מחזור 12 בפרמיירליג: 2-2 דרמטי ונפלא באמירויות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏2/11/07.

1. Raulito Madridista

היה משחק מצויין היום בין צמד הראשונות. ארסנל יכולה להיות מרוצה מצד אחד שחזרה פעמיים מפיגור ועוד השער השני שלה היה בדקה ה-90(אם היא תנצח את המשחק החסר שלה שאין לי מושג מי היריבה ומתי הוא מתקיים, היא תפתח פער קטנטן של 3 נקודות ממנצ'סטר יונייטד), אבל יכולה להיות מאוכזבת מצד שני כי היא צריכה לשאוף לנצח את קבוצות הצמרת בבית שלה.
    המשחק היה פחות או יותר שווה כוחות למרות שנעלם מעיני השופט פנדל שהגיע לארסנל, שצריכה לבעוט במשחק שלה יותר מרחוק ולא תמיד לחפש את התיחכום. כאשר רוזיצקי וחלב משחקים בייחד, שניהם במרכז ואין לארסנל שחקן באגף שמאל, חבל שוולקוט לא שיחק במקומו של אבואה.
    השער השני של יונייטד היה יפה(המסירה שסאהה סיפק שם לאברה שעשה תנועה מצויינת - אדירה), אבל אלמונייה טעה, לא היה לו סיבה לצאת מהשער וחבל שארסנל לא משחקת עם להאמן בין הקורות.
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg779705.Xxx
    פברגאס היה היום לא טוב, אבל אם במשחק לא טוב שלו הוא בכל זאת מבקיע זה אומר משהו עליו, הוא כוח משמעותי בהתקפה של ארסנל. חבל שרק פעמיים בשנה השתיים נפגשות.
    אני מקווה שארסנל תחזיק מעמד והיא, צ'לסי ויונייטד יציגו מאבק משולש על האליפות, דבר שלא היה באנגליה בשנתיים האחרונות. צ'לסי שמוליכה 2-0 על וויגאן בחוץ(איזה גול של בלאטי), נראית כאילו מוריניו עדיין שם והיא קבוצה פנטסטית שתיאבק חזק על התואר. את ליברפול לדוגמא אני לא רואה נכנסת למאבק.

2. אבו Member

משחק נהדר באמיריות, כדורגל נפלא של שתי הקבוצות בעיקר של ארסנל.

פתיחת המשחק שלנו הייתה מצויינת, הרבה יותר נחישות על כל כדור, מלחמה, עוד כמה מצבים מסוכנים. מדקה 20 יונייטד השתלטה מעט על המשחק, אבל לא הגיעה למצבים פרט להזדמנות של גיגס.
    הגול- כדור רוחב, שוב מאותו אגף, ראו שהתקשנו מהכדורים האלה ויונייטד ניצלה את זה.

פתיחת המחצית השנייה- בדיוק כמו הראשונה, שליטה מוחלטת והפעם גם עם הרבה יותר מצבים. אבואה באחת הפעולות ההתקפיות הבודדות הטובות שלו במשחק, העביר כדור טוב לאדבאיור, ואן דר סאר הסיט אבל חתיכת גלישה של סאנייה..וססק משווה. סאנייה היה גרוע היום, קלישי היה סביר.
    כאמור נמשך עם עוד כמה דקות של לחץ, אבל אז ססק הלך לישון ויחד איתו כל הקבוצה, לא היינו במשחק בכלל והיה די ברור שנחטוף..שער עם הרבה מזל ב"ה של גאלאס ותיקו בסיום.

אני אשקר אם אגיד שיצאתי מרוצה כ"כ מהתוצאה, כמובן ששער שוויון בדקה ה-90..אבל בכל זאת, משחק בית, תמיד כל תוצאה שהיא לא ניצחון מאכזבת מעט. יחד עם המשחק עצמו שבסה"כ היינו יותר טובים מיונייטד.

שיפוט- פנדל על חלב, די ברור לדעתי ואני מתפלא שיש פה ויכוחים על זה. זה פשוט פנדל ברור, לא פחות מהפנדל של קארגר בשבוע שעבר.
    הייתה יד של הארגריבס אבל זה לא שווה שריקה, ולגבי המהלך שהביא לגול הראשון של יונייטד..אני אפילו לא זוכר אותו במדויק, צריך לראות שוב

3. THE STRETFORD END Member

The_Arsenal
    "איזה החלטה אמיצה, מי ישמע! הקוון סימן לו גול אז הוא אישר אותו. איזה גיבור. אם הוא לא היה עושה את זה הוא יוצא אפס מאופס. זה המינימום המצופה משופט"

אתה יודע לקרוא ולהבין את הדברים?
    תנסה עוד פעם:
    "אתם נתפסים בשטויות ושוכחים את ההחלטה הכי אמיצה שלו או יותר נכון של הצוות שלו,לאשר מייד את השער בדקה ה 90,
    החלטה קשה ומדוייקת"

פעם הבאה תכין שיעורי בית יותר טובים כשאתה מביא ציטוט שלי.

