מחזור תשיעי בפרמיירשיפ :: צ'לסי דורסת גם את בולטון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏14/10/05.

1. Sir Alex Las' Killa

Rudess, אני מצדיע לך על היכולת להפשיט את: ''השיטה לנצח את צ'לסי''.

הקבוצה האחרונה שיחקה עם מגנים תוקפים מול צ'לסי היתה ברצלונה. התוצאה: רבע שעה-3:0.

אין שיטה לשחקן מול צ'לסי, אין, דבר כזה לא קיים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/05
  2. nhomn Member

אחד מ-3 הטובים בעולם, מה הבעיה שלך נגד ספרדים?

3. city Member

אוי נו באמת...

ליברפול לא הצליחה לסגור את צ'לסי למשך 90 דקות רק לפני שבועיים ?
    פשוט צריך לתת משחק ללא טעויות ולנסות לגנוב גול. בולטון הצליחו היום להחזיק מחצית שלמה ואם אלרדייס היה שם לב לשינוי שמוריניו עשה והיה נערך בהתאם אולי הם היו מחזיקים גם את השניה.
    לנצח את צ'לסי זה קשה מאוד, אבל לא בלתי אפשרי.

4. Hammers Fan Member

לא רוצה להכנס לוויכוחים ושטויות, אבל אני מבטיח כאן ועכשיו- צ'לסי מאפטון פארק לא תחזור עם 3 נקודות.

לא בגלל שיש לנו איזשהם כלים שאין לקבוצות אחרות, אלא בגלל שהחיבור בין חוסר המוטיבציה שתהיה למוריניו כלפי עולה חדשה (ע"ע וויגאן) והראש ההתקפי שיש לווסט האם יהווה תקדים העונה. בולטון, ווסט ברום ואפילו ליברפול שיחקו על נקודה וחטפו בראש, אנחנו לא נשב עם 10 שחקנים ברחבה ונשחק על כדורים ארוכים.

בשלב מסויים מאזן ה100% הזה יעלה לראש של צ'לסי והנחישות תהפוך ליהירות, אז דווקא הקבוצות הקטנות יעקצו.

זכרו את ההודעה הזו טוב טוב, ואם לא אני אדאג להזכיר לכם ב2 בינואר 2006...

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמרו על בניון.

6. Sir Alex Las' Killa

ליברפול קיבלה כמה ימים לאחר-מכן, 4 חתיכות באנפילד.

בולטון זכתה בלוטו. להחזיק מחצית שלמה ביתרון בסטמפורד ברידג'{בעזרת השופט או מה שזה לא יהיה} מול צ'לסי, זה דבר דבר דמיוני.

אני לא יודע מה איתכם, אבל אם העונה הזאת תימשך כך, בסיומה פיפ''א מחוקקת חוקים חדשים-מותר להבריז ממשחק מול צ'לסי !
    אני לא חושב שאפילו האוהד הכי אופטימי של ווסטאהם{מקווה שזה לא אתה}יטען לדבר שכזה. צ'לסי תרסק את הפטישים בלי שום רגש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה קצת פזיז... נכון שצ'לסי נראית בלתי ניתנת לעצירה, אבל דברים קרו בכדורגל. בוא נראה אם ארסנל ובעיקר יונייטד מצליחות לעמוד על הרגליים, ואז נדבר.

8. תונל Member

איך היו רובן ורייט-פיליפס וכמה זמן הם שיחקו?
    וכמה זמן בערך פרגוסון נתן לרוסי?
    תודה.

9. daniel_haifa Member

רייט פיליפס היה ענק.
    רובן לא שיחק.
    ובקשר לוויכוח אם צ'לסי תנצח את ווסטהאם, אני לא יודע.
    עכשיו הם קבוצה מושלמת, קשה מאוד למצוא פגמים בצ'לסי, אבל כמו שערן אמר קבוצה כזו התקפית כמו ווסטהאם תילחם על כל כדור, ותתקוף עם כל מה שיש לה.
    יהיה מפגש מעניין.

10. תונל Member

חשבתי ששניהם היו אמורים לפתוח, למה רובן לא שיחק? יש מצב להרכב וחילופים שהיו אתמול (או לאתר שאפשר לראות בו)? תודה.

ונניח שווסטהאם יבקיעו אפילו 2, כל עוד זה לא קורה בדקה ה-90 למה שצ'לסי לא תחזיר ב-3?

11. daniel_haifa Member

אם ככה אז אפשר להגיד את זה על כל קבוצה קיימת.
    תראה, בסופו של דבר, השאלה תהיה איך הקבוצות יגיעיו לקראת המפגש הזה, ומי תוכן נפשית טוב יותר.
    לצ'לסי יש עצבים מפלדה, אבל גם טעויות קורות בצ'לסי, אפילו אם מעטות.
    ווסטהאם אמנם לא מהמתגוננות המהוללות, אבל יש לה שוער כמו קארול, שעשה עבודה נהדרת עד עכשיו, גאבידון ופרדיננד המצויינים, קונצ'סקי הנהדר, וגם רפקה אם הוא לא נופל על משחק גרוע.

בהרכב של צ'לסי היו:צ'ך, גאלאס, טרי, קראבליו, דל הורנו, מקאללה, אסיין, לאמפרד, שון רייט-פיליפס, ג'ו קול, דרוגבה.
    חילופים:גודינסון במקום דל הורנו, פריירה במקום ג'ו קול, וקרלטון קול במקום רייט-פיליפס.

12. KirkH Member

קודם כל, ביטחון זה דבר חשוב, אם לקבוצה שלך יהיה שמץ מהביטחון שאתה מפגין כאן - הם כבר יהיו במצב טוב.

לגבי המשחק עצמו, זה קצת מגוחך להתחיל לדבר עליו כבר מעכשיו, צ'לסי בינואר לא תהיה דומה לצ'לסי של היום. צריך לזכור שיש למוריניו על הראש את אליפות אפריקה מה שיגביל את הרוטציה וגם ידרוש שילוב מחדש של שחקנים במערך (הנסיך האיסלנדי, ברונו, אולי גלן ג'ונסון)

יש עוד חודשיים עד למפגש באפטון פארק ועד אז אף אחד כבר לא יזכור את הפתיחה הזו.
    בשורה התחתונה מטרת הבליץ' הזה היא אחת - לנשל את הספרס העלובים מספרי ההיסטוריה. אנשי השיפודייה מחזיקים עוד משנות השישים במספר הניצחונות הגדול ביותר ברצף בפתיחת עונה, עוד שלושה ניצחונות ואפשר לסמן עוד וי על הלוח, ואז אולי גם להפסיד איזה משחק...

בקשר ליהירות שאמורה לעלות לשחקני צ'לסי לראש בעיקבות הניצחונות - נראה לי שקצת עברנו את השלב הזה. לא מדובר כאן על וויגאן שמנצחת בלי הפסקה למרות שהייתה המועמדת המועדפת על המהמרים לירידה. צ'לסי קבוצה מנצחת (מאוד) זו השנה השלישית, כבר הובלנו את הליגה בהפרשים גדולים יותר, השתן יכול לחכות לצ'מפיונס ליג כדי לעלות למעלה...

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שלושה מחזורים אתם באולד טראפורד, מה שרק מחזק את התחושה של -

יאללה יונייטד! :aaa021:

14. barakrom Member

הערב בחמש אחנו משדרים מנ.סיטי-ווסטהאם

15. KirkH Member

אני בטוח שתשברו שיאי רייטינג.

אין איזה משחק מהליגה האיסלמית שאתם יכולים לשדר במקום?