מחזור 11 בפרמיירשיפ :: ארסנל וטוטנהאם נפרדות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏28/10/05.

1. קינג לדלי Member

זה לא בושה לליגה.
    בכל ליגה שיש בה כל כך הרבה קבוצות אז תמיד יש כמה גרועות,ככה בכל ליגה.

2. eastlands Member

קבוצה כמו ברומיץ זה בושה לליגה , בניגוד לקבוצות חלשות כמו פורטסמות שגם משחקות כדורגל ,או נוריץ של שנה שעברה , הקהל של ברומיץ סובל ,אך אפשר לשחק כל כך נסוג ומבוהל בבית , במשחקי חוץ בכלל מי שכבר נוסע שותה הרבה ומתפלל שהבאגיס שלו יעברו את החצי , הם מסיימים משחקים עם נסיון וחצי לכיבוש , אבל השנה לא יהיו יותר ניסים ונפלאות ברומיץ בהדרכת הטמבל יחזרו למקומם הטבעי בקרבות ליגת המשנה .

3. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    לך לישון קשקשן,
    כל מי שיש לו עבר ביונייטד ובטח ובטח אגדות כמו רובסון או סטיב ברוס ומארק יוז(ראית אתמול נגד צ'לסי,קבוצה סימפטית ביותר הוא בונה שם יוז)הם גרועים בעיניך,
    ואתה עוד אומר שאני פנאט,לך תמכור תותים,
    אפשר לחשוב איזה סגל יש לו לרובסון שהוא אמור להפיק מהם מרגליות,
    אל תשכח שלמטבע יש 2 צדדים ואף אחד לא יקח לו את הנס של ההישארות עם ברומיץ בליגה אחרי שהיו אחרונים בחד המולד עונה שעברה,
    לפני שבוע ניצחו את ארסנל,אתם לא מנצחים אותם בבית כבר 2 עונות אז תמשיך לאכול את הלב!

4. קינג לדלי Member

סטרטפורד שאגב הוא יהודי יקר צודק .
    הקבוצות האלה תלויות במצבי רוח ומול הצרפתים הם היו טובים.
    לפעמים הם וסנדרלנד וקבוצות מהסוג הזה נראות מצחיק ואיסטלנדס נפל על יום כזה וכהרגלו ישר שלף את המקלדת.

5. eastlands Member

איזה סגל יש לרובסון ? סגל חלש בגלל שאן לו מושג הם נראים ככה ,
    אלינגטון 3 מליון על הספסל (הורספילד לפניו ) ארנשו 3 מליון על הספסל , קאמארה 1.5 מליון על הספסל - כישלון חרוץ של השיכור.
    המזל שלו שקירקלנד הגיע בהשאלה מליברפול ורק בזכותו רובסון עדיין לא פוטר(השוער הכי גדול באנגליה מאז גורדון בנקס) , שאר הסגל שהוא בנה -אינמוטו , ווטסון ,סקימיקה ,קווין קמפל , וסוס השדה יכולים לעבור לגולף .
    סטרטפורד - הלכת לאיבוד בערפיחי מידלסבורו , לונלי מיסטר לונלי לללללללללללללללללללללל

6. THE STRETFORD END Member

גרמיין
    גם את מארק יוז הוא לא מפסיק להשמיץ,גם כשהיה מאמן של נבחרת פליטים כמו וולס והיה הקרוב ביותר מאז וולס של גיימי מרפי(העוזר של סר.מאט באזבי ביונייטד)להביא אותם לטורניר גדול(רוסיה בפליאוף עצרה אותם)היו לו טענות אליו,גם אחרי הצגה 2-1 על איטליה בקארדיף,
    גם בבלקבורן הוא עושה עבודה יפה ולא עם סגל של שמנת,לפני שבועיים באו לאולד-טראפורד ובניגוד לשיטי שבאה ועושה בונקר הם שיחקו התקפי,יפה וניצחו וגם אתמול מול צ'לסי נתנו פייט והראו הרבה אופי
    אבל מה פתאום שהוא יפרגן למארק יוז,הוא הפנאט לא אני!

7. eastlands Member

דפו - אתה עדיין שיכור מהנעצים תתעורר
    כבר שנה שאני טוען שהבאגיס הם אנטי כדורגל , ואתה פתאום התעוררת מהוודקה ומגן על הצדיק ממידלסבורו.

8. eastlands Member

מה קרה לסטיב ברוס ,התאדה לו האף .
    כל הכבוד ליוז על התוצאות , בוולס הוא היה קטסטרופה ובבלאקבורן הוא מוביל את טבלת הכאסח ללא מתחרים , אתמול אחרי כל כך הרבה פאולים ריילי השופט(ימח שמו) הרחיק גם אותו .
    בלאקבורן של יוז היא הקבוצה הכי דפנסיבית שהיתה לבלאקבורן מאז עלתה לפרמייר .

9. THE STRETFORD END Member

אז ברוס ובירמנגהאם לא בתקופה טובה אז תפסת תחת עליהם?ממש חוכמה,

ראיילי הרחיק את יוז אתמול בגלל השופט ה 4 אחרי שיוז מחה בצדק על מספר שריקות ממש לא במקום לרעת בלקבורן.

10. eastlands Member

קשה וארוכה הדרך חזרה מהערפלים של מידלסבורו , אני מבין שקשה לך לחזור אבל ככה זה שבהרכב
    משחק אסף בימרו (פלאטשר) , תגיד בדקת לו סיבולת לב ריאה אחרי אתמול הבחור לא הפסיק לרוץ ,
    ובעודנו מדברים בימרו אסף (האמיתי) שוב עוקף את בת חפר לעוד הקפת תבור בואך מרתון טבריה .
    רוץ דארן רוץ , רגלים לו אסף וירוץ ללא הפסקה.

