מחזור 12 בליגה העל: הצהובים ינסו להתאושש מול הפועל י-ם, הפועל נגד בית״ר ודרבי חיפאי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏8/11/22.

1. yedidel Member

לא ראיתי את המשחק ואת המקרה
    אבל הטיעון שהפריים לא מייצג? מסכים מאוד - רק חבל שמאז שהחוק המטופש הזה נכנס זה ממש לא מעניין את השופטים
    גם במקרה גורדנה הפריים לא ייצג כלום כי הוא הגיע לכדור שעה לפני ג'אבר

zivmay, italiano ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה אלכס שסיפר לנו שהפרובוקציות של שחקני מכבי חיפה הם רק מולנו ובגלל השחקנים שלנו?
    למה צ'יבוטה היה צריך לדחוף את לוויטה? למה צ'יבוטה היה צריך להפיל את חאתם? למה לעשות פרובוקציה כדי לעורר תגובה משחקני הפועל חיפה?
    קטע שאי אפשר הפעם להאשים את שחקני הפועל באר שבע. הרבה זמן לא ראיתי סגל עם כל כך הרבה שחקנים שמחפשים פרובוקציות כמו בחיפה, וזה עוד שחזיזה פצוע ולא בסגל בכלל...

italiano אוהב/ת את זה.
  3. Butragueño מנהלים

ברור שפריים לא מייצג, יש פריימים בהם נראה שחקן נוכח בפנים של שחקן אחר, ובאותו פריים, מקרה אחר נראה שלא היה כלום.

לייבוביץ' ששרק לאותו אדום של גורדנה איבד את המשחק במגוון של החלטות טיפשיות, לא יודע כמה הייתי לוקח אותו לדוגמה.

כמו שאני אומר, גם כשזה לטובת הקבוצה שמתחרה איתי, אני שמח שהחלטות כאלה נלקחות כי זה מראה שיש מגמת שיפור. לא הייתי רוצה לראות שחקן באר שבע מורחק ממה שקורנו עשה אתמול

4. Butragueño מנהלים

צ'יבוטה חיפש פרובוקציות מול אלחמיד. מול לויטה מהסתכלות נוספת נראה שפשוט מנסה לעצור את הדהירה של עצמו עם הידיים כדי לא ליצור התקלות כואבת.

כמה פרובוקטורים יש במכבי חיפה?

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזיזה כמובן מעל כולם. אבל יש גם את שרי (בטרנר הוא נעמד מול הדרומי וסימן לנו על איבר המין שלו כשהוא מחזיק אותו שנה שעברה), אצילי כמובן, סאן מנחם (שהוביל לפיצוץ הדרבי לפני שנה וחצי אחרי שהתגרה בשחקני הפועל חיפה אחרי שניצחתם אותם), רז מאיר (שהורחק בטרנר במחצית אחרי שהמשיך להתגרות בשחקנים שלנו גם אחרי שביקשו ממנו מספר פעמים להפסיק וללכת לחדר ההלבשה שלו), עלי מוחמד (דחף בלי כדור את אליאס), אתמול צ'יבוטה, אבו פאני, לא מספיק? לא זוכר רשימה כזאת כבר הרבה זמן...

6. Sturridge Member

עלי מוחמד פרובוקטור, היום למדנו משהו חדש. מי הבא על הכוונת, ג’וש?
    נראה לי שבחיפה כבר מזמן לא שואלים את דעתם של אוהדי ב״ש על אדומים ופרובוקטורים.

צ’יבוטה עשה עבירה צינית כדי לעצור התקפה בדקה 90, מה הפרובוקציה?
    כהרגלו גם זה יצא לו עקום וזה לא באמת עצר את ההתקפה.

G.B7, EsheD, de Middenweg ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  7. Butragueño מנהלים

אם הבנתי נכון, ותקן אותי, כל שחקן שעושה עבירה הוא פרובוקטור?

להגיד ששרי ועלי מוחמד הם פרובוקטורים זה הזייה.
    על סמך מה אתה קורא לשחקן פרובוקטור?

