קלינגר
    על מה הוא דיבר בכלל

7. DRORIKO Member

טוב עכשיו מסתבר שהוא תקף בכלל את הקהל של מכבי

8. HHFC1924 Member

קלינגר אשכרה מצטער על כל מה שעשה עם מכבי תל אביב כשחקן (וכנראה גם כמאמן) הוא שכח שבלי מכבי תל אביב קלינגר לא היה מאמן מעוטר כמו שהוא

prica9 אוהב/ת את זה.
  9. G.B7 ירוק עולה

הוא מדבר שאין תרבות בארץ? הוא שכח כבר את הסיבה להרחקה שלו (שרק הוא חזר ממנה לפני דקה וחצי)
    מעבר לזה אשמח לדעת מה הוא רוצה ולמה הוא אמר את זה

10. DRORIKO Member

קלינגר היה שחקן גדול, מה שלו שלו. הראיון הזה היה להוציא את החוצה את כל הזעם שלו על האוהדים. הוא רק בן אדם בסופו של דבר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו צריכים להשאר בחיים עד שנעוף מאירופה. הפער מהמקום הראשון רק שתי נקודות. מה שכן, בלי צל של ספק ששתי האדומות מתל אביב והכרמל יכולות לקחת מאתנו שש נקודות. הצמרת מאד צפופה ואין כרגע שום קבוצה מעל לשאר.

לגבי הקישור שלנו. טוב לראות שאבו פאני חזר. עלי מוחמד היה טוב, אבל תראה נגד מי הוא שיחק. אם כולם יהיו בריאים יהיה לבכר בעיה. עלי מוחמד, אבו פאני, ג'אבר, לביא, ואפילו חברנו משכבר הימים, רודריגז. כל עוד יש פציעות למאמן יש עבודה קלה...

האסיסט של אלימלך היה מצוין, בטח בשביל שחקן ישראלי. אני לא רואה את רז מאיר נותן כזה כדור. השאלה היא מה יקרה עם סטריין ועד כמה אלימלך יכול באמת להתחיל לאיים על שני המגינים האחרים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה פשוט פותחת תמיד בלחץ. בגלל זה גם יש אצלה יותר פציעות שריר מאחרות כי היא אשכרה רצה ולוחצת ועוד משחקת גם באירופה בניגוד לרוני לוי שפשוט משחק נמוך ורק במסגרת אחת.
    הבעיה שחיפה עדין קבוצה ישראלית ואחרי הדקות הטובות של הלחץ מגיעה ירידה כי אין לה כושר למשחק שלם של לחץ וביחד עם סוג של נינוחות כי היא כבר מובילה היא סופגת.
    כמה שבועות אחרי אירופה היא תוכל ללחוץ יותר זמן ותגמור משחקים מוקדם ואז זה יגמר בדו ספרתי קל לבכר.

13. oranfu Member

לא תהיה לבכר שום בעיה אם כולם בריאים, תעיף את רודריגז ושחק עם השחקנים הטובים (חוץ מזה שלא נראה שכולם יהיו כשירים בו זמנית, בטח לא לאורך זמן).

סטריין לא רלוונטי, ייחתך בינואר.
    לא קובע כלום לגבי אלימלך, אני לא מכיר אותו. אם הוא יודע לעשות עבודה יפה בתור מגן זה יהיה נחמד.

14. Raulito Madridista

אני אוהד הפועל תל אביב ואין לי בעיה שניר קלינגר הוא המאמן שלי. לא מיצינו את הדיבורים האלה עד כמה הוא בכיין וכן הלאה אחרי גמר הגביע? אפשר לחשוב שהוא הבכיין הרגיל. אין דבר נייג'ל, הקבוצה פח שלי התבטלה נגד מכבי תל אביב על אף החולשה שלה, ואתם התבטלתם מולנו.

בחזרה לכדורגל: הגעתי למגרש שעתיים לפני, היה ממש כיף בחוץ, וגם בדקה השלישית או מה שזה לא היה כשאושר דוידה הבקיע. השאר היה פחות טוב. קלינגר שרוצה לנצח אותם יותר מכל אחד אחר - הפתיע את מכבי עם ההימור על דוידה בשפיץ, הוא עשה יפה את האלכסון, זה לא סוד שהוא מהיר וההגנה שלהם מלאה בצבים - אבל זהו, לא הופענו. האדום מרתיח כי היו כמה הרחקות גרועות שלו עוד קודם לכן והוא לא למד את הלקח אבל אין מה לבוא בטענות כי לא שיחקנו כדורגל, יש להיות נחותים או לפחד (לא שהיה ממה), ויש די כבר - חאלאס. שטקוס גורם להתקפי לב בכל כדור גובה אבל לקח היום כמה שערים בטוחים ואלילת המזל הייתה איתו, אפשר לחיות עם התיקו הזה גם אם שבע השנים הרעות נמשכות. את הגביע שהגיע לנו ב-2020/21 גם ניצחון היום לא היה מתקן.
    אני חושב שהחילוף של יואב תומר היה קטסטרופה - הוא לא פיזי כמו אזולאי, לא מהיר, לא חכם. היה צריך להעביר את אליאס אולי לקישור (המצטיין שלי - בראבו ילד, נתן הצגה בעמדה בה הוא לא רגיל לשחק), לפני האדום - וככה להפתיע שוב את מכבי. גם את ורד היה צריך להוציא מוקדם.

15. DRORIKO Member

רואה את התקציר ומתחיל לתהות עד כמה ההגנה של נבחרת ליטא מחורבנת שעם שוער אלוהי כמו שטקוס הם עדיין מקבלים רביעיה כל משחק.