קירק אתה חוצפן.מילוני צופים בארץ רוצים לראות את הילד מדימונה מלמד את הבריטים כדורגל ומורה לשחקנים למסור.
סבבה, שישדרו. את התולעת הזו כבר בלענו. טענות לגבי שיבוץ זה או אחר של משחקים, כמה שהן לגיטימיות - הן עדיין קטנוניות כי אף פעם לא ממש שאלו אותנו איזה משחק אנחנו מעדיפים. כל עוד משדרים משחק מהפרמיירליג, אפילו אם זה רק בגלל שאיזה שחקן מהריזרבס של הקבוצה שיחק בליגת העל, אני מוכן לשבת בשקט. אבל לשדר משחק מהליגה הישראלית בערוץ הליגה האנגלית בזמן שיש משחק אחר בפרמיירליג?!? זה הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי. אם שרלטון הצליחו לאבד אותי כלקוח כנראה שהם באמת באמת מיוחדים.
חג שמח סטיוארט פירס , 4 קשרים היום 3 התקפים ריינה , איירלנד ומוסמפה ואחד אחורי ברטון שהיה יותר התקפי ויעיל מכולם (מספר אחד במגרש ) וכמובן 2 חלוצים , האמת לא כוחות היום רק החמצות מסמרות מנעו תוצאת קריקט משהו כמו 13 -2 , ווסטהאם היתה שותפה למשחק יפה והתקפי , אבל זה לא מספיק , הם היו נחמדים מידי היום ובאמת שכל תוצאה פחות מ4 שערי הפרש לנו לא משקף .
כל הכבוד לסיטי, ששיחקו משחק פנטסטי התקפית. אנדי קול ודריוס ואסל נראים מצויין בחוד, בניגוד להרווד ושרינגהאם, שהיו פאטתים היום. יופי של שיתוף פעולה בגול הראשון, שהיה אחד היפים שראיתי לאחרונה. ווסט האם נראים כמו הצל של מה שהיו במשחקים נגד וילה, בלאקבורן, פולהאם וארסנל. מישהו חייב לשלם את המחיר וזה ככל הנראה יהיה שרינגהאם. זאמורה חייב להתחיל לקבל צ'אנסים בהרכב הראשון. גם כשהפסדנו לבולטון עשינו את זה בכבוד לאחר שהגענו להרבה הזדמנויות, היום הייתה תצוגה זוועתית.
כל פעם שאני רואה את רפקה אני מובך מחדש... אין לכם איזה אופסנאי להעלות במקומו ? השדר היה בשוק ממנו שבדקה אחת הוא הצליח למסור 5 כדורים פשוטים ליריב... חתיכת אפס.
שחקן מהסגל הרזרבי? אני מקווה שאתה לא מתכוון לבניון, אחד מהשחקנים הטובים של הפטישים. גול גדול של קול,תודה.
למטה תלחץ על FREE - ואז יהיה לך זמן המתנה, תחכה את הזמן הנדרש(אם אני לא טועה כ30 שניות בערך) ותלחץ על שם הקובץ.
איך אוהדי סיטי שרו לאנדי קול, ואיך עוד שחקן אהוב של יונייטד הופך לכחול ופוער את פיותיהם של אוהדי השדים האדומים. יא אללה, אולי סיטי יחתימו את קנטונה? סטרטפורד לא יישן בלילות!
אז שיחזור לחור שלו דימונה וילמד אותם שם ולא בליגה שלנו שכל שחקן שם כמעת יכול ללמד אותו אפילו רובי סבג'... שחוץ משבירות רגליים אין לו כלום
בקשר לסבג' כן, בקשר לשאר לא.. למה אני לא מיתכוון ליסבול ביגלל החרא הזה שידרו לי כל שבוע את ווסטהם על חשבון של משחקים אחרים והבני זונות האלה צ'רלטון עוד דוחפים את הליגה הפלשתינאית הזאת!! אין להם ביכלל בושה אני מזמין מחזור של ליגה אנגלית כדאי ליראות כדור אנגלי ולא ערבי.. אז ברק רום תעלה לאנשים מעליך שישרפו להם ביחד אם הליגה הפלשתינאית הזאת ככה במילים האלה פשוט בושה אין להם שום בושה!