מה שהיה עם סן מנחם זו התעלמות מוחלטות מהסיטואציה (ולהזכיר כמובן משהו מלפני 3 שנים).
    הוא לא הוביל לשום פיצוץ. המשחק נגמר, והוא שמח וקרא קריאת 'יש' ליד הספסל של הפועל חיפה, והבבונים לא עמדו בזה והתחילו לריב.
    למה אצילי פרובקטור? כי הוא בלרינה שמתחזה לפנדלים? מה הוא עשה שהוא פרובקטור?
    אולי גם גו'ש כהן פרובקטור על סמך זה שכל הזמן חוטף שערים מצחיקים?

ההרחקה של רז מאיר היא שערורייה, השופטים קיבלו בראש מאיגוד השופטים על הסיפור הזה, טראש טוק במחצית עכשיו זה גם פרובוקציה? אתה, אני, ואף אחד אחר, לא היה שם כדי להבין מה קרה. אז על סמך מה אתה קובע?

הפרובוקטורים היחידים אצלנו, באופן מתמיד וקיצוני, הם חזיזה ואבו פאני.
    בדיוק כמו שאצלכם היה את שכטר (לא צריך לפרט), לופז (דריכה על הרגל של חזיזה כשנשכב על הדשא, תנועה לעצבן את קהל מכבי ת"א לפני שבועיים שגרם לזריקות חפצים), אלחמיד (לא צריך לפרט), אספרייה, ויטור, יחזקאל וזה לא נגמר.

אכן רשימה ירוקה וארוכה של פרובוקטורים.
    אני עדין מנסה להתאושש מזה שעלי מוחמד פרובוקטור.

EsheD ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרתי, לצערי צפוי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Butragueño
    @Sturridge
    בוא נגיד את האמת. אנחנו אוהדים קבוצה אלימה של פושעים. בלי העזרה של השופטים כבר היינו משחקים בליגה א'. הרי ברור ששחר משלם לשופטים. לך תדעו, אולי גם לשחקנים יריבים כדי שיקבלו בכוונה אדום. הגיע הזמן שיעשו לזה סוף! בוא נהיה כנים, אנחנו צריכים להתבייש במכבי חיפה, איך אנחנו לא רואים את זה???? */aaarofl

(מצטער על התגובה המטומטמת הזאת, אבל יש גבול לטמטום שאוהדים אחרים יכולים לרשום)

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את אותו אוהד הפועל חיפה שכותב דברים קיצונים.
    עובדתית, יש לכם חבורה של שחקנים שהם מקצועית טובים מאוד, אבל אוהבים פרובוקציות, מחפשים לפגוע/להשפיל בגלל ההצלחה שלכם בשחקנים אחרים מקבוצות אחרות. חומר אנושי ברמה מאוד ירודה.
    ברור שאתם תתכחשו לזה/לא תראו את זה/לא יעניין אותכם כי מה שמעניין אותכם זאת ההצלחה המקצועית, אבל נתתי דוגמאות בהודעה הקודמת לכמות גדולה של מקרים שהיו קשורים לשחקנים שלכם.

11. קשר שמאלי Member

והשחקנים שלכם לא אוהבים פרובוקציות.
    חומר אנושי ברמה ירודה בקבוצת כדורגל ישראלית, ואוו. נדיר

הקבוצה שלך בתקופה מדהימה, דורסת כל מה שזז בדרך לאליפות ואתה מתעסק בריבים בין שחקנים בדרבי החיפאי. . דבר על ההצלחה המרהיבה של אליה ומלי

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/22
    Love Is Red ו-G.B7 אוהבים את זה.
  12. G.B7 ירוק עולה

אי אפשר לקרוא כבר את התבכיינות וההתמסכנות הזו.
    כמה משחקים יש ב3 עונות? מעל 100, נגד כל קבוצה באזור 9 פלוס מינוס.
    9 משחקים נגד הפועל ב"ש - 8 פעמים בלאגן על הדשא.
    9 משחקים נגד כל קבוצה אחרת- 0 פעמים בלאגן על הדשא. למעט מקרים חריגים פה ושם שקורים בכל העולם. וגם למעט הדרבי שהוא חם.

דרך אגב לגבי אתמול, רוני לוי, טאהה, אלחמיד
    מה המחנה המשותף?
    האמת שממה שראיתי רחוק מהיציע אתמול טאהה מהרגע הראשון היה מאוד עצבני, והפיזיות עם פיירו הייתה קשה לו מאוד והוא בעיקר היה עסוק בלצעוק ולריב.

