מחזור 11 בליגת העל:מכבי חיפה פותחת פער בפסגה; 0-0 בין בית"ר למכבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏18/12/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jefecito Member

מסכים שהוא גנב דעת, אבל להגיד שבלי סילבס הפועל חיפה לוקחים אליפות לדעתי זה מוגזם.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  2. Butragueño מנהלים

תקפו 5 פעמים בגלל משחק לחץ גבוה של חיפה לכל אורך ה 90 דקות.

itzik.miro ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. עידן444 Member

מה זה למה?
    סיכוי טוב שהוא מנע שער.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עידן444
    ארד לא מנע דבר. במשך כמה דקות בכלל חשבו שהטענה היא לנגיעת יד. הבלם אכן משך קלות בחולצת יריבו, אבל לא מן הנמנע שהתוקף בכלל לא הרגיש את זה. לדעתי רק בהילוך החוזר ראו את הארוע הזה.

בסופו של דבר מי שמנע איבוד שתי נקודות הוא ג'וש כהן.

5. alexshw Member

גם בהמשך הדרך הוא לא יגבש
    https://pbs.twimg.com/media/EpnR0v-XEAECWFE?format=Xxx&name=small

Sturridge, oranfu ו-WellNeverDie אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

אולי שער היתרון המהיר עשה נזק למכבי פתח תקווה, אני מדבר ברצינות. גם ציפיתי ששחקן יותר בכיר יבעט את הפנדל בדקה האחרונה אבל מכבי חיפה ניצחה בצדק ללא ספק. לוזון עם פה גדול ופשוט מאמן שמתאים לקבוצות קטנות ולדעתי יש לא מעט דברים נכונים שאמר אחרי המשחק - ירידה לא קלה לליגה הלאומית, חזרו בסטייל והגיעו לגמר גביע וכן הלאה. אם יביא אותם לפלייאוף עליון זו הצלחה.

הרבה העלו את סילבס על המוקד וכן הלאה, אני לא רוצה לשפוט למשל את העבודה של אטוולד אבל אם מורידים לנתניה את השביעייה על סכנין אז פתאום ההתקפה לא מפלצת. בכל מקרה, אטוולד עשה טעות של חוסר ניסיון לדעתי וממש הפריע לקבוצה שלו לפתח מומנטום. אחרי 2:2 יפה נגד מכבי תל אביב - איזו סיבה יש לו לספסל את כל החלק הקדמי שלו? מילא להשאיר שחקן אחד בחוץ אבל לעלות בהרכב כזה - הייתי אומר שזו פשוט חוסר אחריות. אז'ובל השווה בשער יפה וגם הוא אחרי כדור ארוך של 70 מטר, לאחר מכן נתניה לא הפעילה מספיק לחץ נגד יריבה במשבר. נניח חסרונו של אלמוג כהן לא הורגש, אני רוצה לראות את קניקובסקי לוקח על עצמו יותר ורצוי קרוב יותר לשער. בני יהודה הייתה יריבה בהזמנה אחרי החרפה נגד חדרה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני יהודה אמנם גם הגיעה למצבים, אבל מבאס לא לנצח משחק שהיוזמה בו ברוב הזמן הייתה שייכת לצד אחד.

מזל גדול שאייל סגל חושב תמיד מחוץ לקופסא ולא מתפתה להחתים את הסילבסים למיניהם. אני לא חושב שהייתי מצליח לשרוד את עונת הקורונה אם מכבי נתניה הייתה עוד אחת מהקבוצות שמפחדות מהכדור.

AmitHBS ו-zivmay אוהבים את זה.
  8. עידן444 Member

השחקן לא שם לב זה סבבה.
    בתמונה רואים שהמשיכה הזו מפריעה לו לבעוט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. Telkiyski Member

ארד פעל מתוך אינסטיקט.
    הבעיה היא שיש לו כנראה איסטינקט של כדורגלן לא חכם.
    רגע התפיסה של ארד מסוכן פחות מפנדל לדעתי.

