לא התכוונתי שרונאלדו יהיה זהיר. מי שיהיה זהיר זה ההגנות שלא יצאו קדימה בחופשיות כמו שהן עושות ברוב המשחקים כי הם יודעים שיהיה מי שיעניש אותם ולכן רוב המשחקים האלה נגמרים בקרב שחמט. לדוגמא,כדי לא לסבול מרונאלדו טבז ורוני הגנת פראנסנל לא תרצה לתת להם מצבים של 3 מול 3 ותישאר מעובה למטה. אני מאמין שהטקטיקה תשלוט יותר מהטכניקה גם בגלל השחקנים שירגישו שהיום אסור לטעות. ושוב,קדימה שדים.
יונייטד (4-4-2) ואן דר סאר בראון ריו וידיץ' אברה רונאלדו הארגריבס אנדרסון גיגס רוני טבז ספסל: סאהה, קוז'אק, קאריק, נאני וג'וני. ארסנל (4-5-1) אלמוניה סאנייה טורה גאלאס קלישי אבואה פלמיני פברגאס רוזיצקי חלב אדביור ספסל: להאמן, דיארה, אדוארדו, וולקוט וג'ילברטו.
בסה"כ הרכבים צפויים, טוב לראות את קאריק על הספסל ואני מקווה שלא נזדקק לראות אותו על המגרש, אבל טוב לדעת שלמקרה צרה הוא שם. המאץ' אפ הכי מעניין הוא כמובן פברגאס-הארגריבס, אני מאמין שאואן יכול לשתק את הצועני אבל הוא עדיין לא בשיא ועדיין לא התאושש סופית מהפציעה ואני מקווה שלא נשלם על זה ביוקר. אני לא אוהב להמר על משחקים כאלה אבל אם היו מצמידים לי אקדח לרקה הייתי הולך על 1-1. הפסד במשחק הזה הוא מאוד קריטי לשתי הקבוצות (עבור ארסנל-הפסד בית מול היריבה הגדולה לאליפות, מכה מוראלית לצעירים, אצלנו-ארסנל מתרחקת למרחק של 3 נק' ומשחק חסר) ואני מאמין שנראה תיקו. בהצלחה.
2 דברים: 1.יש לקחת בעירבון מוגבל(לא עד כדי כך, כמובן) את ההרכבים שנלקחו מהאתר הרשמי שלנו, שלא פעם מעלה הרכבים/ספסלים שגויים.עריכה - ההרכבים זהים לאלו של הבי בי סי והם מדויקים.. 2.אומנם ההרכב שלנו הוא אותו הרכב, אבל לקבוע שהמערך הוא אותו מערך(4-4-2) ניתן יהיה לעשות רק אחרי כמה דקות של צפייה במשחק.אסור לשלול מקרה בו רוני בשמאל, גיגסי באמצע לצד הארגריבס ואנדרסון, וטבז לבד בחוד - repeat לתצוגה מול רומא אשתקד(גיגסי חופשי באמצע, רוני חותך משמאל לאמצע ואלן סמית' לבד בחוד).
עוד פעם וונגר פותח עם 4-5-1 ! אני אישית לא מת על המערך הזה וראינו איך ארסנל התקשתה לשבור את ההגנה של ליברפול במערך הזה. רק לאחר שוונגר שינה את המערך שלו ליותר התקפי אז ארסנל באמת התחלה לאיים לשער של ליברפול. כמובן שהפציעות של אלונסו ומסצ'ראנו גם תרמו את שלהם לשער השוויון של ססק .
אני לא מבין את השיבוץ של פלאמיני שוב בהרכב, הוא היה הכי חלש מול ליברפול. ושוב אני שואל.. למה לא ג'ילברטו? המשחק מתחיל, LET'S GO GUNNERS!!!
אפס הווארד ווב, פנדל ברור על חלב בפתיחת המשחק, עבירה ברורה באגף שמאל לפני השער של רוני. חייבים 4-4-2 במחצית השנייה.
מחצית באמירויות, 1-0 למאנקס. משחק כצפוי מאוד מבוקר וחזק, ארסנל בפירוש שולטת במשחק ולא ראינו מיונייטד דבר במהלך כל המחצית הראשונה מלבד ההתקפה של הגול. הווארד ווב, נו, עוד שיבוץ אומלל, המשחק הזה כבר אחרי מחצית גדול עליו. אני בניגוד לשני הקופים מהאולפן של צ'רלטון לא בטוח שהיה פנדל, אמנם הייתה תפיסת חולצה, אבל לא משהו שזרק את חלב למטה. בכל מקרה לאור השריקות המטופשות שלו על כל נגיעה מוזר שווב לא שרק על זה. בנוסף, הגולם מפספס צהוב לפי החוקה לאנדרסון שסימן לו להוציא כרטיס (ואן דר סר קלט את זה ורץ להרגיע את הילד הטיפש) והשיא- פאול של ווס בראון על רוזיצקי, המשרוקית דוממת והכדור מגיע לרונאלדו שמסדר 1-0 ליונייטד.
לא הגיע לארסנל פנדל אבל נכון היה עבירה שם במהלך ההתקפה לשער, לא מובן איך אלמוניה ספג כזה שער. משחק משעמם ביותר
אולי פנדל לא היה, סימן שאלה גדול, אך אין ספק שהייתה עבירה על רוזיצקי במהלך השער. אין משחק שהשופט לא ישפיע על התוצאה. נמאס לראות את פלאמיני ואבואה בהרכב. להכניס את ג'ילברטו ו-וולקוט מיד.