מחזור 10 בליגת העל: 1-3 למכבי חיפה על בית"ר; נס-ציונה הדהימה את ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Jakur, ‏9/11/19.

?

איך יסתיים המשחק מחר?

הסקר סגור ‏10/11/19.
  1. ניצחון למכבי חיפה

30.0%
  2. תיקו

20.0%
  3. ניצחון לבית"ר ירושלים

50.0%
  1. oranfu Member

אולי הוא שמע משהו, אולי הוא חשב שהוא שמע.

אבל עושה רושם שהוא היחיד, והיו שם עוד שחקנים בסביבה שלו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. Telkiyski Member

זה אני יודע, אבל אם אני צריך לנחש אז אני מנחש שאכן היו כמה טמבלים שנהמו לו, אחרת הוא לא סתם היה ממציא.

יכול להיות גם ששרקו לו בוז או משהו ולא בקטע גזעני והוא פירש את זה כגזענות.

3. alexshw Member

אין מצב שברעש הזה הוא יכול לשמוע טמבל ביציע. שוב לא מאמין שזו כמות רצינית וכאמור רק הוא "שמע".
    אגב ההתעסקות הזו בדיוק מה שהוציא אותו מהריכוז והוא נעלם.

4. JR-Riquelme Member

.
    לא. נראה לי שזה היה קורבן אחד. דוד מלך ישראל. ואני מתענג על זה שצדקתי לאורך כל הדרך.

אתה חושב שגרצ׳קין מגן טוב?

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דוד מלך ישראל שחקן סגל לגיטימי בקבוצת צמרת, אדון גאון. אדבר אבל עם ברק בכר לגבי כמה שיעורים אצלך, כנראה שהוא לא מבין מספיק.

והיו עוד חוץ מקלטינס. השאלה מתי תבוא אחריי ניצחונות (מה שלא יקרה) ותיתן מילה טובה (מה שלא יקרה 2).

6. JR-Riquelme Member

תשאל את אוהדי באר שבע פה בפורום על קלטינס. בלי לדעת אני יודע כבר מה הדעה לגבי הבלוף הזה. שזיהיתי מהמשחק השני בערך.

אתה חושב שגרצ׳קין מגן טוב?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  7. JR-Riquelme Member

אני עצבני אחרי הפסדים ובא לי להוציא את זה, לא מרגיש צורך אחרי נצחונות. אז כנראה שבאמת לא יקרה.
    אבל אם אתה כל כך רוצה מילה טובה ממני לא חסר. מוחמד קונטה ניצן קינדה. כל אחד מהם בין הטובים בארץ בעמדתו.
    חוץ מקלטינס? תזכיר לי, כי אני בטוח שכמעט כל שם אחר כבר לא בבית״ר היום ומשחק בתחתית או בליגה לאומית. ואני לא משתחצן, זה באמת לא קשה לטעות שמדובר בשחקנים כל כך גרועים.

עמדתך לגבי גרצ׳קין בזמנך הפנוי. באמת מסקרן אותי.

8. alexshw Member

מכבי חיפה במחצית ראשונה - הפרש שערים 5:4 לחובתה
    מכבי חיפה במחצית שנייה - הפרש שערים 17:2 לזכותה

de Middenweg ו-McLovin אוהבים את זה.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@JR-Riquelme

עמדתי על גרצ׳קין:

למעשה יצא לי לראות אותו לא מעט. ברמהש מול חדרה בלאומית, עונה שעברה אצלנו וכאמור מעט גם העונה.

אתחיל עם היתרונות;
    בעל משמעת טקטית, מרבה לעלות קדימה, לא מפחד לאיים על השער, כשחדרה הייתה תחת לחץ מסיבי הוא ידע להתגונן טוב מאוד והסתדר עם קו הגנה שכל אחד מארבעת חבריו לא שיחק האחד עם השני לפני. במשחק המתפרצות שאפיין אותנו לא מעט הוא ידע לקבל החלטות נכונות בפס לשחרור התקפה ובמסירה הנכונה בחלק ההתקפי.
    לא יומרני, יחפש את הדאבל, הרוחב או הבעיטה כשצריך. וזו מחלה די גדולה אצל הכדורגן הישראלי שמוסר כשצריך לבעוט ולרוב בועט כשצריך למסור.
    בנוסף בחצי השני גילינו את הורסטיליות שלו כשתופקד כשחקן התקפה אחרי כל האבידות בינואר.

