האמת שפברגאס הלך אל הכדור (אבל בצורה מסוכנת, עם הסטופקס קדימה ויותר על זה הוא שרק), אנדרסון נגע ממש שנייה לפני שפברגאס הגיע אליו וכתוצאה מכך פברגאס מצא את הרגל של אנדרסון (שצעק איה איה איה איה שעה היה נראה כאילו צריך אלונקה ואז תוך שנייה קם. גם כן שחקן חוצפן, הוא עיצבן אותי היום).
אני לא כ"כ מבין מה היה סובייקטיבי בהודעה הזאת, ג'ורג', לא משהו מעבר לעובדה שאני אוהד ארסנל ורואה את המשחק דרך הפריזמה הזאת (ולכן כל מדד הסוביקטיביות הזה דבילי לגמריי)- רונאלדו במשחק גדול? הוא היה שקט מאוד רוב המשחק, לא הסתדר עם קלישי, הבישול של הגול הגיע אחרי פאול שלא נשרק ואיפשר לו בפעם הראשונה במשחק יתרון על הסגירה הנהדרת שלו. עד דקה 60- בעיטה אחת למסגרת של יונייטד, נכון שזה לא הכי משקף כי זה מפספס את החצי מצב של גיגס (גם סופרמן לא היה עושה מזה גול) אבל יונייטד הייתה מאוד מסוגרת ולא יצאה כמעט קדימה. הלאה- בדקות הסיום יונייטד החזיקה יותר בכדור (מה שאיזן את נתוני האחזקה בכדור שכל המשחק נטו לכיוון ארסנל) אבל "גול משום מקום"? מה עם המצב של דה סילבה לבד מול השוער? "שיפוט רע לשני הצדדים"? לא יודע, אני לא ראיתי מצבים שבהם לא נשרקו פנדלים ליונייטד או התעלמו מפאול במהלך שהוביל לגול. ומזכיר שוב את זה שווב הטיפש היה חייב להוציא צהוב לאנדרסון על זה שנופף לו להוציא כרטיס לססק.
הלך אל הכדור ונכנס חזק ברגל -> כרטיס צהוב. הוא התגלגל על הדשא וצעק כי לפני המהלך הזה לא נשרקה עליו עבירה כשהייתה אמורה להישרק אז הוא עשה קצת רעש, לא נורא.
לא להאמין, דקה 9 בסט.ג'יימס פארק, פאמרוט 0-1 לפומפי, דקה 11 בנג'אני 0-2, דקה 12 אוטקה 0-3!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
על מה בדיוק אתה מתלונן? על הפנדל שלא שרקו על חלב, או על הגול שלכם שהגיע אחרי פאול. יונייטד צריכה לשלוח זר פרחים לווב אחרי המשחק הזה. לגבי פומפי - מדהים. רדנאפ מאמן ענק.
משחק משובח. פשוט אין דברים כאלה. אינטנסיביות וקצב מטורף לאורך 90 דקות. כל הכבוד לשתי הקבוצות. הווארד ווב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
דקה 15 - סול קאמפבל שער עצמי, 1-3..מה הולך שם? פומפי, שהייתה ידועה בתור קבוצה שבמשחקיה בד"כ אין הרבה שערים, מביאה לנו העונה רביעיות, שביעיות, המון שערים במשחקים שלה - ואחרי 15 דקות של משחק 4 שערים..צריך לבדוק מתי זה קרה פעם אחרונה.
אני מתלונן?!?!? אם תמצא בהודעה שלי משפט, מילה, פסיק שטוען לקיפוח של יונייטד אני אתן לך מיליון דולר. השופט היה גרוע מאוד, קיפח בעיקר את ארסנל וסה"כ אמרתי שההתאחדות צריכה לעשות משהו כנגד זה.
0:2 לצ'לסי בוויגאן, למפארד עם הראשון, אבל השער המדהים של ג'וליאנו בלטי. איזה פריצה של הברזילאי ובעיטת שפיץ לחיבורים, שער מדהים לזכות צ'לסי ואברם. איזה פתיחה מדהימה בסט. ג'יימס פארק, 3:0 זריז לפומפי, אבל סול קמפבל כובש שער עצמי ומוריד ל-3:1.
סורי. טעות שלי. אוהד יונייטד אובייקטיבי, אני לא מאמין! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
ווב הלך עם תוכנית משחק מתוכננת,לא לתת למשחק לצאת מידי שליטה ולכן היו הרבה שריקות לדברים שלא בכל משחק באנגליה שורקים עליהם, אבל חד משמעית,שום פנדל לארסנל,שום פאול של בראון בדרך לגול,זה כדורגל לא בלט,יש ידיים,יש כתפיים,יש מגע חזק, אתם נתפסים בשטויות ושוכחים את ההחלטה הכי אמיצה שלו או יותר נכון של הצוות שלו,לאשר מייד את השער בדקה ה 90, החלטה קשה ומדוייקת, שיפוט בסדר גמור היום,הכדורגל הוא שהכריע את התוצאה ולא אף אחד אחר.
איזה החלטה אמיצה, מי ישמע! הקוון סימן לו גול אז הוא אישר אותו. איזה גיבור. אם הוא לא היה עושה את זה הוא יוצא אפס מאופס. זה המינימום המצופה משופט.