חזיזה מלוכלך? מתי קרה שהוא באמת עבר את הגבול? אשמח לתשובה. עולה לי לראש התגרות בשוער אחרי שער בפנדל וגם זה הגיע כתגובה (מעין נקמה מיותרת וילדותית).
    גם האשמה של פרובוקציה שהוא נשכב על הדשא בדקות האחרונות בסוף המשחק בעונה שעברה היא מגוחכת, כמעט כל שחקן בעולם היה עושה את אותה ההצגה בדיוק, יש אפילו שופטים שהיו קונים אותה, בסופו של דבר האירוע הזה רק עזר לכם פלוס ארד וניצחתם במשחק הזוי.
    כן הוא מדבר הרבה וכן מרשה לעצמו יותר מידי מול שופטים וזה באמת מרגיז, אבל מה הוא עושה יותר מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/22
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

אני אישית מאוד לא אוהב את הדיונים האלה 'מי יותר מלוכלך'. אבל ברור שיש לכלוך גם במשחקי דרבי, שהם טעונים כמעט כמו מכבי חיפה-הפועל באר שבע וכן הלאה. יכול לתאר לעצמי מה רוני לוי אמר בחדר ההלבשה. אסור לשכוח גם שחלק מזה נועד כדי 'לתת פייט' ללכלוך מהצד השני, ושלקבוצה שפחות טובה בכדורגל, והיא אנדרדוג במשחק היפה - קל יותר ללכת למקומות האלה. אני מעדיף להסתכל איפה יש יותר שחקני כדורגל טובים. הפועל ב"ש כרגע בכושר הכי טוב בליגה. ואין לה את ה-11 הכי טובים לדעתי (מיגל ויטור שחקן שבוודאות הייתי לוקח ב-11 לפני כל אחד ממקביליו במכבי חיפה, וגם את עומרי גלזר), אז זה מצביע על הצלחה גדולה מאוד. גם יוסי אבוקסיס אמרו עליו שהוא פרובוקטור וחרא ומאנייק וכשהוא בצד שלך הוא חצי אלוהים וכשהוא יריב אתה שונא אותו..

14. עידן444 Member

אתם בדיוק כמו הפועל חדרה.
    כשאתם באים למשחק מול קבוצה עדיפה- אתה מחפשים להרוס את המשחק ומתעסקים בפרובוקציות.
    אפילו מולנו עונה שעברה בנתניה כשהיינו בפורמה טובה זה מה שבאתם לעשות. וגם כמו חדרה קיבלתם 3 בסוף.

להם זה פשוט קורה כמעט כל משחק שהם מקבלים מולם קבוצה עדיפה.
    נגד נס ציונה השבוע הם כנראה לא ישחקו ככה.

אני באמת לא בא בשביל לריב אבל אני באמת חושב שהגמל לא רואה את הדבשת שלו.

ואסיים בזה שאתם כרגע נראים מועמדים לאליפות. נראים בכושר מצויין ומשחקים כדורגל טוב.
    בוא נראה בסיבוב הבא איך תבואו למשחקים בבלומפילד ובסמי עופר. מנחש שתבואו בגישה הרבה יותר דומה לאיך שחדרה באה נגדכם מאשר בגישה של מנצסטר סיטי שבאה לשחק באנפילד.

15. hbs7 Member

מספיק לשמוע את השדרנים במשחקים שלכם, את האזרוח אקספרס של מוחמד, הלהט התקשורתי על כל פלוץ.
    היום אתם במרכז, לא בושה להודות בזה ולהנות מזה.

בהחלט אין פה טעויות שיפוט קריטיות וזה טוב.
    מכבי למשל נהנו בעשרות מונים משיפוט בעונות מסוימות. הרבה יותר ממכם.

אני לא מתבכיין על כלום, חיפה הרוויחה את שלה בזכות גדולה.
    אני פשוט בעד אחידות, קיבלנו לא מעט אדומים כי הוציאו פריים של שחקן שלנו בפוזיציה דומה לקורנו.
    זה שתמונה לא אומרת מספיק וצריך לשפוט לפי וידאו?
    תומך לחלוטין

zivmay ו-לירן אוהבים את זה.