11. cityblues beter dead than red

חזרתי,דבר ראשון שעשיתי אחרי שפרקתי את המזוודות הוא להגיד לאשתי שתשכח ממני להערב כי יש לי הרבה מה לקרוא ולכתוב.
    ובאמת היה מה לקרוא.מצאתי את עצמי קורא כמעט שעתיים את כל מה שהחסרתי מיום שלישי.יש לי פחד בלתי מוסבר מנעצים אחרי מה שקראתי.
    הייתי באילת ומצאתי שם המון אנגלים שנפשו שם.לא קשה לזהות אותם עם החולצות המזוהות את האהבה שלהם(תמצאו לי אוהד איטלקי או ספרדי שמסתובב בנופש באילת או בטנריף עם חולצה של לאציו או של סרגוסה).ראיתי אוהדים של סנדרלנד,ליברפול,ניוקאסל,שפילד יונייטד(מזלו ששווימפר לא היה שם),ואפילו דונקסטר עם התלבושת פסים אדום-לבן לרוחב שלא הפסיק לחבק אותי ששמע שאני אוהד סיטי,הבטחתי לו שאם נפגש בגביע האנגלי הוא לא יחבק אותי יותר.אבל הכי מצחיק,לא פגשתי אף אחד מאוהדי החלאות,אבל מצאתי הרבה ישראלים שלובשים חולצות מזוייפות שיועדו לסמל של רומא אבל סוחר ממולח הלביש עליהם את הסמל המבייש כל כך,אזרתי אומץ ושאלתי את אחד הגלורי'ס מי השוער שלהם,מה הוא ענה לי? :aaarofl: בארטז...אחלה אוהדים.
    ואז הגיע שבת.אני מוכרח להתוודות אבל הבטחתי לאשתי שבסופ"ש הזה אין כדורגל למרות ששמעתי על פאב באילת שמשדר את המשחקים בלווין,אבל הייתי צמוד לאינטרנט בפלאפון.
    קודם כל וויגן,אני רשמתי בסקר שהקבוצה הזאת תלחם על חייה בכל זאת אבל היא מפתיעה את כולם,ברקע היה גם דרבי הנעצים,שמחתי שהוא נגמר בשלום וכל חיילנו חזרו בשלום לבסיסיהם.ועוד תוצאה שלא אוזכרה היא הנצחון של אברטון אצל הבלוז.כולם כבר הספידו אותם אבל הם מראים התאוששות ומעניין מה הם יעשו מול מכסחי השדים.
    ואלרדייס?שוב מוציא 0-1 קטן בחוץ מול האדיקס בשיטה שמוציאה לכולם את החשק.
    ואז הגיע המשחק האחרון..אני עוקב ולא מאמין 0-4,0-3,0-2,0-1 זה לא נגמרררר הצד האפל סופג תבוסה.
    איזה שבת,בשלב זה פניתי לאשתי ואמרתי לה תעשי מה שאת רוצה,אני הולך לחגוג הערב בפאב אנגלי.בסוף נכנסנו למאנקי'ס(אני וחבר)ומצאנו שם ארבעה אוהדים של ליברפול שלא הפסיקו לשיר יותר חזק מהזמרת הם הופתעו שהם מצאו ישראלי שלא אוהד ווסטהאם,הצטרפנו אליהם וחגגנו את הנצחון שלהם ואת ההפסד של הצד האפל,התכוונתי להזמין את כולם לשמפניה אבל הם ויתרו על הרעיון ולקחו קרלסברג(אלא מה?).
    אחד מהם קעקע על הגב שלו את כל התארים של ליברפול שאחד מהם היה טרי במיוחד.
    את דעתם על בניטז היה קשה להבין..הם כבר היו שיכורים מדי אבל לפי מה שהבנתי הם לא מתים עליו.

בקיצור...היה לי סוף שבוע נפלא,דאגתי שהוא יהיה בשבת שהסיטי לא משחקת.
    מחר כולנו תכולים...מישהו אמר נעצים?

12. קינג לדלי Member

אני לא מבין למה כולם מסיימים משפט עם נעצים .

מישהו מוכן להסביר לי על מה מדובר ?...

13. NewcastleFan Member

אני אסביר לך בהזמנות אחרת :aaasecr:

14. קינג לדלי Member

שאלו אותי איך זה התחיל אז זה היה בעונה שעברה בדקתי ומצאתי שגם בשתי עונות בליגה הלאומית כפר סבא לא ניצחה משחק ביתי בשידור ישיר.
    אני חושב שזה היה קרוב ל5 שנים ו40 שידורים והמספר הזה היה מטורף.
    החלטתי לדבר עם גילי מהפורום ולשלוח אותו לקנות נעצים על מנת לפזר בעמדת השידור ואם אפשר לשים אחד בתחת של נויימן.
    נשבר המנחוס בניצחון על הרצליה 2-0 שבמצב של יתרון 1-0 כדור של הרצילה עבר במטר את הקו כשכל המגרש רואה ורק השופט לא...
    מאז זה התחיל.
    לא קל לשבור מנחוס כל כך ארוך אבל עובדה שזה קרה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ראיתי בטיילת שבת שעברה אוהד טוטנהאם והחלפתי איתו כמה מילים. אחלה גבר, אבל בוא נגיד שמי שעיצב את החולצה של הקבוצה בקאפה לא ממש התחשב באוהדים שצורכים בירה.