10. Raulito Madridista

הבוקר ב-'ידיעות אחרונות' אורי קופר התייחס לבלבול הגדול במכבי ת"א: "מכת פתיחה", שימו לב:

יחס השערים של מכבי ת"א בחצי השעה הראשונה: פיגור 7:1
    יחס השערים של מכבי ת"א מדקה 31 ועד דקה 60: 6:9 לטובתה
    יחס השערים של מכבי ת"א בחצי השעה האחרונה: 2:9 לטובתה.
    מכבי ת"א ירדה למחצית בפיגור במחצית ממשחקיה.
    רק פעם אחת כבשה מכבי ת"א עד לדקה ה-30 - הכי מעט בליגה חוץ מהפועל ת"א, וגם הוא היה שער עצמי (ותודה להפועל חדרה).
    הטבלה המלאה: 1. מכבי חיפה - תשעה שערים| 2. מכבי נתניה - שישה שערים| 3. מ.ס אשדוד, הפועל באר שבע, בני יהודה - חמישה שערים| 4. מכבי פ"ת - ארבעה שערים| 5. הפועל ק"ש, הפועל חיפה, בני סכנין, הפועל חדרה - 3 שערים| 6. בית"ר ירושלים והפועל כפר סבא - שני שערים| 7. מכבי ת"א - שער אחד| 8. הפועל ת"א - לא כבשה אף שער.

אני החלטתי לבדוק את מכבי חיפה אחרי 11 מחזורים:
    העונה - מאזן 8-1-2, 25 נקודות מתוך 33, יחס שערים 11:23 לטובתה - מוליכת הטבלה.
    אשתקד - מאזן 8-2-1, 26 נקודות מתוך 33, יחס שערים 7:24 לטובתה - מקום שני

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור לשכוח אבל שהמשחק מול מכבי תל אביב הוא על 6 נקודות. כלומר מבחינת מכבי חיפה במאזן שהצגת זה נקודה אחת יותר משנה שעברה כי שנה שעברה הפסידה למכבי תל אביב והשנה עשתה תיקו, אבל בפועל זה שלוש נקודות יותר כי זה נקודה אחת יותר לחיפה אבל גם שתי נקודות פחות למכבי תל אביב.

דר אגב, לא יודע אם מישהו דיבר על זה, אבל חזיזה בכושר מצוין. כובש במשחקים האחרונים, מאוד מעורב, עוזר המון לרואקביצה ושרי שדי לקחו על הגב שלהם את כל המעמסה ההתקפית בקבוצה.

12. Butragueño מנהלים

רוצה להתייחס לחוסר האחידות של השיפוט. מה שאני הולך להגיד כבר לא בא להתלונן על שופט וכו', אלא ממש להצביע על חוסר אחידות.
    בשער הראשון של נאור סבג, אז גם אחרי שאני בעצמי הקפאתי את התמונה (כי בניידת השידור לא טרחו לעשות את זה), אז בריבו בוודאות בנבדל, ולא רק נבדל, אלא גם עומד ונוגע בשוער (לא רק מפריע בזווית הראייה).

הלאה, שרי מעביר כדור רוחב ברחבה, נוגע ביד של בלוריאן, כמובן פנדל - אבל איפה הכרטיס הצהוב שמנע מרוקביצה לקבל את הכדור? שאגב, אותו כרטיס צהוב כן נשלף לעופרי ארד בדקה ה-93 כשגרם לפנדל למכבי פתח-תקווה. למה אני טורח על הכרטיס הצהוב לבלוריאן? כי זה היה צריך להיות כרטיס צהוב שני ואדום.

