מחזור 12 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏4/11/05.

1. THE STRETFORD END Member

צ'לסי,בשבועיים האחרונים תיקו מול אברטון אז במקום האחרון,הפסד בבית בפנדלים לצארלטון בגביע הליגה,
    הפסד לבטיס בחוץ באירופה והיום ליונייטד,אבל,כל מי שראה את צ'לסי משחקת היום יודע שלא משבר ולא נעליים,קבוצה ענקית שמשחקת כדורגל מצויין במיוחד במחצית השנייה.
    מאוד פשוט,אם היא תמשיך לשחק כך היא תמשיך לנצח.

רודס,
    תהרוג אותי אבל לפעמים אתה רואה דברים כל-כך עקום שזה משהו,
    אלן סמית סתם כיסח היום,משחק משעמם היום,צ'לסי במשבר,
    אתה לוקח סמים?

איסטלנד,
    תלחץ על מלר לדבר על שטף השערים בליגה האנגלית כשהוא באולפן עם החרגול והקשקשן,חייבים להחזיר להם על דברי ההבל שלהם מלפני חודש,רק חמור קופץ בראש!
    איזו ליגה ענקית,וויגאן סינדרלה מהאגדות,משחק עונה היום(עד כמה שזה היה משחק עונה)עם קצב שלא תראו בשום מקום אחר,טדי בוי משתבח כמו יין טוב......שלא ייגמר לעולם.

2. קינג לדלי Member

הלואי עלי כזה משבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

גינזולה העבמים ששרים בצורה מוזרה (שירי יונייטד בלחן שהגיע מהרי אורל)עדיין שם ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/11/05
  3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חושבים שהם ואסילי זאייצב. ממש סיביר קטנה מה שהלך שם. שני שירים שחזרו על עצמם,
    גברת בשינוי אדרת. פעם זין על מוריניו, פעם על רומאן. הם בעיקר שרו על זה שיש רק רונאלדו
    אחד, אז כרגיל השנינות של אוהדי צ'לסי החזירה לרוסים ב: "יש שניים, אתם נתקעתם עם איימת בנות מנצ'סטר, האנס".

4. Igi Member

זה עדיף מהגלורי-האנטרס של צ'לסי.
    חוץ משנייים-שלושה אנשים לא ראיתי אוהדים אמיתיים(לפחות לפי החולצות).

אגב, איפה ישבת?
    אולי ראית אותי.. הייתי עם חולה ארוכה אדומה,ג'ינס, וכובע בז'.

ג'יאנזולה ... על איזה החזרה אתה מדבר? שתקתם כמו חמודים כל המשחק.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חולצת פולו כחולה של צ'לסי עם דגל אנגליה. ישבתי מקדימה עם החברה שהחליטו לא לדבר
    רוסית.

6. cityblues beter dead than red

מעניין למה העליה הרוסית אימצה דווקא את החלאות...
    אם זה בגלל האדום,למה לא לקחו את ארסנל או ליברפול?

כנראה שזה קשור לתחנה המרכזית הישנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. THE STRETFORD END Member

יצא לי לראות כמה פעמים במאש גם את אוהדי צ'לסי וגם את יונייטד,
    לצ'לסי יש מועדון אוהדים די גדול,חלק מהם אנגלים,יש שם בחור מבוגר שכחתי את שמו שהיה לו מנוי לברידג כשהיה גר באנגליה,כמובן שיש גם טרמפיסיטים עם ההצלחה אבל בסך הכל מגיעים בכמות מכובדת
    לא שרים הרבה אבל גם בברידג לא שרים מי יודע מה.

לגבי האוהדים של יונייטד,הכוונה שלהם טובה,הרוב יוצאי רוסיה ויש להם בעיה,הם לא מכירים/יודעים את השירים,
    מה שכן הם שרים,הם עושים זאת בקצב של מסדר צבאי של ה ק.ג.ב,
    זה מביך,אני וגרמיין היינו פעם ביחד שם והיו 3-4 ששרו בצורה כל-כך מגוכחת שכמעט והשתנו מצחוק.

