ד"א, זלצר כזה מטומטם, כששרקו לפנדל שלנו בדקה ה-90 הוא אמר "פנדל וכדור אדום". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
אי אפשר לעשות כזה דבר שופטים לא ישחקו נביאים ויחליטו אם הכדור היה נכנס או לא זה תמיד יהיה חלק מהמשחק אבל זה לא fairplay
איכס, גועל נפש, ליברפול. היברט פשוט גמר את המשחק לאברטון עם העבירה הטיפשית שלו על ג'רארד. השופט צדק ב-100%, היה פנדל, היה אדום, אותו דבר לגבי פיל נוויל כמובן. אבל איך הגזמתם, כל אחד היה עושה את מה שנוויל עשה, באותם רגעים לא מעניין אותך אם זה מכוער או לא. נוויל כמעט הציל גול, אבל הווארד היה רק קרוב. לא יאמן מה עושה הרחקה אחת לקבוצה שלמה. מאז האדום של היברט, ליברפול השתלטה על המשחק. אני לא הבנתי את מויס שלא עשה חילוף אחרי האדום, בכל זאת הוא הפקיר את הקבוצה שלו. היה מקום להכניס את פינאר ולהעביר את נוויל ימינה, או את ביינס ולנסות את לסקוט כמגן ימני. אריאל, איזו הגזמה. מארק קלאטנברג עשה טעויות, אבל אלה היו טעויות קטנות. הגיע אדום לקויט, אבל זה היה לקראת סוף המשחק, זה היה משנה משהו? הגיע אדום להיברט, הוא היה האחרון וזה אדום, האמא של האדומים. אני לא ראיתי את ג'רארד לוחש red לקלאטנברג, אם כן, זה מלוכלך, אבל אם קלאנטברג לא היה שולף אדום להיברט זאת היתה טעות. בכל מקרה, היום ראינו מי הקבוצה הטובה בליברפול. פאק, דרוגבה כובש.
אפס - כי הוא לא עשה שום דבר עדיין בכדורגל ובמצב שבו הוא נכנס למשחק כילד קטן במקום הקפטן המהולל זה מה שהוא בדיוק היה. מ20 דקות האלה שראיתי אותו יש לו כישרון מסויים והוא היה די דומיננטי אבל אני לא חושב שיש לו מקום בהרכב וגם לא בסגל הענקי של ליברפול. ואם בניטז חושב להתחיל להכניס אותו במקום ג'רארד כל משחק כדי לתת לו כמה דקות ל"השתפשף" ולהשתפר- הוא 1 - דביל, 2- לא חושב שלוקאס שווה את ההשקעה הזאת.
בבקשה. וברצינות, השידור נתקע לי וראיתי את העבירה רק בתקציר ולא שמתי לב לדקה. כן, זאת היתה עבירת בושידו, אבל היא לא הייתה משנה את התוצאה. אברטון לא היתה על המגרש, מהאדום של היברט. היא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה, כי הגיע לה לנצח. כמעט שכחתי, ארטטה=מדהים. השחקן שהכי הייתי רוצה לראות ביונייטד. הרמות כמו סרגל, טכניקה, חחכמת משחק, amazing!
אל תיקח את זה ללב,אתה יודע שאם לייבה היה בארסנל אז הוא היה קורא לו "אחד הכשרונות העולים בכדורגל העולמי,ואחד מ5 הקשרים המרכזיים הטובים בעולם בכושרו הנוכחי"
לוקאס אחד השחקנים הצעירים המבטיחים בעולם, אני לא מבין על סמך מה אתה קורא לו "אפס ברזילאי". מן הסתם הוא לא יראה העונה יותר מדי דקות, אבל עם הזמן הוא יתפוס מקום של קבע בהרכב (בעוד עונה או שתיים).
כל שחקן שאין לו נסיון הוא אפס ? נו באמת . ללוקאס יש מקום ברוטציה של בניטז , בטח ובטח שאלונסו פצוע , ובטח שסיסוקו נראה כמו שהוא נראה מתחילת העונה .
