מחזור 11 בליגת העל:מכבי חיפה פותחת פער בפסגה; 0-0 בין בית"ר למכבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏18/12/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממליץ לכולם לשמוע את פרק המגזין "השופט בן זונה?" של "ציון 3" בהגשתם של איציק ואושרי (אוהדי בני יהודה ומכבי חיפה בהתאמה). איציק הוא בן של שופט עבר ואושרי הוא שופט ליגות נמוכות לשעבר.
    בין השורות בפרק מבינים שמלכתחילה לא מצופה מהשופטים לעשות צדק, אלא רק "להעביר" את המשחקים.

זה לא שאין אחידות כמו שאין שאיפה לאחידות. רוצים את הדוגמא הפשוטה ביותר שאפשר לחשוב עליה? מה שהיה מותר כמה שנים קודם לכן בחלק מהמשחקים בין ביתר ירושלים לבני סכנין, לא היה מותר בשאר המשחקים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

לגבי צהוב בפנדל לטובת חיפה, אני לא ממש מתלונן האמת. הוא לא התכוון ולדעתי להרחיק על דבר כזה זה דיי להחמיר. לא הייתי רוצה ששחקן שלי יורחק על כזה דבר (הבעיה היא, כמו שנאמר, שספק אם פעולה כזאת לא מסתיימת בהרחקה במקרים אחרים).

אבל הנבדל בגול שלהם כל כך ברור. הוא פאקינג מונע פיזית מהשוער לזנק, איך אפשר לא לראות את זה?
    ובתקשורת היתה אפס התייחסות לעניין. שחקן שלהם עומד בעמדת נבדל ברורה לחלוטין ומונע פיזית מהשוער לזנק (לא אולי ולא בכאילו אלא מונע פיזית). איך אפשר לראות את זה ולא לפסול על נבדל?

Sturridge אוהב/ת את זה.
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי השופטים, יש לי חבר שגיסו קוון בליגת העל.
    הוא אומר שכולם חמים על שניר לוי שברור שהוא בגלל הבן של קיבל קידום כזה + תג אירופאי, ובנוסף יש קבוצות בין השופטים אין גיבוש ואם אחד יכול להכשיל את השני הוא יעשה זו בשמחה.

4. oranfu Member

לא מפתיע.

מה הזבל שניר לוי שווה ראיתי במשחק של חיפה נגד כפר סבא. ביזיון שיפוטי שזכה לאפס התייחסות בתקשורת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/20
  5. Butragueño מנהלים

פעם ראשונה שאני שומע שהוא קיבל תג אירופאי. הוא לא רק שנתיים בערך שופט בליגת העל?
    ובשנתיים האלה הוא היה איום ונורא. בגלל שיש סביבו את הגנת הפלדה של אבא שלו, הוא מרשה לעצמו הכל. ראיתי אמנם 5-6 משחקים שלו בליגת העל, 2 מהם של חיפה. ב-2 המקרים קראו לו ל-VAR, הציגו טעות ברורה (פנדל שנה שעברה נגד אשדוד במשחק של חיפה, פנדל נגד כפ"ס העונה) והוא החליט ללכת עם ההחלטה שלו (שהיא לא הייתה הנכונה). כלומר, כשנותנים לך גב רציני, למה שתחליט ללכת עם ה-VAR? סתם יוריד לך נקודות דירוג. אתה יכול ללכת עם ההחלטה שלך ויעלימו עין.

עכשיו בלי קשר לזה שאני לא תופס ממנו בכלל בגלל מה שעשה למכבי חיפה, אני לא מבין איך שופט כזה מקבל תג אירופאי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. South Boy Member

אני מקווה שהעיניים שלי יעמדו בשעתיים של אבוקסיס מול קלינגר.
    לא מומלץ לצופה הנייטרלי אם בכלל קיים אחד שפוי כזה שיסכים לצפות במשחק בלי סיבה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלינגר עם ההרכב הכי טוב ומאוזן שהעלה השנה, באסה שאין איזה רז שלמה בהרכב.

8. oranfu Member

גם נגדינו הוא לא שיחק.
    קלינגר הזה מניאק.

9. Raulito Madridista

אני דווקא לא חושב כמוך, ההיעדרות של גוטליב מבאסת מן הסתם ועל כן גם אבו עביד לא משחק בצד ימין אבל מעבר לכך אני מניח שהיה קשר ליכולת של אלטמן אשתקד כאשר סטפן ספירובסקי שיחק לדוגמא. אנחנו עם שלושה קשרים אחוריים כלומר שחקן התקפה אחד פחות נגד יריבה שהיא קבוצה גדולה על הנייר עם שני כוכבים כמו ז'וסואה או אקולטסה אבל סגנון המשחק שלה שונה לחלוטין ודי ברור איזו קבוצה תיגע יותר בכדור. אגב, הפועל ניצחה את באר שבע בכל שלושת משחקי הבית האחרונים, סטטיסטיקה צריכה להישבר. קונה 1:1 :)

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר גוטליב פצוע זה לא כאילו הוא זמין וקלינגר העדיף לא להשתמש בו.

11. yedidel Member

זה למשל צריך להיות צהוב. אם הוא לא מושך את אקולטסה זה 2 על 1

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם גולדברג נתפס בלי צהוב, מצד שני כמה כדורים 50/50 שהרבה שופטים היו שורקים לנו עבירות אחרי שזכינו בהם הוא לא שרק ונתן למשחק להמשיך.

דרך אגב גם העובדה שסרדל לא בהרכב זה חיזוק גדול להפועל, גם הוא שחקן מאוד חלש.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח תפיסה שלישית בלי צהוב, הפעם אלטמן, זה כבר הזוי.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מהפרצוף אופוסום המעצבן שיש לו המדמון הזה נראה שחקן מוכשר. למה הוא לא משחק יותר שהאופציות האחרות הן קבהא וקלטינס?

15. yedidel Member

ולמה הוא חתום רק עד סוף העונה

מצב נושא:
הנושא נעול.