השלילי - אומנם הוא בעל כושר טוב אבל בכל שאר הפרמטרים הפיזים הוא לוקה בחסר. קשה לו עם כדורי הגובה וקשה לו לשמור "עם הגב".
    יחסית למגן יש לו טכניקת בעיטה טובה אבל הוא בהחלט צריך לשפר את טכניקת ההגבהות וכדורי העומק שהם בכלל כמעט ולא קיימים אצלו.

בשורה התחתונה אני מסכים שהוא לא מושלם ויש לו עוד הרבה לאן להתקדם, אבל אני חושב שצריך להסתכל על דברים בפרספקטיבה הנכונה, ולליגת העל יש לו פוטנציאל להיות מגן טוב מאוד.

סיונרה ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון שכולו תחת.
    האמת היינו צרכים לחטוף לפחות 3,אם לא הצלה אדירה מהקו של ארד,וההחמצות של אזולאי (גו'ש כהן חתיכת שוער!). אבל השנה אנחנו יודעים לנצח גם משחקים כאלה,שאפו ענק לכולם !
    לזכותו של בלבלול בנה קבוצה עם אופי שלא נשבר,היה יום חלש מאוד של שרי ורוקאביצה,ווליסחוט שחקן לא לרמה,וגם אשכנזי בירדה גדולה (הגיע הזמן לתת לפוקס דקות יותר משמעותיות). ובכול זאת איכשהו כולם סיימו עם שער או בישול.
    גם אני במהלך המשחק לא הבנתי את החילופים, החילוף של מקסים+הגול שבא מיד אחרי=חתיכת הזייה.

מרקו עושה יופי של עבודה,גם בשבוע שעבר אמרתי שלא מעריכים אותו מספיק. למרות הניצחון,אני ח שב שהוא חייב להשתפר עם החילופים,אתמול זה עבד,לא בטוח שבעתיד גם.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

מעריכים אותו בהתאם למה שהוא, מאמן טוב, איש מקצוע, אבל לא אחד שמביא בשורה. את המשחק אתמול במקרה לא ראיתי, אבל מהמשחקים שראיתי עולה אותה תמונה שעולה אחרי אתמול. חיפה משחק כדורגל בינוני ומשעמם, אבל בכמה דקות של כדורגל איכותי היא מנצחת משחקים. אפשר להפיל את זה על חולשת הליגה, אבל עד שחיפה עושה עונה נורמלית ניקח ממנה את זה?

12. hai60 Member

שחקן עוצר משחק ורוצה לרדת מהמגרש כי שמע נהמות כלפיו וזה לא מצוין בדוח השיפוט, פשוט לא ייאומן

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך הוכחות שנהמו? בינינו, אני חושב שמספר צופים אכן עשה מעשה מכוער, אבל אני רוצה שיבדקו אצל שחקנים אחרים מה קרה. בבית"ר יוצאים עכשיו למתקפה כי הם ילדותיים, אבל אני רוצה כאוהד מכבי חיפה בדיקה יסודית. לא מטאטא שום דבר מתחת לשטיח, יותר מזה מבחינתי יתנו לקבוצה שלי משחקים ללא קהל אם כמויות נכבדות של אנשים נהמו, אבל כרגע לחלוטין לא ברור מה קרה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך משחקים ללא קהל. כשהתופעה רחבה אפשר לקחת דוגמא מהתאחדות הטורקית שהמירה את הרדיוס בכניסה חינם לנשים וילדים עד גיל 12. אם התופעה היא אינדיוודואלית כמו אתמול צריך ללמוד מהאנגלים שמשעים אישית לתקופות ארוכות מאוד. אני בשידור מהטלוויזיה ראיתי ילד מטומטם וטיפש שעשה תנועות של קוף לעברו.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצאנו כבר נוהם אחד.
    אפשר לציין גם את השלט על מוחמד והמדבקות עם הסמל של בית"ר בסגנון איסלמי.

אני מבין שהקהל של מכבי חיפה בשנים האחרונות מנסה בכוח שיהיה לו ייחוד כלשהו אז הם הולכים בכיוון רדיקלי בכל מיני מישורים. אם זה עושה להם טוב סבבה, אבל שלא יזיינו את השכל על איזה מועדון פתוח וסמל לדו-קיום הם.

Maccabi Diamond אוהב/ת את זה.