מחזור 11 בפרמיירליג: ליברפול וארסנל נפרדות ב1-1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏26/10/07.

1. Number 8 Member

אנשים, לא צריך להיות חזירים, לא כל יום חוזרים הביתה עם נקודה מאנפילד. אמנם היינו טיפה יותר טובים מליברפול, אך יותר משקף התיקו מאשר ניצחון שלנו.

מחצית ראשונה רעה שלנו. פתחנו את המשחק לא טוב עם שער לרעתנו. ברגע שהשופט שרק לעבירה, אמרתי לאבא שלי שהכדור יהיה ברשת, דמיוחד שסטיבי ג'י בועט. אלמוניה לא אשם בשער, אף שוער לא היה יכול לקחת את הכדור, ואפשר להאשים קצת את פלמיני שפתח רגליים, אך אם הוא לא היה עושה את זה, הכדור ישר הולך לביצים, אז נוותר לו הפעם. ססק לא הורגש, ככל הנראה מהשמירה על מסצ'רנו, פלאמיני עם משחק חלש ביותר, ואני לא משוכנע שהוא מתאים למשחקים רק נגד קבוצות "קטנות" כי בגשר בעונה שעברה הוא היה המצטיין שלנו, אבל היום עשה טעות על ימין ושמאל, כנראה זה מה שקורה שפוגש מולו שחקנים גדולים. אדאביור היה רע, כמעט כל כדור שהגיע אליו איבד, חלב לא הורגש, כנ"ל על רוזיצקי.

במחצית השנייה, הסיפור היה אחרת לגמרי. שליטה שלנו עם החמצות מסמרות שיער, של בנטנדר וססק, למרות שהספרדי לא אשם בהחמצתו. מתחילת העונה ועד היום, לא אהבתי אותו כקיצוני ימני. כאשר קשר בא מהצד, צריך לבעוט לפינה הרחוקה, ומה אבואה עשה? נכון מאוד, בעט לפינה הרחוקה ולקורה, ואז הכדור פגע לפבראגס בהפתעה תוך כדי ריצה. אם הכדור היה ברשת, זה היה פוקס ענק, כך שלא צריך להאשים אותו יותר מדי. המשכנו לתקוף, ססק הפך ליותר דומיננטי, ואז חלב התעורר ונתן כדור ענק לפבראגס, פשוט ענק. מחמאות גדולות גם לחתיכה של ססק מהאמצע. גול נהדר. בהמשך הגענו לעוד הזדמנויות, כולל החמצה מעצבבת ביותר של הדני, אך כמו שאמרתי, לא צריך להיות חזירים למרות שהייתה לנו עדיפות קטנה. תיקו די מספק אותי וצריך לספק את שאר האוהדים.

נאמר כבר הכל על השיפוט, בכל מחזור יש שופט שדופק משחקים. היום, היד של סאנייה, אדום לקארגר על הפגיעה ללא כדור באבואה ופנדל על ססק, ועוד עבירות כאלה ואחרות.

חוזרים עם נקודה הביתה, במקום הראשון ביחד עם יונייטד, אך לנו יש משחק חסר. הפנים ליום שבת הקרוב. אני לא יכול לחכות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/07
  2. מכבי או מוות!!! Member

היה משחק מצוין באנפילד,פשוט חבל להוריד את העין מהמסך קצב מצוין התקפות בכל צד .
    אבל היינו יותר טובים מליברפול היינו צריכים לנצח אותם היה 2 מצבים שקיבלנו כדור מול שער ריק פעם שזה פגע בקורה ועוד פעם ובמקום לעצור את הכדור ולבעוט , ניסנו כדור וולה שלא נכנס למסגרת בכלל , חבל.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחזור עם הזנב בין הרגליים מה'אמירויות'? עוד נראה?
    אני דווקא שמעתי שרונאלדו ורוני מחממים מנועים לקראת המשחק.

אני עדיין חושב שארסנל, למרות הכושר הנוכחי שלה, בנויה פחות טוב גם מהיוניטד וגם מצ'לסי. ושלמרות שהיא באמת משחק כדורגל טוב, אסור לשכוח שחלק מהריצה שלה העונה היא בגלל המס' המדהים של משחקי הבית שהיא שיחקה עד עכשיו. יהיה מעניין לראות אותה בסיבוב השני כשהיא תשחק רוב הזמן בחוץ.

4. avdz7 Member

תגידו, הרידבאונד של בנטדר, זה היה אופסייד?

5. אבו Member

כן.

6. Nevermore Member

לא זכור לי שהונף דגל.

7. Arsenali Member

לא הונף דגל .

8. The_Arsenal Member

אני הסתכלתי על זה בשידור החוזר. בנדטנר עומד בנבדלונצ'יק, אבל טורה לידו לא בנבדל. בגלל זה טורה אחרי זה משתולל על ניקלאס שהוא לא השאיר לו את הכדור. לבנדטנר הזה אין אלוהים. אני בטוח שטורה צעק לו או משהו אבל הוא לא זרק זין.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  9. elade91 Member

במשחק לא הייתה זווית צילום, שיכולה לקבוע בוודאות, שהיה נבדל או לא. ככה שאין באפשרותכם לקבוע במפורש.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07