יש לאינסטלנדס קייס לגבי המנג'רים ששיחקו ביונייטד בעבר... אלכס מקליש וגורדון סטראכן עושים בושות בסקוטלנד עד כה העונה. בראיין רובסון הספיק להוריד את ברדפורד ליגה וחוץ מפוקס בלתי מוסבר בסוף העונה שעברה מוביל את ווסט ברום לתת-הישגיות (ואם זה בגלל שיש לו סגל גרוע, אז אשמתו כפליים- כל הבנייה הקיץ הייתה גרועה בהתמקדות היתר בחלוצים במקום לסתום את החור הגדול שהשאיר קיירון ריצ'ארדסון בשמאל), למען ההגינות נציין שהוא עשה עבודה טובה בבורו. לגבי מארק יוז אני חלוק, מצד אחד הוא חולל ניסים בנבחרת וויילס (שאם לא שיפוט מושחט הייתה עוברת את רוסיה בפלליאוף בדרך ליורו 04'), אבל מאז שחתם בבלאקבורן לא רואים ממנו יותר מדי איכויות (לא רוכש מי יודע מה, לא מנהל משחק משובח, אבל כריזמטי זה בטוח). לו מקארי הוא המנג'ר הגרוע היה לווסט האם בכל הזמנים, אפילו יותר מגלן רודר. סטיב מקלארן היחיד שבאמת עושה עבודה פנטסטית באופן יציב לאורך שנים. אם מישהו צריך להחליף את סוון זה הוא. גם סטיב ברוס בסך הכל עשה עבודה טובה באופן מגמתי בברמינגהאם לאורך שנים, תוך כדי הצמדות לכדורגל התקפי, העונה משהו השתבש לחלוטין, ואני בכלל לא בטוח שזה בגללו. שכחתי מישהו?
מקליש שיחק אצל פרגוסון באברדין, לא ביונייטד. בסך הכל אתה צודק שרוב המנג'רים ששיחקו ביונייטד לא עושים דברים מדהימים, אבל זה לא שמישהו נתן להם ג'וב וממשיך להחזיק אותם בתפקיד בגלל המקום שבו הם נהגו לשחק. סטראכן ספג בומבה בתחילת העונה אבל מאז זה בסדר, רובסון לא אשם במה שקרה לברדפורד - הוא ירש אותה כבר במצב כמעט בלתי אפשרי.
2 גולים איכותיים של אואן, כצפוי- רכש אדיר של ניוקאסל (חוץ מהמחיר). העיקר שארסנל משחקת בחוד עם הולנדי שמבקיע באותה תדירות שהוא עולה על מטוס, וספרדי שיודע להבקיע כמו שהוא יודע לדבר אנגלית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx לא שאל בניטז לא צריכות להיות טענות בנושא, אבל לטובת הנבחרת עדיף שאואן ישחק בניוקאסל מאשר שימצא את עצמו מחליף של סינמה-פונגול בטעות.
האמרס, סטראכן עשה עבודה לא רעה אצל הקדושים וקובנטרי, רובסון העלה את בורו ליגה(גם ירד)והגיע לגמר גביע, יוז עושה עבודה לא רעה עם בלקבורן וזו הקבוצה(לא הנבחרת)הראשונה שהוא מאמן, צריך לקחת הכל בפרופרציה הנכונה, זה לא שהם קיבלו קבוצות מאריות הכדורגל האנגלי ונכשלו כליל,רחוק מזה, הבעיה היא אצל איסטלנד,במשך שנים כל אותם שחקנים שהוא יורד עליהםם כמנגרים טחנו לשיטי את התחת אז זה אוכל אותו מבפנים וזה יהיה כך גם עם מנגרים אחרים ששיחקו מתישהו ביונייטד.
גורדון סטראכן - עוד ליצן , עזוב אם הגעת לליצן הזה שהרס את קובנטרי וגרם נזקים שעד היום הם משלמים עליהם , גם בסאות הוא נכשל ,לגבי רובסון כולם מסכימים שהוא הגיע לענף בטעות, שחקן גדול שעושה בושות בענף האימון ,גם בבורו עם ז'וניניו וגאזה הוא נכשל , לגבי איש הפיל - סטיבי ברוס - כנראה לא יסיים את העונה בבירמינגהאם אחרי שביזבז מליונים על פאנדיאני , ובאת . הלאה מרק יוז הצליח בוולס עד שירק לבאר כשנכשל , אחרי סיבוב אחד וולס הוליכה את הבית בהפרש גדול אבל צנחה למקום השני בעקבות ירידה דראסטית ביכולת בהמשך , בבלאקבורן הוא במיוחד מבליט את המשחק החזק שגובל בתאקלים מסוכנים ,וכדורגל משעמם . גם לגבי מקלארן אני לא מסכים , המאמן הזה ביזבז מליונים , והכדורגל של בורו היה ונשאר משעמם בפרקים גדולים מאוד של המשחק , האיש סובל מאוד מקירבה לקרחון השבדי . כולם הם בוגרי אף וויסקי ,ואת זה אפשר לשמוע בראיונות אחרי המשחק - תמיד מתנפלים על שופטים , תמיד מאשימים את כולם חוץ מעצמם , ותמיד נשמעים ממורמרים ומקופחים.
