הרחקות הן חלק מהמשחק ב10 שחקנים ליברפול יכלה לגמור את זה בקלות אם וורו לא היה מחליט שהוא השחקן היחיד על המגרש, סיסוקו היה טיפה יותר כשרוני בהתקפה...
אין ספק שלשופט היתה היום תרומה גדולה בניצחון של ליברפול, שלדעתי היתה טובה יותר אבל הפנדל הראשון שלה היה צריך להיות בעיטה חופשית מחוץ לרחבה, ולאברטון הגיעו שניים משלה. מה שכן, באברטון יסתכלו אחורה ויביטו על מה שקרה כמה דקות בתוך תוספת הזמן. השחקנים שלה כל כך התלהבו לעלות לקרן או כדור חופשי ששכחו שיש קבוצה יריבה על המגרש שיכולה לתקוף. בכמה שניות של שכרון חושים הם הפקירו את ההגנה ומזה קיבלו פנדל ואדום. הכל התחיל ממשהו שהם עשו בעצמם.
מה תגידו על בלקבורן? 30 דקות וזה 0-3 על רדינג(מה קרה להגנה החזקה מאשתקד?), מקארתי, סנטה קרוז וטוגאי חוגגים, פדרסן רק על הספסל.
רגע, סנטה קרוז לא נפצע השבוע או שאני סתם מדמיין? אדון ג'רארד, הרחקות אין חלק מהמשחק, וודאי, אבל ליברפול לא הייתה עדיפה על אברטון, אם לא האדום הכל היה נראה אחרת. ימח שמו של היברט, כבר היה עדיף שלסקוט היה משחק מגן ימני (בקצב הזה הוא כבר יחליף את ג'ונסון). ומה תאמרו על אלאנו שכובש לזכות השיטי נגד ברמינגהאם, וכל זה בתור הקפטן שלי בפנטזי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני התייחסתי רק ל"אפס",אני גם לא הכי מסכים עם החילוף למרות שג'רארד היה על הפנים,לייבה הוא אחלה שחקן,ובסופו של דבר הוא הביא לאיזשהו שינוי וגם בעצם גרם בצורה ישירה לפנדל השני של ליברפול. בושה לאינטלגנציה..?בוא נהיה קצת יותר דרמטיים,טוב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
"לא הייתה עדיפה אם " ואני אומר לך שאם לא היה שם אדום, וג'אררד היה מבקיע שער שדה אזי ליברפול הייתה מתפרעת על אברטון עם עוד שביעייה בסדר? אני לא יונה ואתה לא אלישע, ולכן גם שנינו לא נתעסק עכשיו בניבוי, ליברפול בסופו של דבר הייתה שווה ניצחון יותר מאברטון, מול 10 שחקנים ואפילו מול 9, מה לעשות שהחלטות גרועות ואינסטינקטים של השחקנים הם חלק מהמשחק?
מאז השער (שהוא שער מצויין עם שיתוף פעולה מצויין של דרוגבה ולאמפרד. מצדי שדרוגבה יהיה לא מרוצה כול השנה וימשיך עם היכולת שלו) כמעט ואין פעולות התקפיות בצ'לסי. בכללי משחק מאוד משעממם. קארבליו ואלכס,חוץ מטעות אחת, משחקים טוב מאוד, וצריך לזכור שזה שיתוף הפעולה הראשון בינהם ואני מניח שהוא ישתפר עם הזמן. אלכס הראה יכולות של בלם ענק. בלטי הראה שחוץ מהצד ההתקפי יש לו הגנתי עם משחק הגנתי מעולה. פריירה לא טוב בעמדת המגן השמאלית, אבל צריך להתחשב בו שהוא לא מגן שמאלי. אני מקווה שהוא ישרוד את המחצית ואת המשחק בשבוע הבא מול הסיטי ואז ברידג' חוזר! הייתי רוצה לראות את SWP נכנס ומכניס מהירות להתקפה. אולי במקום ג'ו קול שממש לא במשחק.
toon-UPON-tyne כל השוואה שלך בין היד המכוונת של מסי לכיבוש שער לבין היד היום של נוויל היא בגדר בדיחה. נוויל ידע בוודאות מה העונש,הוא לא ניסה להסתיר או להתווכח,זו פעולה שכל אחד היה עושה בנסיון להציל את השער ואף אחד לא היה יכול להגיע לכדור הזה אלא רק עם היד. לפני כמה שנים סולשיאר רדף אחרי שחקן של ניוקאסל באולד טראפורד(שירר אני חושב)שהיה בדרך לבד מול השוער,שנייה לפני שהוא נכנס לרחבה סולשיאר הכשיל אותו מאחור,הוא ידע שזה אדום ישיר,הוא לא התווכח,לא ניסה להסתיר זאת,הוא ידע שזה מנע פנדל,כמו שנוויל ידע היום שהוא מנע שער ואולי האוורד יוכל להציל את הפנד,עדיף סיכוי קלוש על שום סיכוי,לא הכי נקי אבל כשר, מה שמסי עשה זה מלוכלך ותועבה!
אחרי הגול צ'לסי לא באמת מנסה, זאת השיטה של גרנט, לתת גול ולהרגע במחצית השנייה אני חושב נראה עוד גול של צ'לסי כי עדין היא שולטת והיא מכתיבה את צורת המשחק, משחק משעמם. אני רואה את המשחק בפוקס סוקר, איכות לא משהו והפרשן שלהם הוא כמו זלצר אצלנו, מזל שרק לפני המשחק ובמחצית הוא מדבר.
צודק שיש הבדל גדול מאד אבל גם לעצור כדור שנכנס לשער עם היד זה מלוכלך, כשר אבל מלוכלך ומה עם שחקן עוצר כדור עם היד על קו השער בכוונה ומתחמק מזה? במקרה כזה ההשוואה למסי מושלמת. תוצאה זהה - גניבה של שער. ויש הבדל בין הכשלה כשחקן אחרון בדרך לשער לעצירה עם היד כשהכדור ב100 אחוז עומד להכנס.
הבעיה שלך היא אחת: שלטענות המגוכחות שלך אין כיסוי ולי יש. אברטון היתה טובה יותר מליברפול עד הדקה ה-60 בערך, ועל זה בכלל אין ספק, והיברט שינה את המשחק עם טעות טיפשית. ברור שהאינטנקטים של שחקנים וטעויות שלהם הן חלק מהמשחק, אבל שורה תחתונה, ליברפול התחילה לשחק כשאברטון היתה ב-10 שחקנים, משמע - ליברפול היתה שווה נצחון מול 10 שחקנים של אברטון. תראה מה זה, המשחק של צ'לסי כל-כך משעמם, שאני מתווכח איתך על שטות.
כמה תסכול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ארסנל לא מצליחה לפרוץ את הבונקר של בולטון פברגאס, אדוארדו ואבואה לא מצליחים לעשות שום פעולה. אני מקווה לאיזה נס בדמותו של קולו טורה ופצצה מ30 מטר.
toon-UPON-tyne נוויל לא ניסה להסתיר את העובדה שהוא עצר עם היד, הוא לא הלך לשופט והתלונן או ניסה להטעות אותו שזה היה עם החזה או משהו כזה, מסי הסתיר והמשיך לחגוג כמו גנב שלא תפסו אותו, הבדל עצום.