4. Wave Member

איזה פנדל על חלב? אתם מדברים על התקרית עם וידיץ' בתחילת המשחק?

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן. במהלך המשחק חשבתי שזו הצגה של חלב אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח. מצב של 50-50.

6. The_Arsenal Member

וואו, אז השופט עשה החלטה אחת נכונה ובסיסית. זה בהחלט מכפר על השיפוט השערורייתי שלו.

זו הליגה הכי טובה בעולם. השופטים צריכים להתאים את הרמה, ולצערי, השופטים בליגה הישראלית, לא נופלים מהם, וזה חבל. אבל כל עוד יונייטד יוצאת מורווחת מזה מדי שבוע, אני לא מצפה שתתלונן על כך.

7. SeRgInHo Member

תפס לא את החולצה, פנדל בלי ספק בכלל.

אגב, למה אישור השער היא החלטה אמיצה? הכדור היה מטר וחצי בתוך השער, רק עיוור לא היה רואה את זה.

8. Wave Member

לא חושב שהיה שמה משהו,
    בכל מקרה , לא אהבתי את השיפוט היום.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מסכים עם זה שהיום השיפוט היה לטובתנו, אבל ממש לא כל שבוע. במשחק מול וויגאן למשל ריילי לא שרק לפנדל על רונאלדו, במשחק מול פומפי בעונה שעברה אני לא זוכר מי שפט אבל פסלו גול חוקי של וידיץ'.

10. Fergie's Legend Member

מסכים עם סטרטפורד. הווארד ווב באמת בא במטרה לרסן את המשחק. שרק לפחות 30 עבירות היום. בכרטיסים הוא לא טעה, ובפנדלים תמיד יש ספק. אני לא מחבב אותו, אבל היום הוא לא היה גרוע.

אבל לצאת בהצהרות של "הווארד ווה חייב למות!!!" , ו "למה ארסנל תמיד נדפקים?!?!?!?!"
    זה לא ממש לעניין. מופנה ל The Arsenal.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/07
  11. THE STRETFORD END Member

The_Arsenal
    עדיין לא הבנת את הנכתב,
    והפיסקה השנייה שלך מראה שאתה לא מבין עוד הרבה דברים.

כל טוב.

SeRgInHo
    משחק שכזה בדקה 90,כשיש עירבוביה ברחבה,הקוון הרים דגל חד משמעית,יש אחרים שהיו אולי חוששים לקבוע ככה תוצאה של משחק.

12. The_Arsenal Member

אז אולי הגזמתי קצת אם ההשוואה לשופטים הישראלים, אבל השופטים האנגלים הם מתחת לכל ביקורת.
    יש דבר שאתה לא הבנת, וזה שאתה הבן-אדם הכי סובייקטיבי עלי אדמות.

ואת ההתנשאות בכתיבה שלך, אתה יכול לדחוף אתה יודע לאיפה.

13. Dimitar Berbatov Member

השיפוט היה לא טוב, אבל כרגיל אוהדי ארסנל מקצינים כל דבר.
    העבירה או לא עבירה של וידיץ' על חלב מאוד גבולית. זה לא פנדל ב-100%, אפשר לשרוק ככה ואפשר לשרוק ככה.
    לא שמתי לב לעבירה של בראון במהלך של השער, נראה את זה עוד פעם.
    היה שיפוט לא טוב, אבל ראיתי כבר משחקים עם שיפוט גרוע יותר ואתם מזה מגזימים. בכלל אני מחזיק מווב השופט הכי פחות גרוע בליגה האנגלית (וכן, אני זוכר את השיפוט הרע באנפילד).

פומפי פנטסטית, לא מפסיקה לנצח ועוד בכזה סטייל. רנדאפ בנה קבוצה מצוינת שיכולה וצריכה להגיע למקומות 5-7.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/07
  14. AW forever Member

fergi'es legend, בכרטיסים הוא כן טעה, לא הוציא לאנדרסון כרטיס שהיה מחוייב להוציא לפי החוקה.
    אני מסכים שהוא הגיע עם אג'נדה מהבית, לרסן את המשחק, אבל אם ככה אז צריכה להיות עיקביות והוא היה חייב לשרוק על העבירה שנעשתה על רוזיצקי לפני השער הראשון של יונייטד.

15. Bridge Member

איזה גולאסו של בלטי. שחקן ענק, פשוט גדול

שון רייט פיליפס עם משחק טוב ובישול טוב לקשר האחורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

צריך להכניס את השלישי בשביל לגמור את המשחק.

שבה מתחממם וכנראה יכנס במקומו של דרוגבה שכנראה פצוע. גם אם הוא לא היה פצוע הוא היה צריך להכנס.