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז חבל מאוד שלא הגעת היום.

ולגבי טרימפיסטים צ'לסי, היום לא ממש נוכחתי למצב, אבל לפי מה שהבנתי, המצב מחמיר.
    לבחור שאתה מדבר עליו קוראים הארווי, זקן מאוד חביב, שמקלל בשקט.

אגב, זלאטן איברמהימוביץ' או איך שלא קוראים לך, איך מזהים גלורי האנטר לפי החולצה?

9. Igi Member

ג'ינאזולה, קשה לגלות שקוראים לי איגור לפי החתימה?
    את המשפט עם החולצות אמרתי בציניות אם לא הבנת..
    היית במקרה עם מיכאל(מהפורום,אוהד מנצ'סטר) לפני המשחק? ישבנו ליד הבר.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. Rudess Member

הבטחון של שחקני צ'לסי גבוה? אני מניח שאתה מתכוון במיוחד לפטר צ'ך שבמשחקים האחרונים מציג מופע אימים חדש בנוסח התיאטרון השחור מפראג.
    היה משחק קצבי מאד, אבל לא היה משחק מעניין מבחינת הזדמנויות.

12. Igi Member

וואלה, אז הצטרפתי אליכם בערך רבע שעה לפני, ישבתי ליד הדלת וחסמתי את הכניסה.
    ניחשתי לפי התיאור שהבאת לחולצה המוזרה שהייתה לך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

13. Rudess Member

סטרטפורד,
    אלמלא השופט הפחדן הידוע גרהאם פול שמתחרז עם Asshole, סמית' היה מורחק על כל הכניסות הברוטאליות שלו שלא קשורות לכדורגל, לא סתם רוי קין אמר שלסמית' אין מושג במרכז השדה והוא לא יודע מה הוא עושה שם. לגבי המשחק המשעמם והמשבר של צ'לסי הבהרתי כבר את עמדתי.
    אני לא לוקח סמים ולא מעשן סיגריות. ואני אפילו מקווה שהחוק של טוני בלייר שאוסר עישון סיגריות בפאבים באנגליה יעבור (כמו שבאירלנד העבירו חוק זהה וכמו שבניו יורק הגדולה חיים בלי סיגריות במקומות ציבוריים היטב).

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/05
  14. Riki Member

נראה לי אני מזהה אותך לפי הכובע חחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בכל אופן הייתה אוירה נחמדה במאש ,הרגו אותי האוהדים במבטא הרוסי הכבד, רד בולס!! רד בולס!! קרועים לגמרי.....מה שבירה עושה לאנשים.
    בכל אופן היה משחק יפה, דיי נהנתי. מנצ'סטר ממש לא יצאה פריירית ונתנה קרב נגד צ'לסי. היה תענוג לראות את ההבעה של מוריניו אחרי שהכריז '' אני מנסה לדרבן את השחקנים, אבל זאת ליגה קלה מידי בשבילנו'' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא יעצור את מוריניו במרוץ לאליפות, אבל בהחלט ניצחון מתוק.

יוני, רד בולס רד בולס..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

15. KirkH Member

את זה אני חייב לשמוע, מה בדיוק הפריע לך אתמול במשחק של פטר צ'ך? במה הוא נפל ממשחקים אחרים? היו לו מעט מאוד הזדמנויות לבוא לידי ביטוי, ואת שלו הוא עשה בסיום כשכל צ'לסי שיחקה בחצי של יונייטד והמתפרצות שלהם זרמו כמו בירה.

תמיד ידעתי שאתה רואה כדורגל טוב רק כהשחקנים לובשים חולצות של ארסנל - אבל זה כבר ממש מוגזם. אפשר לחשוב שיש שוער אחר שכן היה לוקח את הנגיחה המוזרה הזו של פלטצ'ר...