עכשיו אני לא חושב שיש פה קיפוח נגדנו, ממש לא. אני פשוט לא מבין למה לא אוספים את השופטים בארץ ופשוט מלמדים אותם את החוק, או מנסים להעביר לפחות גרעין של 80% מהתקנון שכל השופטים יפעלו על פיו? למה מאמן צריך להכין את הקבוצה שלו יום לפני משחק גם מבחינת מערך, גם כדי לעמוד מול הקבוצה היריבה וגם כדי לדעת מה האידיאולוגיה המעוותת של השופט כדי לא לחטוף בראש.

itzik.miro, oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  13. zivmay Member

אין אחידות בגלל שהשופטים פחדנים.
    יש כאלה שמפחדים מהלוזונים, יש כאלה שמפחדים מהתקשורת שרובה צהובה, יש כאלה שלא סומכים על החברים שלהם בואר, ויש שופטים בואר שבכלל לא מתריעים ( הרי כל השופטים מדורגים).

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש ליגה ממש מעניינית ובאופן מפתיע, אולי בלי קהל יש קצת פחות לחץ (לא באמת יודע) קבוצות משחקות מאוד אטרקטיבי. אפילו הקבוצות החלשות של הליגה - חדרה, הפועל , בני יהודה מגיעות ומנסות לשחק ולא עכשיו לצופף עם 10 שחקנים מאחורי הכדור. בגלל זה יש משחקים ממש מעניינים. אני לא אגיד "איכותיים" כי זה לא איכות. אבל בני יהודה נגד נתניה וגם אשדוד נגד חדרה ופ"ת נגד חיפה ועוד ועוד ושבועות קודמים זה הפועל חיפה נגד מכבי וכפ"ס וכו' - קבוצות משחקות כדורגל. מנסות לפחות. לא מחנות אוטבוסים שהם באים נגד חיפה או מכבי או סתם קבוצת תחתית מול קבוצת צמרת.

15. Raulito Madridista

מעבר לכך שאין קהל אנחנו גם עדיין סוגרים סיבוב ראשון, הלחץ האמיתי מתחיל עוד מעט ולפעמים גם מספרים מתיישרים. זוכרים שבני יהודה הוליכה את הטבלה ב-2003/04 עם בן לוז וכפיר אודי אבל אז הובסה 3:0 נגד מכבי חיפה ולוז הגאון נפצע? כמובן שאת העונה של קריית שמונה לא צריך להזכיר. לא באמת צפיתי בבני יהודה שבוע אחר שבוע אבל ראיתי ממנה אפס כדורגל אתמול חוץ מהשער והפנדל (ליואיץ' שחקן מתסכל כי המחשבה שלו חכמה והפס מעולה אבל הוא חושב כל כך לאט וכאילו אומר לעצמו שאחרי מסירה טובה אפשר לנוח עשר דקות. לזכותו ייאמר, בנוסף, שהוא לא מקבל מספיק כדורים באיזור מסוכן כי הקבוצה גרועה), גם לא נגד הפועל תל אביב וכמובן הפועל חדרה.
    לקבוצות נוח לבוא כאנדרדוג, לחכות מאחורה ולנצל את האין הגנה של מכבי תל אביב לדוגמא. אז אשדוד הצליחה לחבר עוד ניצחון נגד כפר סבא אבל ציפית ממנה לדוגמא לנצח את הפועל חדרה וזה לא קרה ובחצי עין שראיתי - היא לא הרשימה.

משה, סתם העליתי כאן השוואה שריתקה אותי, ברור שזה משמעותי איפה הקבוצה מדורגת ואת מי מנצחים. אי אפשר להוריד את הכתם של בלבלול עם ה-0 מ-4 נגד מכבי ואפילו בפלייאוף שהיה יכול להיות פרס ניחומים - הוא פספס. חזיזה שווה הרכב, "צעקתי" את זה כבר מההתחלה ועם כל הכבוד לווילדסחוט בינתיים אין צורך להחזירו. אולי במקום רודריגס נגד יריבה קיקיונית ואז שרי יורד אחורה ואבו פאני משתולל פחות מקדימה.
    אוהדי מכבי חיפה אגב, מי הפנדליסט שלכם כרגע? אני זוכר בעונה שעברה את שרי מחמיץ בטדי נגד איתמר ניצן, ניקיטה כבר פעמיים פספס אבל אולי זו לא טרגדיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.