Gooner, בחור נחמד, על סמך מה בדיוק הייתי אומר את זה ? סקאוזר טומי- למה אתה לא יכול להבין מה שהסברתי ? כשהוא נכנס במקום ג'רארד הוא לא בדיוק היה על התקן "השחקן שיציל את המשחק", או שהוא כבר הספיק להדביק לעצמו שם כזה בשתי הופעות שלו עד עכשיו באנגליה ? אז אוקיי, לא אפס במובן המילולי של המילה- אפילו הודיתי שהמשחק שלו לא נראה רע. הנקודה היא שהחילוף היה בושה לאינטלגנציה.
אתה לא ראית את המשחק, ואתה בא להגיד לי מה היה? 20 דקות אחרי ההרחקה של היברט(אני זוכר שקראתי לו פעם פיטר רמאג' משופר וגיא ועוד מישהו אמרו לי שהוא שחקן טוב..איזה עגלון) אברטון הייתה יותר מסוכנת, ותחשוב שקוייט היה מקבל את האדום המוצדק, דקה 60 - שיוויון בתוצאה ופתאום המומנטום של המארחים, אתה רוצה להגיד לי שזה לא היה משנה את התוצאה?אתה רציני?
האדום הראשון לאברטון לא היה מוצדק?? איפה אתם חיים? זה היה ה-הגדרה לכרטיס אדום, ה א',ב' שמלמדים כל שופט באקדמיה : סיבות להרחקה: -מונע מהיריב הזדמנות בטוחה להבקעת שער, כאשר הוא נע כלפי השער בעבירה אשר עליה מענישים בבעיטה חופשית או בעיטת עונשין. מה הילברט עשה אם לא בדיוק את הנאמר לעיל? אז אומנם היה אמור להישרק פנדל בשניית הסיום, מה לעשות? טעות שיפוט היא חלק מהמשחק, וכמו שהיא לטובתך כך יום אחד היא גם יכולה להיות לרעתך. 2 נקודות נלקחו מאיתנו באנפילד נגד צ'לסי בגלל פנדל שלא היה ולא נברא והנה אנחנו מקבלים אותן חזרה בצד השני של הסטנלי פארק. אני לא מצדיק את השופטים כשהם טועים,אבל גם רואה בניצחון זה נצחון מוצדק לחלוטין, ומי שלא טוב לו שיגיש תלונה למשרדי ההתאחדות בלונדון.
ראיתי את המשחק, הוא נתקע לי פעם ב.. אז פספסתי את העבירה של קויט, עוד משהו? ומאיפה לך שהמומנטום היה עובר לאברטון? מה שאני מנסה להגיד שאתה סתם נטפל לשופט הזה... יש שופטים גרועים ממנו, שעושים טעויות גדולות מאלו, הוא צדק בשריקות לשני הפנדלים, גם באדומים. כל אחד עושה טעויות, תהרוג אותו וזהו... ג'רארד, נצחון מוצדק לליברפול? איפה אתה חי ואיפה היתה הקבוצה של ברוב המחחק עד ההרחקה של היברט? ועכשיו, תן לראות את צ'לסי-בורו בשקט ולהתכוונן לוילה-יונייטד, שיהיה בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מישהו מוכן להסביר לי למה בניטז נותן לסיסוקו להיות בכלל בסגל של ליברפול?!כזה שחקן מגושם ,גמלוני ולא מדוייק לא ראיתי הרבה זמן בשורות ליברפול. הפתרון לדעתי זה לשים את ג'רארד בעמדתו,כדי שסיסוקו האפס הזה לא ישחק+בניטז ירוויח עוד שחקן כנף,כי ג'רארד על הנייר קשר ימני ובמציאות הוא נכנס כמעט תמיד לאמצע.
לא חושב שירדתי עד סוף דעתך , אבל ממה שכן הבנתי : ג'רארד הוא קשר מרכזי בתפקידו המקורי (למרות שאם נהיה מאוד קטנוניים נגיד שעד גיל 19 הוא שיחק חלוץ , מילא ..) ולא קשר ימני . בקשר לסיסוקו , אני חייב להגיד שעד העונה הוא נראה טוב מאוד , חילץ כדורים והיה נכס במרכז השדה , אבל העונה הוא תוקף יותר מדי ואז רואים כמה רעים הפסים שלו והבעיטות שלו . "כזה שחקן מגושם ,גמלוני ולא מדוייק לא ראיתי הרבה זמן בשורות ליברפול." אהמ בולו זנדן אהמ ...