מחזור 12 בפרמיירליג: 2-2 דרמטי ונפלא באמירויות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏2/11/07.

1. AW forever Member

סטראטפורד, יש דבר אחד שאני לא מבין- אם ווב בא כפי שטענת עם אג'נדה של להרגיע את המשחק ולשרוק גם על הדברים הקטנים, אז איך זה שעל הפאול על רוזיצקי הוא לא שרק? היו לו אלף שריקות מרגיזות במשחק על דברים הרבה יותר קטנים מזה. אני גם חושב שלא היה פנדל על חלב, הם תפסו אחד את השני בדרך לכדור וחלב מעד, זו תפיסת מקום לגיטימית (אבל לא לגיטימית לאור המגמה של השריקות על כל מגע קטנטן), היד של הארגריבס לדעתי הייתה פנדל וזה היה עוד טעות בשיקול הדעת של ווב הערב, מה שסגר תצוגת שיפוט מאוד עלובה מצידו.

2. Fergie's Legend Member

אוהדי ארסנל, חלקכם מבחילים אותי. תפסיקו להתעסק בתפל.
    עם היה פנדל,ופברגאס היה בועט לשמיים, הייתם מאשימים את מכסח הדשא שהדשא עקום.
    היה משחק שקול, ואמרתי את זה ואומר שוב- הכדורגל הכריע את המשחק, נטו.

3. אבו Member

תגיד מה אתה ליצן? אם באמת נראה לך שונגר, או אחד השחקנים/אוהדים מרוצה מנקודה(ולא מאיך שהיא הושגה! כי כשאתה משווה בדקה ה-92 מול יונייטד אפשר להיות מרוצה מנקודה, למרות שאני לא) אתה באמת טיפש.

4. The_Arsenal Member

זה דיון?

אני: היה פנדל.
    אתה: לא היה פנדל!
    אני: היה פנדל.
    אני : היה פנדל.

חוץ מכמה הערות מתנשאות שלך, זה היה בערך הלך הדברים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/07
  5. THE STRETFORD END Member

לא,הדיון היה על סוביקטיביות,אבל כמו שלא הבנת בהתחלה את מה שכתבתי לגבי ההחלטה של הקוון ככה אתה לא מבין על מה הדיון,
    אז מה אתה עושה פה?

ונכון,אני מתנשא כי כתבתי שאין לך מושג כשאתה כותב שהשופטים כל הזמן לטובת יונייטד,
    באמת גועל נפש,פוייה סטרטפורד,פוייה.

אדיוס.

6. beitar4ever Member

טוב אני מגיב קצת מאוחר , היום היה משחק יוצא מן הכלל באמירויות כאשר הוא נגמר בתיקו די משקף למרות שמנצ'סטר הובילה פעמיים.
    ארסנל הגיעה להרבה יותר מצבים מאשר היונייטד במיוחד במחצית השנייה, אבל סה"כ למרות שקופחה בפנדל שלא נשרק ארסנל צריכה להיות מרוצה מאוד שהצליחה לחזור פעמיים מיתרון של מנצ'סטר , והיא הצליחה לשמור על המקום הראשון למרות שהוא בהפ' שערים.

7. The_Arsenal Member

זה ממשיך...

ואם הדיון הוא על סובייקטיביות, אז מה זה משנה. הרי אני (ולא רק אני, אני משוכנע) ימשיך לחשוב (ובצדק) שאתה סובייקטיבי, ואתה תמשיך בשלך.

חוץ מזה, לדון עם בנאדם בלי תרבות דיון ודרך ארץ, מוריד את הכייף מכך. ובועזיניו היה הראשון שהרים את הכפפה. אני כ"כ מבין אותו.

8. Tony Adams Member

Magnetic, אני שמח בגלל שגם אחרי שאיבדתי אמונה השחקנים באו והוכיחו מי הם. הנקודה בגדול היא לא רעה, אבל במשחק בית כן ציפיתי לניצחון.
    מי המטומטם שלא שמח ומתרגש אחרי שער שיוויון כל כך דרמטי בכזה משחק?

9. THE STRETFORD END Member

דרך ארץ,תרבות,אתה צודק אין לי,שוב פעם,פוייה סטרטפורד,צריכים להשעות אותך מהפורום על התנשאות כלפי ליצנים.
    הבנה בכדורגל,את זה אין לך.

פשיי,בועזיניו הרים את הכפפה,ממש רעידת אדמה,אני מחפש מחסה.

אדיוס.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/07
  10. The_Arsenal Member

אתה ממשיך וממשיך. זה באמת יכל להיות יותר מנחמד אם זה היה קורה. אתה מנסה לסתור את הטענה שאתה מתנשא, בהתנשאות. אני לא בטוח שזה יעבוד.

11. Robin Member

עדיף להיות בור שיודע איך להתדיין מאשר איש חכם עם כל הידע בעולם שבלתי נסבל להתדיין איתו.

12. THE STRETFORD END Member

אני לא סותר כלום,אני מתנשא כלפי ליצנים,אתה,בועזיניו ועוד כמה שאני שמח שעזבו בגללי את הפורום.

פוייה,סטרטפורד,זבל של בן אדם.

13. samoel Member

טוב גם אני מגיב באיחור,
    איזה משחק פנטסטי באמירויות. קצב טוב, ערן דיבר על אולי משחק זהיר, זה אכן היה משחק שההגנות הראו שיהיה קשה לעבור אותן ובכל זאת קיבלנו שיעור בכדורגל שוטף, במיוחד מצד ארסנל, בתחילת המשחק היה נראה שהיוניטייד בכלל לא מצרפים שחקנים להתקפה וכאילו אי אפשר לעבור את ההגנה של ארסנל, ובכל זאת עלתה ליתרון ראשון. ואז כאשר מרכז השדה נעלם (כאילו איך שלחמן מדבר על הנעילה בא לו בהפוכה) מנצ'סטר כובשת אמנם דרך האגף אבל אם היו יותר שחקנים קישור(במיוחד השניים שיצאו, חלב ורוזיצקי) אני בספק אם הגול השני היה נכנס.

אני יכול להסכים שהפנדל השני שהגיע לארסנל הוא מוצדק הראשון אין בכלל ספק חלב זורק את עצמו למרות תפיס של וידיץ', אבל זה לא שהוא לא יכל להשיג את הכדור הוא פשוט צלל, על נגיעת היד אפשר להתווכח. השיפוט היה מצויין לדעתי, השופט נתן למשחק לזרום כשצריך, והעניש כשצריך. חוץ מזה בודדים הקוונים לדעתי שהיו מסוגלים לראות את הגול השני של ארסנל, שאפו!

14. The_Arsenal Member

פיניש מדהים בגודיסון פארק. שני גולים של אברטון בדקה ה-90 קובעים את תוצאת הסיום 3-1. כל הכבוד לבירמינגהאם על המלחמה אבל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/11/07
  15. Magnetic Member

ליצן?
    אני מבין את השמחה של הגול אני מבין את ההקלה לא להפסיד, אבל השמחה שנראתה באיצטדיון היא שמחה של ניצחון ועם זה אתה לא יכול להתווכח ואם כן אז אתה הליצן פה.
    אני הרבה קראתי בפורום, כמה שנים אני פה בלי להרשם ורק לאחרונה נרשמתי ועוד בהתחלה שהשעו אותך על ימין ועל שמאל כולם קראו לך ליצן כי באמת היית ליצן אבל עכשיו שקצת נרגעת אתה מרשה לעצמך לקרוא לאחרים ליצנים רק בגלל שאתה מכחיש דברים שראו בטלויזיה הרבה אנשים.

ליצן!