איסטלנד, אתה לא מפסיק להצחיק אותי, רובסון עשה בושות עם בורו כשגאזה היה שם,להזכיר לך שזה היה גאזה של שומן ואלכוהול ולא גאזה של אנגליה מונדיאל 90,איזה בושות אגב? כן היו כישלונות אבל למה אתה מתעלם גם מההצלחות? אני זוכר שהלכתי למשחק אימון של מידלסבורו בארץ כשבאו למחנה אימון באמצע העונה לפני כמה שנים, רובסון היה המנגר,ויו אנדרסון וגורדון מקווין האגדתיים שלנו היו העוזרים,קלייטון בלאקמור שחקן ספסל,פאליסטר שחקן הרכב ו...גאזה,הם שיחקו נגד קבוצה רוסית(לא זוכר מי)ואני התביישתי בשביל גאסקווין איך שהוא היה נראה,יש לי תמונה איתו מאותו יום,הוא שמן,לא בכושר,היה הגרוע על המגרש, עד היום אני בטוח שרובסון לקח אותו מטעמים של רחמים על חבר טוב, לאחר מכן גאזה המשיך לאברטון ואפשר לשאול את עידן טל מה הוא היה שותה לפני ובזמן משחקי הריסרב. הלאה,מארק יוז,וולס נכשלה בפליאוף,וולס נחלשה בסיבוב השני של אותו קמפיין והאשם היחידי הוא מארק יוז, לא השחקנים רק המאמן,מאוד מעניין איסטלנד ולהזכיר לך שמדובר בוולס,נבחרת שלצערי גם ישראל המוסלמית של גרנט לוקחת בקלות! הלאה,מקלארן הביא לבורו תואר ראשון אי פעם,הביא אותם לאירופה אבל כרגיל איסטלנד העיוור רואה דברים אחרת, יש לך את וילה היום בערב,זה משפיע עליך,אני יודע כי שמעתי את הקול שלך רועד היום בטלפון,לא יודע אולי תשאל את גרמיין אם יש לו כמה נעצים מיותרים מיום שבת כי אתה חייב משהו שיעזור לנפש הפגועה שלך!
הזכיה בגביע הליגה של בורו מתשתשת את הבזבוז של המאמן הכי בזבזן בעולם הכדורגל , מסכנים הכשרונות של האקדמיה של בורו , הם יודעים שהבזבזן ייתן להם צ'אנס רק אם כל הזרים יפצעו (כמו באותו יום ברפש שנה שעברה , כשגילינו את דאונינג , מוריסון , מהון ) . מליונים ,אפילו בעמדות שאפשר היה לבנות על מקומיים : מקרונה - 8 מליון , וידוקה -5 , אהיוג -8 , סאותגייט- 7 , בואטנג-5 יעקובו -7 קואדרו-3 - מנדייטה, פרלור , דוריבה , הסלביינק , רושמבק , ואפילו קסבייר כולם כולל פרלור היו עדיפים על הנוער הנפלא שלהם? לך קח לך כמה כרוביות וסג לקטוף נרקיסים המצב שלך מדרדר.
ריקאטס מבולטון לבורו ב3.5 מליון , ומלקום כריסטי מדרבי לבורו ב3 מליון שנהם הגיעו ביחד, ב2003כריסטי בן 26 שוקל פרישה מהענף , ומשמש כיום כעוזר אפסנאי בבורו , ריקאטס - בן 27 ,פועל בנין בקרדיף , כל חורף הוא מגיע לקטיף הדרים ליד חדרה . סטרטפורד - עזוב לך לדרום , האויר שם יבש.
האמת שכריסטי פשוט פצוע כל הזמן. השיר נופל וקם ממש תקף לגביו. כן, מקלארן בזבזן היסטרי, רובסון לא גאון גדול (אבל ההישג המדהים שלו עם ווסט ברום מאשתקד חייב להיזקף לזכותו) ולגבי יוז עוד לא גיבשתי דיעה, אבל אם כבר מחפשים מאמן פנוי וטוב - מרטין אוניל. איך שכחתם אותו? האמת שאיסטלנדס גרם לי להרהר על טיבו של סטראכאן. האמת שאיתו קובנטרי דווקא הייתה טובה למדי בהתחלה והסתדרה בתקציב צנוע - רק הסיום היה זוועתי, וסאות'המפטון התפרקה דווקא אחרי שעזב (הוא הוביל אותה למקום הכי גבוה עבורה בתולדות הפרמיירשיפ). קל לשפוט אותו עכשיו, כשלקח קבוצה מעולה והפך אותה לאוסף של נמושות, אבל מנג'ר גרוע הוא לא, לדעתי לפחות.
מחצית בסיטי אוף מנצ'סטר ו2-0 למקומיים, מצמד מתוק מאין כמוהו של דריוס ואסל מול קבוצתו לשעבר והמנג'ר שויתר עליו דייויד או'לירי. סיטי לאירופה?
אל תנחס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בע"ה ניהיה שנה הבאה באירופה. נעצים על סר סקאמי !!!
ראיתי את סיכום המחזור.... לא ידעתי אם לצחוק או לבכות שראיתי את היכולת של קלווין דייוויס שוער סנדרלנד. הוא היה אשם בשלושה מתוך הארבעה שערים שקבוצתו ספגה במחצית השניה. הוא באמת עד כדי כך גרוע?
דייויס לא כזה גרוע, אבל בכל מקרה אני לא מבין למה סנדרלנד לא השאירו את מארט פום. הוא היה יכול לעזור להם במצבם.
הוא שוער גרוע ביותר , כבר לפני שבועיים הוא סידר לסנדרלנד 3 גולים בבית נגד הכלבים , שהיו אמורים לחזור מ2 הטיולים בצפון עם נקודה .